Filter

Snel antwoord op vragen en goede service

Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag en goed onderbouwd. Producten snel opgestuurd.

Goed product goedkoop snel geleverd

Goed product goedkoop snel geleverd

Prima ervaring

Sinds 3 jaar woon ik in dit huis en er zat een orcon ventilatie in maar die deed het niet meer.(1uit 1990) Omdat ik toch een hoge luchtvochtigheid had heb ik gezocht naar een model wat dat ook meet. Zo kwam ik bij ventilatieland en heb daar de ocron MVS 15 HB 520m3/H besteld. Hij is snel geleverd en inmiddels aangesloten. Ik ben benieuwd hoe het gaat werken. De draadloze bediening vindt ik top.

Prima producten en snelle verzending

Keurig verpakt en snel geleverd

Goede service, snelle levering, duidelijke website!

Goede service, snelle levering, duidelijke website!

Fijne webshop

Makkelijke website, breed assortiment, fijne uitleg en vlotte levering.. En geen gedoe als je toch wil retourneren.

Smiddags besteld, heel kort erna bericht dat het verstuurd was. Volgende dag keurig verpakt in huis en dat alles voor een nette prijs.

Prima site en goed beschreven.

Eerlijke prijs, supersnelle lervering

Top! Ga zo door

Perfecte levering en producten.

Vandaag bestellen morgen in huis jullie doen wat jullie beloven. Ik heb alles gekregen wat ik heb besteld ik heb er niets op aan te merken, top!!

Vandaag besteld, morgen in huis. Zelfs tijdens de feestdagen. Ik was in ieder geval blij verrast!

goede levering .

besteld en snel geleverd niet te lang hoeven wachten netjes.

niet zo goed

Ik heb een ruck motor geleverd gehad met regeling en die doet helemaal niets. Ik heb een paar keer gebeld maar kreeg te horen dat het heel druk was. Met mailen hetzelfde, het is heel druk en uiteindelijk kreeg ik schema's gemailed die ik al had. De motor doet gewoon niets en ik hoor ook niets meer dus ga ik maar weer bellen.

Zeer snelle en correcte levering van alle spullen

Woensdag besteld Donderdag geleverd Vrijdag kon ik monteren. Alleen de bijgeleverde afstandbediening van de ventilator is wat moeilijk te bedienen in stand 3.

Supersnelle prima service

Kan niet beter!

Mooi assortiment, prijzen zijn ok, maar service is langzaam en beperkt.

Ik had een mechanische ventilatie gekocht van Itho Daalderop, eentje met CO² en vochtsensor. Het was de bedoeling om de 20 jaar oude ventilatie uit ons huis mee te vervangen. De installatie was simpel en verliep snel. Echter bleek meteen dat er door het huis een bromtoon gonsde, de unit trilt en was duidelijk in onbalans. In de slaapkamers, in de hal en in het trapgat was de doordringende bromtoon goed te horen. Wisselen van snelheid was mogelijk, maar de intensiteit van de bromtoon veranderde dan gewon mee. Het afzuiggeluid van de unit was wel stiller dan de vorige unit en ook het geluid dat van de unit zelf af kwam was minder dan voorheen. Maar die brom, die alles doordringende brom hield iedereen uit zijn slaap. Dus tijd om support te mailen. Ik kreeg een geautomatiseerde reactie dat het druk was en het langer kon duren voor er een antwoord kwam. Het duurde inderdaad een paar dagen. Het enige dat ze voor mij konden beteken was dat de unit teruggestuurd werd naar de fabrikant, waar hij gerepareerd zou worden. Ze konden daarbij ook niet aangeven hoelang dat dan zou gaan duren. Ik vond dat niet zo'n goed idee, want de unit was hagelnieuw én het is wat lastig om zonder mechanische ventilatie te zitten in je huis (zeker nu met corona en de feestdagen die op komst waren). De oude terughangen was geen optie, want die werkte niet meer naar behoren. Ik heb bezwaar gemaakt en ik moest wederom een aantal dagen wachten op antwoord. Uiteindelijk was de doorlooptijd zeker een dag of tien. Waarna ik tot de conclusie kwam dat ze echt niets voor mij wilden betekenen. Omruilen voor een andere unit zat niet bij de opties. Ze waren een internetbedrijf en geen installateur was hun antwoord en daar moest ik dan genoegen mee nemen. Ik ben nu bezig om de unit te isoleren, ik heb de unit nu tegen vilt aan geplaatst om de resonantie door het huis te beperken. Dat werkt gelukkig redelijk. De klantenservice was beleefd, dat wel. Maar niet behulpzaam.

Doet war het zegt.

Alles in 1 x goed!

Bestelling, levering en product.

Goed bedrijf!

Duidelijke productinformatie, snelle levering, alles netjes verpakt en tegen een goede prijs. Ik zou hier zeker volgende keer weer m'n aankopen doen.

Goed en snel geleverd

Netjes goed en snel geleverd tegen een concurerende prijs.

heel goed

Goed en snel geleverd

zeer vlotte levering

zeer snel in huis, ondanks de feestdagen en lockdown! ivm verbouwing nog niet de ventilator kunnen plaatsen, maar ziet er goed uit, heb er alle vertrouwen in!

juiste prijs, bestellen, correct leveren

juiste prijs, bestellen, correct leveren

Deze was prima

Handig in zoeken goede produkt Snelle levering

Telefonisch niet bereikbaar

Lijkt echt een dozenschuiver met slecht telefonisch contact. Materialen komen niet op de juiste datum, we krijgen er wel een mail van. We kunnen niet bellen om te kijken of overleggen voor een alternatief.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ