Filter

Goed en duidelijk advies! Flexibele organisatie

Mooi systeem denken. Organisatie helpt en adviseert vanuit de klant! Goede ervaring!

Voldoet aan mijn verwachtingen

Doet wat het moet doen, levering prima, bestellen gaat vlot.

Ze maken waar wat ze beloven

Mijn oude badkamerventilator voldeed niet goed, meer herrie dan verwachte en de afvoer viel tegen. Na contact stelde ze het aanhoren van mijn wensen stelde ze mij een ventilator voor. Wel met wat aanvullende commentaar dat het niet de goedkoopste binnen hun programma. Ik ben helemaal tevreden met deze, wat duurdere keus. Reageert op beweging en verandering in luchtvochtigheid. Probleem met instelling luchtvochtigheid Zomer-Winter is opgelost. Vergeet bijna het belangrijkste, de ventilator is echt stil.

Goede producten snelle levering

Prijs kwaliteitsverhouding en service zijn goed.

One-stop webshop, erg overzichtelijk en ruim assortiment!

Ik heb enkele malen verschillende artikelen gekocht voor de afzuiging van een industriele machine. Alles werd zoals beloofd snel geleverd. Mijn welgemeende complimenten!

Geweldige goed bedrijf

Plintroosters besteld en volgens de afspraak op tijd geleverd Zeer tevreden Mooie plintroosters Goede kwaliteit Geen spijt van

Tevreden met de snelle levering.

Tevreden met de snelle levering

Snelle correcte levering en spullen voldoen aan de eisen

Veel keuze en snelle levering

Als particulier kan je hier alles krijgen wat de professionals ook gebruiken. Alles op voorraad en snelle levering. Aanrader.

Duidelijke site, goede levering, goede informatievoorziening

Site heeft een duidelijke opbouw waardoor het zoeken naar onderdelen prima gaat. Ook een volledig assortiment. De bestelde onderdelen waren goed verpakt en netjes op tijd geleverd. Er miste helaas een onderdeel maar na contact op te nemen is dat direct nagestuurd. Samengevat, geen perfecte levering maar wel goede service. En dat telt.

Zeer snelle en vlotte levering.

Zeer vlotte en goed levering d er n heel tevreden over het product.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Product werkt goed

De product is zoals omschrijwing en werkt heel goed.

Top bedrijf, top producten.

Kwaliteit, service en de beste prijs.

Snelle levering en voordelige producten

Goed uitgenreid assortiment die een van de voordeligste is. Snelle verzending. Website erg duidelijj met handleiding etc beschikbaar.

Heel goed.

snelle en goede levering van de ventelatie box

Snel en kwalitatief goed.

Prima website, snel geleverd en kwalitatief goed

Zeer professioneel behulpzaam

Prettige professionele samenwerking

Goed product

Snelle levering en goed product

Vriendelijk en eerlijk

Goede prijs kwaliteit verhoiding

Heel professioneel en no nonsense

De aankoop van mechanische ventilatie ging heel makkelijk en vervolgens de aansluiting heb ik hulp van de experts van ventilatie land nodig had die ook heel erg soepeltjes verliep. Helemaal tevreden can product en service.

Uitstekend, snelle levering

Besteld snel geleverd compleet. Zonder ingewikkelde handelingen hing het systeem binnen een half uur.

Prima snelle afhandeling en erg klantvriendelijk

Na bestelling werd eea snel verwerkt en geleverd. Er werd zelfs gebeld met een beter voorstel voor diverse onderdelen.

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop en veelkeus

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ