Filter

Goede website en uitgebreid assortiment

Snelle levering en fijn dat betalen met afterparty mogelijkheid voor webwinkels waar je weinig ervaring mee hebt.

Besteld en dag erna geleverd

Snelle levering en goed product van Juliette informatie

Je ziet duidelijk dat ze bij ventilatie land weten waar ze het over hebben. Een CO2-meter koop ik niet dagelijks, dus ik had behoefte aan meer informatie en advies welke meter goed is en waarom. Dat levert ventilatie land met veel deskundigheid. Daarom heb ik nu een betrouwbare meter in huis die precies aan mijn verwachtingen voldoet!

Keurige nette en snelle levering

Goede website met alle benodigde informatie. Nette prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Aanrader!

Goed advies en snelle levering voor mooie prijs

Zie boven

Super geholpen.

Gebeld, en direct een vriendelijke mevrouw aan de lijn met verstand van zaken. Dat is altijd fijn. Spullen gelijk besteld en volgende dag in huis zoals afgesproken. Zo zou het overal moeten gaan. Doen wat je zegt. Nigmaals dank voor de service.

Correct en goed geregeld

De bestelling duurde langer dan gepland. Daar werd wel helder over gecommuniceerd. Er wordt ook veel aandacht besteed aan installatie beschrijvingen en nazorg

Vlotte levering, duidelijke website

Duidelijke webshop, en na bestelling was de ventilator snel in huis.

PRima

Snel geleverd en makkelijke te bestellen

1 nadeeltje vond ik dat de klantenservice op mijn moment slecht te bereiken was. Toen ik er eenmaal door was, werd de verbinding direct verbroken en kreeg ik een beoordelingsbandje te horen (voor dat gesprek). Daarna zelf verder geprutst en het apparaat draait nu naar behoren!

Werk perfect

Makkelijk te monteren en doet zen werk

Snelle levering.

Snelle levering.

Levertijd veel te lang

Was weliswaar rond de kerst en oud en nieuw periode maar levertijd was veel te lang 24/12 besteld, 7 januari geleverd! ordernummer:3475227

Super snel geleverd

Goeie service en snel geleverd

De Orcon compact rhb10 kon ik 1 op 1 uitwisselen met de de oude Orcon 8 van 19 jaar oud. Daarna plug and play.

Goed ongeacht er een product niet geleverd is

Goed er ontbrak een product maar dat werk snel opgelost ik heb gebeld en de volgende dag had ik het binnen complimenten!

Redelijk

De wtw units zijn goed, badkamer roostertje breken de pinnetjes steeds vanaf. Ik koop om de paar maanden een nieuwe

Snel geleverd en goed verpakt

Ondertussen twee CO2 meters besteld die beide zijn geleverd binnen de aangegeven levertijd. De meters waren goed verpakt en werken naar behoren.

Mooi maar net te laat

Ik had speciaal een product gekozen welke op voorraad was omdat ik snel wilde monteren. Maar helaas duurde het toch langer. Verder zien de producten er solde uit. Wel is de schakelaar erg groot.

Goed product en tijdige levering

Ventilatieventiel gekocht voor mijn badkamer. Ziet er goed uit, was perfect passend en zeer eenvoudig aan te brengen. Daarnaast zeer content met de snelle levering.

De gevraagde producten zijn op tijd en netjes aangeleverd.

Zie het hierboven geschreven bericht.

vandaag besteld, morgen in huis

Uitstekend service, ze doen wat ze beloven en voor een scherpe prijs, volgende keer ga ik zeker hier weer bestellen

Snel geleverd(volgende dag)

Onze oude ventilator held er na 42 jr mee op. Ik kon snel mijn keuze maken bij Ventilatieland door nagenoeg dezelfde ventilator te bestellen. De volgende dag kreeg ik het al binnen en plaatsen. Ben erg tevreden!!

alles perfect

alles dikke prima

Makkelijk en snel binnen

Duidelijke foto's en beschrijving . Makkelijk en snel binnen super.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ