Filter

Zeer goede webshop

Geen probleem , kijken , bestellen , aannemen, monteren , afterparty,kind kan de was doen.

Gemakkelijk besteld, op tijd geleverd

Toppers

Snelle levering. Telefonisch wat slecht bereikbaar, maar de mails worden prima op tijd opgepakt en verwerkt. Als ik nog wat nodig heb, weet ik waar ik moet zijn!

Snel besteld en snel geleverd Top !!!

Goed geleverd

Alles is goed geleverd . Snel en goed.

Prompt geleverd, duidelijke website.

Prompte levering van het bestelde. Duidelijke omschrijving van het gewenste produkt op de website.

Snelle levering en een goed product.

Duidelijke site, staan kwalitatief goede producten op met een mooie prijs.

Op zich goed

Ik heb een schuurtje in de witte kap zitten dat zag ik toen ik hem uit pakte als jullie wat aan de prijs doen dan laat ik het hier bij en anders kom hij weer terug Laat me maar weten wat jullie willen Telefoonnummer van mijn is 0646140526 Gt Jeffrey van boxtel

Prima snel en correct geleverd.

Geleverde ventielater boks werkt prima en makkelijk te monteren met bijgeleverde onderdelen. groet Peter Spitteler.

Niet zo goed

Voorraad artikel besteld, zou dinsdag geleverd worden, maar werd niet bezorgd zonder enige berichtgeving. Na vele mailtjes uiteindelijk gekregen. Product ben ik super blij mee. Qua producten raad ik jullie aan, maar communicatie kan nog wel wat beter. Als het product toch nog later geleverd wordt graag de volgende keer even bij degene melden.

Goede producten snelle levering

Dit was de tweede keer dat ik besteld heb op ventilatieland en ik vind het assortiment goed en ook de online omschrijvingen zijn goed te begrijpen. Service is goed met een snelle levering en makkelijke manier van retouneren.

Supersnelle levering

Tevreden.

Aanrader!

Heldere site, razendsnelle levering van prima product, klasse!

Snelle levering en duidelijk te zien wat er besteld werd

Zie het bovenstaande Mooi product Past ook heel goed Werking is top niet duur Kortom prijs kwaliteit verhouding meer dan dan geweldig

Alle bestellingen goed geleverd

Vlot geregeld

Had t snel binnen

Duidelijke website

Prima producten

Voldoen aan de verwachtingen.

Niet uitvoerbaar plan gekregen en niet aan regelgeving voldoen

Helaas duurde het geen 5-10 werkdagen zoals op de website maar 2 maanden. Het plan was niet uitvperbaar en voldeed niet aan de wettelijk vereist nen norm. Zendher, leverancier van producten die zij verkopen heeft wel een goede clip / les over een plan maken.op youtube.

Duidelijke website, snelle levering.

Miste alleen een handleiding in de doos. Maar online was veel te vinden.

Dat het allemaal lang duurt

Dat wij telkens een bericht krijgen dat het heel druk is en ze nog geen tijd hebben om het artikel op te zoeken. De teruggave is goed geregeld met een retourbon

tevreden

telefonisch was niet goed bereikbaar maar de informatie en versturing was goed

Altijd goede snelle service

Altijd goede snelle service en goede producten

snel en goed geregeld

zo als ik al opmerkte was het item snel geregeld , makkelijk te vinden ,een goede prijs , en snel verstuurd. toppie!

is goed

De filters voor de Brink Hete lucht verwarming besteld,helaas,was het kleine filter type niet in voorraad. Voor de de rest,prima. Eddy Cretier

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ