Filter

makkelijk bestellen duidelijke uitleg!

Snelle servers, makkelijk bestellen en duidelijke uitleg.

24/12 besteld nog steeds niets ontvangen

Levering wordt keer op keer uitgesteld, terwijl een levertijd van 3-7 werkdagen wordt vermeld. Ik wacht inmiddels een aantal maanden en heb nog NIETS ontvangen

Overzichtelijke webshop, duidelijk en prima levering.

Duidelijke omschrijving en advies over alle artikelen. Zeer tevreden over de geleverde producten en levertijd.

ze doen wat ze zeggen

prijs is goed. Snelheid van leveren is goed

Een goed ventilator met regelaar.

Goed aan te sluiten met het totaalpakket.

Vriendelijk en snel geleverd

heel goed

Ikben heel goed geholpen.

Snelle verzending en top service!

Facile et rapide

Filtre facile à trouver sur le site. Passer commande dans quelques clics et livré l'autre jour. Impeccable !

Uitstekend.

Makkelijke webshop en spullen snel geleverd.

Snell geleverd en super service

Een product was defect bij levering en meteen nieuwe gestuurd.

Vlotte levering scherpe prijs

Alles besteld voor het ventilatie systeem en in enkele geleverd. Alles werkt en goede handleiding

Snelle levering zonder gedoe

Op internet gezocht naar 120 mm ventilator en uitgekomen bij Ventilatorland. Besteld en na snelle levering wordt de badkamer weer geventileerd.

Had beter gekund

Bij aankoop van een Ventilator Duco box én een Co2 gestuurde schakelaar is het wellicht beter geen Ducobox compleet te adviseren. Immers de daarbij behorende afstandsbedining heeft weinig nut. Verder was men mij prima ter wille. De instructie over de bevestiging van de ventlator kan beter. Daar heb ik al over geschreven. De vraag om beoordeling ligt er al nog voor ik het aparaat heb laten installeren. Dus echt weten doe ik het niet; maar ja marketing hè! BIj aanbevelen schrijf ik altijd: neen; ik beveel nooit wat aan. Met vriendelijke groet.

Prima geregeld.

Bestellen,,afleveren,alles is perfect gegaan.

Geleverd wat besteld was.

Van bestelling tot levering ging top.

Via site heel gemakkelijk een mechanische ventilatie pakket besteld inclusief vier ventielen en een draadloze afstandsbediening. Na +/- twee dagen al besteld product in huis zodat installateur eea kon plaatsen zelfde week. Nu kunnen we genieten van een "stille" energiezuinige mechanische ventilatie (oude maakte vreselijke geluiden in de laagste stand) die we nu ook vanuit de douche draadloos kunnen bedienen en de "oude 3 standen schakelaar" in de keuken beneden ook gewoon nog kunnen gebruiken, gewoon top. Wij zijn zeer tevreden met de snelle service en bevelen Ventilatieland ook aan iedereen aan, goede prijs kwaliteit.

Niet echt tevreden . .

Buitenverpakking was zwaar beschadigd en half open. De ventilator zat in een beschadigde en geopende fabrieksverpakking en weer dicht geknutseld met cellotape. Had sterk de indruk dat het een tweede kans apparaat was. De ventielen zijn van onwaarschijnlijk slechte kwaliteit en direct weggegooid.

Levering is prima op tijd.

Levering is prima op tijd. Echter een product was een verkeerde maat. Heb ik wel op kunnen lossen.

Snelle levering, gratis retourneren

Overzichtelijke website

Zoals verwacht en zoals het hoort.

Genoeg info te vinden op de site. Alles in 1 keer besteld, ontvangen en geplaatst.

Prima geleverd

Probleemloos

Probleemloos bestellen, afrekenen, ontvangen en uitstekend product (2 dagen on bezit)

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ