Filter

TOP!

Overzichtelijk aanbod, goede prijzen en een snelle levering!

Veel te late levering

Ik bestel een product met een levertijd van 1-3 dagen. 4 dagen na men bestelling heb ik nog geen verzendbevestiging en vraag waar mijn bestelling blijft. Ze moesten die nog krijgen van de leverancier maar de volgende dag zouden ze het hebben. Nog eens 2 werkdagen later had ik nog geen verzendbevestiging dus vraag ik nog eens waar het blijft. 5 minuten later krijg ik een verzendbevestiging, toeval of waren ze me vergeten, ik weet het niet. Maar als je de 1 tot 3 dagen levertijd niet kan halen, zet het dan niet op de site.

Vlot geleverd

Snelle levering slechts 1 dag

Zoals jullie zelf schrijven.......alles luchtig verlopen!

Prima kwaliteit en levering volgens afspraak.

Vlotte levering

Vlotte levering

Alles erg duidelijk geregeld

Super duidelijke site En denken goed met je mee

Geweldige snelle service

Mijn bedienings schakelaar besteld en de volgende dag al binnen.

Geheel naar wens.

Volledig naar wens en volgens afspraak g eraan. Voelt vertrouwd.

Snel verzonden, alleen de technische ondersteuning via de telefoon slecht bereikbaar

Snelle levering.

Ze konden prima zien wat op voorraad is maar voor de details maar even met Orcon gebeld.

Top service!

Zeer snelle levering.. Alleen erg apart dat zoiets kleins in z'n grote doos verstuurd word..

Goede en dudelijke site

Bestelling snel en netjes ingepakt en bezorgd

Perfecte afstandbediening in badkamer voor de huisventilator.

Perfecte afstandbediening in de badkamer voor de huisventilator.

Snelle levering en mooie complete set

Heldere site

Prima afhandeling en snelle levering. Net geen 10 omdat er niet direct een terugkoppeling was van de exacte levertijd.

Slechte bereikbaarheid

Wil graag contact leggen met klantenservice maar krijg ze niet persoonlijk te woord. Ik wil graag direct geholpen worden omtrent een probleem maar moet een email sturen en dan minimaal 2 dagen afwachten voor een antwoord.

Ventilator werkt super goede beschrijving en snel geleverd

Netjes en snel

Wat spirobuis etc besteld. Was met 3 dagen binnen. Verpakking kan wat steviger, bezorger heeft pakket laten vallen of er is iets tegenaan gevallen. Waren 2 buizen flink gebutst. Deze moest ik toch inkorten dus was geen probleem. Maar doos iets steviger voorkomt dit.

Kloppende communicatie en logistiek

Website duidelijk. Product goed omschreven (CO2-meter) Verzending op tijd.

Duidelijke webshop, snelle levering.

Eenvoudige montage, uitleg via you tube te bekijken

Ook wanneer het niet meteen 'luchtig' verloopt,komt het goed

Ook wanneer het niet meteen 'luchtig' verloopt,komt het goed Een correcte en snelle communicatie per mail.Snelle levertijd en het artikel netjes en goed verpakt.

Correct en snel geleverd.

Goed product snel geleverd

Goed product snel geleverd

Slechte service door drukte

Vanwege ‘drukte’ erg lang moeten wachten op antwoord omtrent mijn bestelling. Van de belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ bleef weinig over. Uiteindelijk na anderhalve week mijn bestelling pas mogen ontvangen. Het loont om goed te oriënteren want ventilatieland is zeker niet de goedkoopste.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ