Filter

Makkelijk te bestellen, duidelijk web site

Netjes op tijd geleverd, goed product.

Goed en snel

Goede website. duidelijk en antwoord op technische vragen zijn er te vinden

Ik wilde weten wat de stilste ventilator was. Zelf zoeken op decibel en dergelijke en vervolgens beoordelen is erg lastig. Via email contact gezocht en dat verliep zeer soepel.

Slechte service.wacht al 2 dagen op antwoord.

2 units besteld en maar 1 stuks geleverd. Na 2 dagen komt de andere unit die niet kompleet is. Nu zit ik al 2 dagen te wachten op antwoord en hoe dit opgelost wordt. Zeer slecht telefonisch bereikbaar.

Goed. Duidelijk en snel

Goed geregeld

Besteld en andere dag in huis prima apperaat zeer tevreden

Alles, zo als het hoort, op voorraad, opgehaald, en thuis in bedrijf genomen!

Duidelijke website. Overzichtelijk, betrouwbaar en snelle levering, zelfs levering op maandag! Dat is echt top!

op zich zelf tevreden over de afhandeling, goede service

de levering kwam later ivm dat het materiaal niet compleet was. men heeft dit snel en goed omschreven weergegeven en meteen een aantal opties aangegeven voor verdere afhandeling. heel correct.

Supper bedrijf!

Snelle levering! Origineel product. Nieuw in de doos. Normale prijzen! Dus ja prima bedrijf om te bestellen.

Goede prijs en snelle verzending

Prima bedrijf waar je met een gerust hart kunt bestellen

Snel geleverd en product voldeed

Kon goed vinden op de website wat ik zocht en het geleverde was precies gelijk aan de website. Verzending ging snel en kwam zelfs 1 dag eerder aan dan opgegeven.

Veel keuze en een goede afhandeling

Mijn ervaring met ventilatieland is zeer positief, deze firma heeft een duidelijke site met goede materiaal kwaliteit en goede afhandeling van de bestelde materialen.

Snel qua levering en goed produkt

Ja

Zoals verwacht

Filters besteld voor ons ventilatiesysteem. Goeie prijs, snel en correct geleverd.

Betrouwbaar en snel

Al jaren haal ik voor een belichtingklus alles bij Ventilatieland. De prijzen zijn goed, ze hebben alles en de kwaliteit is hoog. Gratis de volgende dag bezorgd en als er iets geruild moet worden is een telefoontje voldoende. Heel blij mee!

Goed product maar slecht telefonisch bereikbaar

Slecht telefonisch bereikbaar

heel bijzonder.

4 weken terug op 3 november om precies te zijn ventilatieland gebeld met de vraag hoe zo´n mechanische ventilator ik moest hebben voor onze badkamer en of deze ook kon worden geplaatst. Ik had een paar specifieke vragen over o.a. de dak en badkamer doorlaat. De vriendelijke dame kon mij daar geen antwoord opgeven en wist mij te vertellen dat ik werd terug gebeld door iemand die wist hoe dit moest worden gedaan. Op zich een goed antwoord en ik heb haar bedankt voor de hulp en mijn telefoonnummer opgegeven. Ben helaas niet weer terug gebeld. Ik heb wel de ventilator bij jullie gekocht, maar laat hem plaatsen door een installatiebedrijf bij ons in de buurt. En ik beveel jullie beslist aan vanwege de scherpe prijzen die jullie hanteren, maar niet wat betreft de calldesk medewerker. Dit lijkt mij een puntje van aandacht. Fijne dag.

Correcte, goed verpakte en vlotte levering.

De bestelde artikelen werden volledig, snel en goed verpakt ontvangen. Vlotte communicatie en informatieverstrekking.

Snelle levering, en alles voldoet aan de verwachting

Snel geleverd, keurig verpakt, echt super

geleverd volgens afspraak.

Het product wordt in een grote doos geleverd en veel plastic bescherming. kan volgens mij duurzamer.

product niet leverbaar

op de site staat de orcon hrc 400 gewoon als direct leverbaar, dus sochtends rond 7:00 besteld. Krijg ik om 9:00 de melding dat deze pas leverbaar is over meer dan een week. nagoed, in de mail staat dat ik contact moet opnemen als dit niet uitkomt. Dus ik bel naar ventilatieland en daar wordt verteld dat de juiste persoon niet beschikbaar is en dat deze contact op zal nemen. Dus na 6 uur wachten op reactie bel ik toch nog maar eens want ik heb het product eigenlijk wel nodig deze week, wordt je gewoon afgewimpeld door de telefoniste met de melding dat best case iemand binnen 1-2 werkdagen contact met me zal opnemen. Ondertussen staat het product overigens nog steeds op de site als zijnde volgende dag geleverd. Sorry ongeluk kan gebeuren dat iets niet meer op voorraad is maar dit is gewoon ********ij.

De warmteterugwinunitfilters waren van goede kwaliteit en de service was uitstekend.

uitstekend

Duidelijke site, goede informatie, artikel kwam snel en op de afgesproken tijd.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ