Filter

Eerste ervaring met Ventilatieland is positief.

Geleverde artikelen kloppen volledig met bestelling en zijn netjes verpakt. Kwaliteit van het materiaal Is goed en voldoet aan mijn wensen. Mogelijkheid tot afterpay Is extra prettig.

Top, precies volgens afspraak geleverd!

Op tijd en op maat geleverd. Min puntje, omdat er een conventionele ventilatie unit in de woning zat en ik deze ging vervangen voor de CVE-S Optima, moest de bedrading worden aangepast. Helaas was er geen bedrading schema meegeleverd. Misschien een tip voor de leverancier of Ventilatieland.

Prima service scherpe prijs. Gaan we zeker vaker zaken mee doen.

De betreffende ventilator zuigt CO 2 gestuurd de lucht uit de woonkamer. De installatie kun je makkelijk zelf doen met de duidelijke meegeleverde instructie 's.

Prima product

Product voldoet aan de beschrijving. Snelle levering en heldere communicatie

Ruim aanbod met duidelijke informatie

Ruim aanbod met duidelijke informatie om tot de juiste keuze te komen. Daarbij prettige prijzen en snelle bezorging.

Snelle levering en product zoals omschreven

Het product is snel geleverd. De beschrijving van het product was duidelijk.

Alles ging prima bestelling levering en kwaliteit product

Scherpe prijzen, groot assortiment

Ik had wat onderdelen nodig voor renovatie. Groot assortiment. Fotos komen overeen met de geleverde producten. Snelle levering en artikelen waren goed verpakt tegen beschadigingen.

Perfecte snelle levering

Perfecte snelle levering

Super snelle efficiënte afhandeling en goed product

duidelijke website, super snelle levering

En scherpe prijs.

Artikelen nog niet ontvangen

Een week geleden besteld, nog steeds niet ontvangen. Staat op de website dat alles vóór 16:30 besteld een dag later wordt geleverd, maar dat is dus niet waar.

onbetrouwbaar

besteld ,betaald , na een week nog geen uitzicht op levering. geen contact mogelijk met vervoerder

Betrouwbaar en snel

Uitgebreid assortiment en je bestelling snel in huis!

goede prijs / kwaliteit maar communicatie kan beter

De bestelling en betaling met een creditcard van de spullen verliep niet soepel. Dat had tot gevolg dat ik meerdere 'aanmaningen' kreeg om de betaling alsnog te doen terwijl ik in mijn betaalgeschiedenis van de bank kon zien dat Ventilatieland betaald was. Via een email hiervan melding gemaakt maar het duurde ruim twee dagen alvorens ik antwoord kreeg en dus onzeker was of de bestelling gedaan was. Dit duurde in mijn ogen veel te lang.

Vlot en goed

voldoende detail op de site om goed te kunnen kiezen, vlotte levering

Prima product voor prima prijs

Duidelijke website waardoor ik snel mijn gewenste product kon vinden. Ook levering volgde snel

Prettige site, ruime keuze en goede prijzen

Goed, alleen online voorraad klopte niet waardoor langere levertijd.

Meer dan 1 zin is niet nodig voor mij.

Top product, snel geleverd

Overzichtelijke website. Product voldoet aan de verwachtingen: mooi, makkelijk te installeren, stil, ventileert goed!

Prima selectie in artikelen tegen een concurrerende prijs.

Ventilatieland heeft regelmatig aanbiedingen waardoor artikelen lager in prijs uitvallen dan bij concurrenten. Service en afhandeling is prima en als producten in voorraad zijn worden ze snel geleverd.

prima filter

snelle levering goede prijs