Filter

Goed advies en nette prijzen

Duidelijk advies en snel geholpen via de mail.

Goede service,werd zelfs teruggebeld voor advies.

Snelle keuze via online en de volgende dag geleverd

Makkelijk een keuze kunnen maken op internet. Artikelen werden de volgende dag geleverd en zijn al gemonteerd. Werkt prima. Bedankt voor de snelle service.

Vlot en probleemloos

Goede webshop, breed assortiment, redelijke prijzen, zorgvuldig verpakt en vlot geleverd. Geen verbeterpunt te noemen!

super

uiterst correct

juiste levering en goede communicatie

Snelle levering van m'n materialen goed verpakt top. Zeker voor herhaling vatbaar

Supersnelle levering

Snelle levering en hij werkt perfect. Bijna geluidloos en zuigt de lucht sneller af als je even aan het douchen bent en er is veel vocht in de lucht.

makkelijk bestellen en snel en compleet geleverd

top

Slecht

op 17 december 4 filters besteld voor WTW op 28 dec 9 verkeerde filters ontvangen na zeker 6 keer te hebben gebeld. op 30 december Vera gesproken dat zij het corrigeerd (de bestelling) en stuurt mij een retour formulier.Dus ik heb de verkeerde bestelling terug gestuurd naar Ventilatie land.Maar morgen 3 januari wil ik wel eens zien na 3 weken of de filters (de juiste) deze week van 3 januari 2022 wel worden bezorgd .A, kerst b, oud en nieuw maar dit mag geen excuus zijn voor de late en verkeerde bezorging.Fouten maken we allen maar corrigeren dat is de beste service/reclame.

Snelle levering voor een mooie prijs

Ventilator besteld , en een dag later in huis, De dag erna een draadloze zender voor de ventilator besteld en even snel geleverd

Goede en snelle service

Goede uitleg op de site. Snelle en correcte levering. Helpdesk is telefonisch moeilijk bereikbaar.

super!!

snel geleverd, perfect product!

Levering snel

Materiaal aan mij bekent .Ik heb er veel mee gewerkt . Ben nu met pensioen

Teveel brom geluid in hoogste stand

Teveel brom geluid in de hoogste stand , en te weinig afzuiging in de laagste stant

Onduidelijkheid over waarin er maar 1 ipv 2 ventilators gelevert werden

Redelijke producten, minder goede communicatie over levering

Al een aantal keer een bestelling geplaatst bij Ventilatieland. De geleverde producten zijn volgens mij van prima kwaliteit en voldoen aan de verwachtingen. Een aantal ervaringen: - Een onderdeel bleek verkeerd geleverd te zijn. Ook na 3 maanden werd er niet moeilijk over gedaan en werd kostenloos het juiste onderdeel opgestuurd - Als een producten nageleverd zou worden omdat de fabrikant het niet kon leveren kan dit lang duren zonder dat hierover gecommuniceerd wordt. Als je er dan achteraan belt blijkt het gelijk geleverd te kunnen worden. Waarschijnlijk kon het dan ook wel eerder geleverd worden - Er kan een groot prijsverschil zitten tussen offerte / prijsinschatting en order. Ik had een ventilatieberekening laten maken met kreeg daarbij een lijst met benodigde producten. Als je die dan een paar weken later bestelt kan de prijs zomaar een kwart afwijken voor sommige producten - Er is weinig communicatie over leveringen. Je krijgt 's ochtends een mailtje rond 10.00 uur dat ze die dag gaan leveren, terwijl ze diezelfde ochtend al om 08.00 uur op de stoep staan.

snel geleverd prima wtw

snel en goed geleverd prima product

Snelle, correcte service en levering!

Snelle, correcte service en levering!

Netjes geleverd volgens afspraak

Over ventilatieland kan ik niks verkeerd zeggen. Besteld, betaald, en volgens afspraak geleverd

Makkelijk, snel en voordelig WTW-filters bestellen

Vervangingsfilters voor onze Inventum WTW-unit vond ik snel bij Ventilatieland.nl en ook nog voor de laagste prijs!

Prima product,supersnelle levering,bedankt

Gewoon goed

P

Prima geregeld !

Snel geleverd zoals beloofd

Snel en goed

Had vocht in badkamer maar met advies en ventilator van ventilatorland is dit opeens verdwenen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ