Filter

op tijd, prima gegaan. dank.

Had ik maar eerder die 'Mute' ventilator gekocht. Ik had een Silent 100, maar die is dus net stil...

Perfect geregeld

Makkelijk besteld, snel geleverd, alles naar wens

betrouwbaar

Er was enige vertraging in de levering, maar daarover werd goed gecommuniceerd.

Snelle levering via de handige site geplaatst

Itho schakelaar voldoet uitstekend

Zeer snel en gemakkelijk

Levering volgens afspraak

Snelle service met de juiste informatie!

Bestelling online gedaan! Website was overzichtelijk en werkt verder prima. Product is direct opgestuurd en volgende dag geleverd op aangegeven tijd! Helemaal top!

levering duurde langer dan verwacht.

Levering duurde langer dan verwacht, filters zouden op voorraad zijn. Rest in orde.

Service

Een product leveren is 1. als er dan ook nog een goed antwoord op vragen en opmerkingen komt wat leidt naar een goede oplossing, verdien je een 10. Petje af voor de klantenservice.

Geweldig.

Correct en snel geleverd, precies wat er wordt belooft.

Prima product, lage prijs

Prima product, nog geen opmerkingen

Pakje op tijd. Uitpakken. Aanzetten. Tijd instellen. Hup het werkt!! Ik ben niet zo handig. Fijn zo.

Ik ben niet handig en haar dit soort dingen. Maar noodzakelijk voor de gezondheid een aangeschaft. Blij dus dat ik het snel in bedrijf had.

top en snel

zie boven

Slechte service

Wat ventilatie kokers en hulpstukken besteld afgerekend zoals het hoort. Je krijgt dan een leverdatum door meestal de volgende dag. Dan krijg je de volgende dag een mail dat niet alles op voorraad is,en weten ze niet wanneer het binnen komt. Dan moet je zelf bellen want je hoort niets,telefonisch zijn jullie niet te bereiken de verbinding wordt gewoon verbroken. Op een mail krijg je pas twee dagen erna antwoord. Toch heel vervelend als je een keuken moet stellen en je hebt de buizen niet voor de afzuiging.

Prima site, compleet assortiment en Vlotte afhandeling

Overzichtelijke website. Netjes verpakt.

Tegenwoordig koop je via internet en dan wil je het ook zo snel mogelijk hebben. Ondanks hat chip tekort kwam mijn bestelling aan de andere kant van het weekeinde.

Voldoet helemaal aan de verwachting.

Goede kwaliteit artikelen. Levering zoals afgesproken

Helemaal top!

Product werd erg snel ge Lieverd en voldeed volledig aan de verwachting.

Prima levering

Is altijd prima en snelle levering

snel en goed geleverd

voorraadhoudend en snelle levering in een goede verpakking..

Goede en overzichtelijke site

Ik had snel gevonden waar ik naar zocht De levering was super snel en goed verpakt

Luchtige ervaring

Groot aanbod, prima prijzen en snelle levering.

Heel duidelijke website met goede en duidelijke informatie over ventilatie

EnviSense CO2 monitor besteld en al snel ontvangen. Mooi duidelijk en informatief apparaatje dat een degelijke indruk maakt en blijkbaar een nauwkeurige CO2 sensor heeft. Nu pas ontdekt hoe belangrijk ventilatie is onze binnenruimten, gewoon al door aanwezigheid van meer mensen in bijv. de woonkamer. Je ziet de waarde gewoon oplopen naar het einde van de avond. Ben ook benieuwd naar de situatie in de caravan en hoeveel ventilatie daar dan nodig is. Aanrader!

vriendelijke en goede informatie over vervanging van mijn mechanische ventilatie systeem.

op mijn vragen via E-mail, kreeg ik hele goede en de juiste info. Ook de uitleg welk apparaat ik moest nemen was erg goed. Ben erg tevreden over mijn aankoop.

Jammer

Zonder door te geven een ander aflevermoment. Ik wist niet waar mijn pakket was tot ik met hun contact op had genomen. Ze boden hun excuses aan maarja.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ