Filter

Professioneel en goed bedrijf

Ik heb 2x een bestelling gedaan die ik binnen 3 dagen in huis had. Mooi en netjes verpakt. Super blij mee. Ze hebben ook een heel uitgebreid assortiment. Kom zeker terug om andere dringen te gaan bestellen. Top!

uitstekend

uitstekend snelle levering

Snelle levering en gemakkelijke installatie.

Bestelde ventilatieplaat was mooi van kleur en paste precies.

Het duurde alleen wel een beetje lang voordat de plaat geleverd werd.

Verkeerde besteld direct geregeld om terug te sturen

Ik had verkeerde ventilator besteld, na 1 berichtje direct formulier om terug te sturen. HEEL GOED

Eerst geïnformeerd daarna besteld en snel in huis

Geweldig.

Van aankoop tot en met aflevering. Geweldig.

“Bestelling volgende dag geleverd” alsnog 2 weken wachten

“Bestelling volgende dag geleverd” alsnog 2 weken wachten.

Levertijd overschreden en onpersoonlijke organisatie.

Op basis van de negatieve reviews over ventilatieland heb ik voor de grote bestelling van mijn woninginstallatie voor een andere aanbieder gekozen. Ondanks de wat hogere prijs daar heb ik er geen spijt van want wat een geweldige service daar. Werkelijk persoonlijke service. Het contrast was dan ook groot toen ik voor een klein orderbedrag nog enkele aanvullende onderdelen nodig had die bij ventilatieland opvallend goedkoper waren (10 st. Voor de prijs van 1,5 elders). Dus als proef bij ventilatieland besteld. Bestelling plaatsen ging prima en uiteindelijk klopte de levering ook. Maar: levertijd stond bij bestellen op 2-3 dagen. Na 5 dagen een mail gestuurd, krijg alleen een autoreply ontvangstbevestiging. Probeer te bellen: leid het keuzemenu je naar het laatste bericht " geen telefonische info" over status bestelling. Uiteindelijk 8e werkdag krijg ik mail bericht dat levertijd op 5-7 dagen staat ( nu wel ja) en dat die overschreden wordt door leveringsproblemen bij de fabrikant. Dat ik dat niet geloof is voor mijn rekening. Bij de andere leverancier (zou graag de naam noemen kaar dat is niet netjes hier) perfecte service, alles volgende dag geleverd, en waar dit niet mogelijk leek in telefonisch contact oplossing gezocht. Nee voor mij alleen nog bestelling bij ventilatieland als het prijsverschil extreem is, het niet uitmaakt wanneer het geleverd wordt en 99% zeker is dat retour- of garantieservice niet nodig is.

Slechte levering, slechte communicatie

Bestelling morgen geleverd veranderde in een week later, telefonisch contact niet mogelijk, alleen via mail.....die pas een dag later antwoord

Snel goede communicatie

Mijn producten waren niet op voorraad. Ik kreeg een net mailtje over nieuwe leverdatum. En producten conform gekregen

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. De hulplijn had meer kennis moeten hebben over de bij behorende artikelen.

Ruim keuze met deskundig advies

Na telefonisch contact was de keuze voor een vervangende mechanische ventilatie-unit snel gemaakt. Product (niet de allergoedkoopste, maar) zeer scherp aan de prijs! Bestelproces eenvoudig en pakket snel geleverd. Nabestelling rfz-schakelunit kwam wel in zeer ruime verpakking. Dat had wel een doosje kleiner gekund ;-). Al met al: Ik ben tevreden klant van Ventilatieland!

Helemaal tevreden met de bestelde artikelen

Veel keus, snelle levering en goede prijsstelling. Telefoon werd snel opgenomen toen ik een vraag had over een product. Top !

Goede snelle levering

Geen klachten

Lang wachten op bestelling en niet compleet

Wordt hopelijk wel netjes opgelost

Prettige manier om te bestellen enorm late levering

Website is duidelijk en geeft de producten weer die je zoekt. Enkel komt het product vervolgens in twee weken alsof je het uit China haalt

Bedankt

Mechanische ventilatie keurig op tijd geleverd ,prima prijs kwaliteit verhouding en een makkelijk installatie. Bedankt !!

Alles voorradig en snelle levering

Alle producten die we nodig hadden voor in een nieuw project zijn op voorraad, snelle levering en het belangrijkste: scherpe prijzen! Dus erg tevreden tot nu toe. We moeten nog meer bestellen dus daarvoor gaan we wellicht ook weer bij Ventilatieland bestellen. Maar we vergelijken eerst even de prijzen.

Uitstekend fijne en snelle bezorging

Super goed en snel bezorgd

Goed product

Snel geleverd en keurig verpakt product. Top bedrijf, Dick

Heel fijn bedrijf, terugbelafspraak wordt netjes nagekomen en ik ben vervolgens goed geadviseerd. Ook goede, snelle levering

Zo besteld en zo geleverd

's avonds nog besteld de andere dag geleverd, klasse!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ