Filter

Werkt prima.

Simpel apparaat, doet wat ie moet dien. Ventielatieland biedt scherpe prijzen en snelle levering.

Duidelijk wat je besteld en vlot in huis

Je navigeert zo naar de producten die je nodig hebt. De website is wat dat betreft logisch. Wanneer je een product in je winkelmandje legt krijg je ook nog eens logische en nuttige opties. Mijn winkelmandje zat zo vol en mijn huis is inmiddels weer lekker fris.

Duidelijke site en snelle levering

Nette prijs en snelle levering. Kunt het makkelijk uitzoeken en bestellen via de site

geweldig

goed geholpen

Snelle levering goede prijs

Met kerst dagen besteld dinsdag in huis superrrr.

Best en snel

Perfecte service

Goed geholpen snelle levering

Mooi apparaat, snelle levering.

De installatie is goed uitgelegd. Uitvoering is netjes geleverd.

Goede service en op tijd

Is mij zeer goed bevallen,

centrale ventilatieafzuiging bestel, oude was hoog nodig aan vervanging toe. Duidelijk overzicht op de website en mogelijkheden om de diverse afzuigsystemen naast elkaar te vergelijken, Compleet kunnen bestellen met buizen en klemmen. Snel geleverd, precies volgens afspraak!

Prima prijs en snel geleverd

Ik had twee maal Orcon CO2 inbouw bedieningssensor 15RF besteld. Prima prijs en snel geleverd.

Top snelle levering

Snel verzonden, niet duur.

Zeer goede service

Het bestelde product had een scherpe prijs en werd binnen 24uur na bestelling geleverd.

Prima.............

Snelle correcte levering

goede hulp, perfecte levering

Vraag gesteld online, perfect mee geholpen. verdere bestelling ook netjes afgehandeld...

Heldere informatie

Makkelijk vergelijken van producten en snelle en goede service.

achteraf had ik nog een bocht nodig, die stond niet bij mijn eerste onderdelen lijst. als die er wel bij had gestaan had ik deze gezien en erbij besteld.

Liever iets later dan defect

De ven werd snel toegestuurd, echter bij het openen van de doos, zag ik meteen schade aan de uitlaat van de ven. Uitwendig was er niets te zien aan de doos, dus hij is er defect ingedaan. Zonde toch. Terugsturen was gratis en gemakkelijk. Verder prima afgehandeld.

Overzichtelijke webshop, eerlijke prijs en snelle levering

Fijne webshop, heb hier al vaker ventilatie items besteld t.b.v. het aanleggen van nieuwe ventilatie bij ons thuis. Ik vind de website duidelijk en makkelijk te navigeren. De prijzen zijn goed en de producten worden altijd snel geleverd. Al met al dus een goede shop voor je ventilatie behoeften.

Volgens verwachting

Snelle levering, keurig verpakt en nette prijs.

Mooie, degelijke producten en goede klantenservice.

Zeer tevreden! Mooie, degelijke producten en goede klantenservice. Op basis van mijn aankoophoeveelheid kreeg ik een mooie staffelkorting. Het product bleek net niet goed te passen, ik kon het gratis omruilen voor een andere diameter binnen een ruim tijdsbestek. Prima!

goed product , snel geleverd

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Overzichtelijke website, bestelling werd snel en correct verzonden.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ