Filter

Snelle terugzending met terugbetaling

Ik had een verkeerde ventilator besteld. Deze kon ik terugsturen. De terugbetaling ging vlekkeloos.

Goed product wat wij verwacht hadden

Geeft de co2 waarde goed aan is een prima meter met meer mogelijkheden

Het product was niet op voorraad, maar de oplossing wel

Besteld. Was er niet. Oplossing werd snel geboden. Daarna snelle levering

Heldere website met veel keuze. Zeer snelle levering.

De website biedt zeer veel keuze en veel informatie over de verschillende mogelijkheden. Binnen een dag was de bestelling geleverd.

De order was wat vertraagd, maar netjes afgehandeld.

Snel verzonden, goed product

Duidelijke en overzichtelijke website. Nu eerst een CO2 meter besteld om meer zicht te krijgen op de luchtkwaliteit, daarna ook de juiste spullen bestellen om het te verbeteren.

Bestellen gaat eenvoudig, communicatie kan beter

Bestellen was eenvoudig, helaas is de voorraad indicatie niet geheel actueel. Communicatie over vertraagde levering komt rommelig over en kan zeker verbeterd worden. Verder alles netjes geleverd gekregen.

Super goede service

Het uitzoeken op de website met goede uitleg en goede prijzen heeft al snel het gevoel gegeven dat ik bij de juiste firma zat om mijn ventilatie systeem te bestellen. Ondanks de drukke periode waarin er veel via internet wordt besteld heb ik mijn pakket ook nog eens snel geleverd gekregen, Dus ventileer ik mijn positieve gevoel en wijs waar ik ook beland op de service en kwaliteit van Ventilatieland. Gerrit Scholten Wierden

makkelijk te bestellen, snel geleverd

Breed assortiment en duidelijke informatie. Gekochte badkamerventilator was eenvoudig te installeren en werkt goed.

Ventilatie rooster

Supersnelle levering! Binnen 24 uur op werkdagen binnen. Bedankt!

Snelle levering en service

Snelle levering en uitgebreide beschrijvingen bij de producten. Na bestelling nog een mail gekregen met installatie video van de producten. Top service.

Prima service voor een eerlijke prijs.

Er zijn drie punten waarbij dit bedrijf het verschil maakt: *Eerlijke prijs *90 Dagen om overige producten retour te sturen. (altijd fijn tijdens een verbouwing) *Snelle levering

Goed en snel

Artikel exact zoals vermeld op website, volgende dag in huis.

Makkelijk bestellen

Alle producten schadevrij en volgens afspraak geleverd.

Bestelling snel en compleet geleverd.

Snelle levering en snel geld terug bij retour

Alles netjes afgehandeld.

Mooi assortment!!

Fijne overzichtelijke website van kwalitatief goede materialen.

Niet klantvriendelijk,traag, niet oplossing gericht en niet te bereiken.

Van kastje naar de muur... Verkeerde artikel besteld, mijn fout kan gebeuren. En nu? Bellen, mailen. Geen persoon gesproken die mij kan helpen. Verwezen naar mail sturen. Deze worden Automatisch beantwoord met mededeling drukte en 2 dagen wachten. Daarna? Niks!(?) 1 keer mocht ik een tijd melden wanneer zij mij gaan bellen. Gezien mijn onregelmatige werktijden moeilijk te zeggen. Dus gemiste kans. Zelf bellen heeft geen zin. Bandje verwijst je naar mail en site. Retourformulier werkt niet op site. Inmiddels periode van retour (14 dagen) voorbij. Frustrerend, machteloos, verdrietig en boos. Familie met kids in vochtige badkamer wat niet bevorderlijk is voor de badkamer en comfort van hele fam. Houd het simpel aub. Wie kan ik bellen? Mail met erkenning en oplossingen. Persoonlijk aandacht is wel een standaard die ver te zoeken is hier in dit Ventilatieland. Na deze klacht werd ik gebeld en kwam er een goede oplossing met erkenning voor mijn probleem. Er werd gezegd dat de mails die naar mij waren gestuurd niet in goede orde zijn aangekomen terwijl daar wel oplossing en erkenning is stonden. Samenloop van omstandigheden denk ik dan. Verder wil ik melden dat site en telefoonbandje, de bereikbaarheid, van dit bedrijf te wensen overlaat.

Snelle en goede levering

Product voldoed prima

Producten super snel geleverd

De bestelde producten waren de volgende werkdag al geleverd waardoor m’n klus niet stil stond.

Zeer vlotte levering!

Duidelijke site en zeer vlotte levering. Duidelijke handleiding. Kortom goede ervaring!

Uitstekend!

Overzichtelijke site, ruime keuze super snelle verzending. Ik kwam er na 20 jaar achter dat in onze woning te kleine ventielen geplaatst zijn. Nu door Ventilatieland het juiste formaat en daardoor betere afzuiging.

Snel levering

Goede web site