Filter

Uitstekende informatie en levering

Website helder, prijzen concurrerend, afhandeling snel en rproduct voldoet volledig aan de verwachtingen.

PRIMA EN SNELLE LEVERING

prima service

Snelle en correcte levering van de bestelling.

Het artikel hebben wij snel en correct ontvangen.

Vlot geleverd, goed verpakt, alles correct verlopen, toppie.

Vlot geleverd, goed verpakt, alles correct verlopen, toppie.

Gemakkelijk kiezen en bestellen

Overzichtelijke site. Keuze snel gemaakt en besteld . Wat aangegeven staat wordt geleverd en ook de belofte morgen in huis daar werd ook aan voldaan Montage instructie en installatie daardoor probleemloos. Aanrader. Indien nodig zal ik zeker weer bij ventilatieland bestellen. Groet Jan van den Biggelaar

Snelle levering en service

Perfect verzorgde en snelle levering, tevens kreeg ik waardevolle informatie op mijn vragen. Ga zeker weer bestellen indien ik iets nodig heb.

Alleen belofte om in 1 dag op te sturen, niet nagekomen.

super snelle levering

duidelijke webside en snelle levering

Snelle levering en makkelijke instalatie

Klant is zeer tevreden

Snel en keurig verpakt geleverd

Goede informatie na telefonisch contact. Aansluiten een fluitje van een cent. Maakt weinig geluid en werkt naar volle tevredenheid.

Een geweldige en snelle levering.

De producten waren van goede kwaliteit en de prijs was zeer gunstig. Wij zijn heel tevreden. Ga zo door.

Goede ervaring. Veel keus maar duidelijk omschreven.

Goede uitleg productkenmerken en zeer snelle levering. Prima product.

Apparaat werkt zoals het moet

Snel (gratis) geleverd. Eenvoudig aan te sluiten, stuk stiller en zuiniger dan de vorige

Snel en goed

Ventilatiekokers snel en netjes geleverd

Snelle levering maar slechte communicatie en service

Ventilatiebuizen snel en netjes geleverd. Helaas was een deel van de bestelling fout (niet fout besteld, fout geleverd). Vervolgens heeft het 1,5 week geduurd voor we de juiste onderdelen ontvingen, nadat we eerst de fout geleverde bestelling retour moesten sturen en deze werden "gecontroleerd". Hiervoor was Ventilatieland ook niet gemakkelijk bereikbaar en kostte het in totaal drie telefoontjes met de technici die dit soort zaken niet zouden hoeven afhandelen. Het lijkt ons redelijk als Ventilatieland voor zoveel gedoe op zijn minst een compensatie voorstel doet. Wij bestellen voortaan ergens anders.

Prettig bedrijf.

Goede technische uitleg, vlotte levering aan huis. Gemakkelijk te installeren. Vragen werden goed beantwoord. Beloften werden waargemaakt.

Zeer te vreden

Goedie webside bestelling verliep snel en goed.

Betrouwbaar

Ook bij retouren wordt afspraak nagekomen

Duidelijke uitleg over de verschillende uitvoeringen dat maakt de keuze voor een niet klusser een stuk eenvoudiger. En onze keuze is zelfs in de hoogste stand "geruisloos"

al meerdere malen artikelen besteld

overzichtelijke site met een compleet aanbod. Indien gewenst vakkundig advies, zowel via de site als telefonisch. Oprecht een vlotte levering met een nette prijs kwaliteit verhouding.

Duidelijkheid omschrijvingen

Alles duidelijk op de side en super snel geleverd top

Heel tevreden

Geen bijzonderheden

Makkelijk besteld en snel geleverd

Alles wat ik nodig had was op voorraad en is snel geleverd

goed telefonisch contact na een vraag over de aansluiting

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ