Filter

Niks mis met het apparaat.

Snel thuisbezorgd. Prima apparaat. Jammer dat de behuizing kleiner is dan van mijn oude afzuiging, want nu moet ik nieuwe gaten boren.

Snelle en goede levering

Duidelijke website, scherpe prijzen, goede en degelijke levering.

Frisse lucht met goede service

Prima webshop met duidelijke en heldere beschrijvingen, eerlijke prijzen en zo nu en dan goede kortingsacties. Mijn bestelling werd in twee delen geleverd 1 deel vanuit de fabrikant direct en een andere vanuit het magazijn van ventilatieland, de communicatie over de levering had wel wat duidelijker gekunt, want vandaag voor besteld morgen in huis was hierdoor niet haalbaar. Gelukkig geen probleem. Klantenservice alleen nodig gehad met vragen over de betaling, die was door multisafepay als mogelijk fraudulent aangemerkt. Dit is snel en voortvarend opgepakt door Ventilatieland en hierover werd duidelijk gecommuniceerd. Al met al, nu in huis frisse lucht met goede service!

Bevalt goed en goede service

Altijd correcte op tijd geleverd

Uitgebreid assortiment

Veel producten op voorraad die je niet vindt bij de bouwmarkt en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering. Enige minpuntje op de site staat als je vragen hebt bel, maar als je belt wordt je gevraagd een mail te sturen.

Goede kwaliteit, uitgebreid assortiment en snelle levering

Meermaals heb ik naar zaken gezocht op internet en kom veel uit bij Ventilatieland. Dit vooral door het uitgebreide assortiment waardoor ik ook nieuwe ideeën heb gekregen. Ook de informatie bij de producten is goed en volledig. Bij vragen komt er zeer snel antwoord en de service is goed. De levering van goederen is snel en zonder problemen dan wel schade. Zaken zijn goed en degelijk verpakt. Voor mij een aanrader!

Een scherpe prijs voor hun produkt en snelle service bezorging

Ruime keus en scherpe prijzen

Vlotte levering

Vlotte afhandeling

Snelle levering, goede prijs kwaliteit. Na prijsvergelijking hier terecht gekomen en hadden idd laagste prijs na besteld te hebben had ik het pakket snel in huis. Duyvis een betrouwbare webwinkel

Prima product, op tijd geleverd

Duidelijke site. Snelle levering

Goed, maar erg laat geleverd…….

Ventilatieroosters nodig voor de installatie in mijn nieuwe appartement, waar ik nog geen half jaar woon. De roosters besteld, maar kreeg te horen, dat ze niet voorradig waren. Pas na tien dagen werden ze bij mij thuis bezorgd. Dat vind ik laat…….had verwacht dergelijke roosters de volgende dag in mijn bezit te hebben. Hebben dagenlang een vervelend geluid gehoord, dat had kunnen voorkomen worden, wanneer de roosters eerder waren geleverd.

Bestelling netjes afgeleverd

Goed geregeld

Zeer goede service.

Overzichtelijke site. Doen wat ze beloven en hebben een goede communicatie met de klant

Snel aan helder en scherp geprijsd

Goede en duidelijke website en zeer snel geleverd

Correct geleverd en op tijd

Gemakkelijk te bestellen en voorechtelijk afhandeling

Prima producten, goede prijs, snelle levering!

Prima producten zijn overzichtelijk in de webshop te vinden. Daarbij zijn de producten scherp geprijsd. Bovendien wordt alles snel geleverd. Kortom, ik ben uiterst tevreden.

Vlot, prima

Keurige informatie oude website. Handig en vlot te bestellen. CO2 meter bevalt uitstekend: doet wat ie moet doen.

Snelle levering voor een respectabele prijs.

Snelle levering, goede producten en een goede prijs. Al met al tevreden over de bestelling en levering.

Snelle levering. Goed product.

Snelle levering. Goed product.

Snelle reactie en levering

Na een foute order geplaatst te hebben, is deze per email snel geannuleerd en kon ik een nieuwe nog op tijd plaatsen. De levering van mijn producten verliep zoals beloofd. Mijn eerste ervraring met dit bedrijf is dus goed. Naar mijn mening kan het "prijsvechtersimago" met de hoge kortinven wel een toontje lager, want er zijn genoeg andere retailers met betere prijzen maar zonder te schreeuwen dat er bijvoorbeeld 42% korting op dat product zit :)

Goed en snel geleverd: 1 minpuntje: communicatie over hoe en wanneer de levering plaatsvind is minimaal en kan dus beter voor de rest prima levering in twee delen .

Precies wat je ervan mag verwachten. Gewoon goed.

Nog eea retourgestuurd waarvan de terugbetaling nog moet plaatsvinden. Heb er vertrouwen in dat dat tijdig en naar wens wordt afgehandeld.

Geen advies, lang wachten

Toen ik belde voor telefonisch advies waren er geen antwoorden op mijn vragen. Toen ik producten bestelde die zgn op voorraad waren moest ik direct betalen en toch 2 weken wachten op levering. De hoeveelheid mails die ikkreeg over die vertraging was ook erg veel en de leveringsinformatie klopte niet. Uiteindelijk wel goed spul geleverd voor een redelijke prijs, dus qua installatie geen probleem.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ