Filter

Snelle levering van goed product!

Overzichtelijke site. Goed en snelle levering.

Netjes te woord gestaan en aan juiste produkt geholpen. Snelle levering

Netjes te woord gestaan en aan juiste produkt geholpen. Snelle levering

goede overzichtelijke website met lage prijzen!

Goede bedrijf, met in principe snelle levering en lage prijzen. Echter vond ik het jammer dat mijn bestelling 2 weken later bezorgd werd vanwege 1 ventilatiekoker bocht. Er werd verzocht contact op te nemen met de klantenservice. Helaas kon deze telefoon niets aanpassen in de bestelling en heb ik hem schriftelijk geannuleerd. Weer opnieuw besteld zonder dat ene onderdeel, toen was alles er netjes de volgende dag. 4 dagen later had ik mijn 500 euro terug van de 1e bestelling. Daarom 4 ipv 5 sterren, de klantenservice kan beter, verder ben ik ook erg tevreden over de kwaliteit van de spullen en de overzichtelijke website waar je eenvoudig je ventilatie systeem samen stelt.

Bestelde artikel was netjes en correct thuisgestuurd

Goede duidelijke site

gewoon goed

Supersnel geleverd en klep past perfect.

Onze nieuwe afzuigkap had geen terugslagklep, en ja dat tocht nogal. Mede door de reviews van andere bestellers, heb ik voor dit product gekozen. Dat scheelt behoorlijk. Dus zeer aan te bevelen.

Keurig ding maar...te laat!

Zou volgende dag geleverd worden. Helaas! Dagen later.... monteren niet heel makkelijk, klusman gevraagd.

Late levering

De filters waren op voorrad maar het duurde meer dan een week voor ze geleverd werden

Prima kwaliteit op tijd

Prima filters en volgens afspraak geleverd

Snelle levering, en een snelle deellevering van delen die niet op voorraad waren.

Zijn over het algemeen goed

Het bestellen gaat allemaal helemaal goed. Alleen bij uitleveren kunnen er problemen ontstaan omdat de voorraad niet klopt, geef dan aan dat wat wel op voorraad is. uitgeleverd kan worden, dan kunnen de werkzaamheden doorgaan als het geen essentieel onderdeel is.

Snel en hoge kwaliteit

Niets mis mee, volgende dag in huis.

Goed.

Snel geleverd. Heel veel keus.

Plafond-update.

Via een handig ingerichte website kwam ik snel aan prachtige ventielen waardoor mijn opnieuw gespoten strakke plafond er nu nog mooier uitziet.

Verwarrend

Er was verwarring of we het product wel geleverd zouden krijgen. Na dat wij na enige tijd na de bestelling zelf contact hebben opgenomen met Ventilatieland werd er gecommuniceerd dat het product pas in januari weer beschikbaar zou zijn, er werden alternatieven aangeboden. Een dag later kregen we een melding dat onze bestelling onderweg is, wat natuurlijk fijn is maar het was wel verwarrend. Jullie bereikbaarheid is wel prima! Groet, Nadia

Snelle levering en ook goed geholpen bij mijn vragen

Een Stork Comfofan S besteld ter vervanging. Ook aan de telefoon zijn mijn vragen goed beantwoord.

Uitstekende service

Uitstekende service en super snelle levering

Besteld op zaterdag en geleverd op maandagochtend op bureau waardoor we onmiddellijk de ruimtes konden voorzien van een CO2 meter! Top!

Snel en goed

Besteld en gekregen alles in orde

Snelle service, goed product!

Goede producten tegen een nette prijs, erg tevreden en zal er zeker nog een keer een bestelling doen!

Snelle levering en goede kwaliteit

Kwaliteit is goed en was handig in elkaar te zetten.

Professioneel

Goede prijs en snelle levering

Luchtfilters besteld. Tegen een scherpe prijs. Werd goed op de hoogte gehouden van het proces en er is snel geleverd.

Is aan iedereen aan te raden

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ