Filter

Service en snelheid zonder meer goed.

Prima service en snelheid. Prijs ook ok. Product achteraf gezien wat minder. Aanlooptijd ventilator 4 minuten is erg lang. Had maximaal de helft mogen zijn.

Fijne zaak

Ze doen wat ze beloven Meer kan ik er niet over zeggen ..,top

Snelle levering en product voldoet aan verwachting

Zie boven

Prima club

Hebben veel, maar niet alles. Bellen zelf op als er een vertraging is. Leveren netjes na. Gemakkelijk met ophalen.

Hier koop ik de volgende keer weer!

Bij elk bedrijf gaat er wel eens iets niet goed. In ons geval kon Ventilatieland niet op de voorspelde dag leveren. Wat heel fijn was, was dat ze dit bijtijds communiceerde en binnen een week alsnog leverden. Leuk en vertrouwen wekkend was de kortingsbon voor een volgende bestelling die ongevraagd toch werd gegeven

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending

Producten zijn netjes qua prijs, verzenden en levering ging erg snel

Duidelijke site, meteen gevonden wat ik zocht.

De vervanger van mijn oude Itho ventilatie box was zo gevonden. Past gewoon op de oude boorgaten en bespaart ook nog energie. Meteen een 2e draadloze afstandsbediening voor de badkamer erbij genomen. Werkt allemaal perfect.

Zeer snelle en correcte levering.

Duidelijke website.

zeer goed

toestel zou nog beter zijn met batterij naast netstroom.

Snelle levering. Probleemloos kunnen bestellen.

Overzichtelijk en snel

Overzichtelijke site,en een snelle afhandeling,top!

Product is zoals op website vermeld.

Zeer goed, het gevraagde als gemeld geleverd

Goede website, makkelijk te zoeken en goede communicatie per mail over levering.

Helemaal goed

Besteld en geleverd. Meter voldoet helemaal aan de verwachtingen. Meet de waarden en is makkelelijk af te lezen door de gekleurde lampjes groen/oranje/rood.

Helaas niet op tijd geleverd

De bestelling is door welke reden dan ook niet binnen 48 uur ontvangen. Hierdoor is bij ons vertraging ontstaan in de verbouwing. Alle aannemers schuiven nu in tijd door. De materialen zijn wel ok.

Fijne website met goede producten

Snelle levering, fijne stapel korting en goede alternatieve filters voor de duurdere merk filters

Snelle en goede levering

Goed werkende overzichtelijke website. Waardoor je makkelijk kunt bestellen en er is keus genoeg. Snelle levering die je kunt volgen wanneer hij binnenkort. Goed product.

Mooie webshop

Overzichtelijk webshop snel geleverd en niet duur

Goeie site. Overzichtelijk, geen afleidende bewegende beelden.

Mijn oorspronkelijke keuze (bij iemand gezien) bleek pas in januari beschikbaar. Heel soepel omgezet naar andere, iets duurdere. De volgende dag al in huis. Perfect.

Dik in orde

Ik heb een CO2-meter besteld, welke een dag later werd bezorgd dan aangekondigd. Op het exacte bezorgtijdstip kan Ventilatieland natuurlijk niets doen, maar ik had het vermoeden (obv de track & trace informatie) dat het pakketje pas een dag later was aangeboden bij de bezorgservice. Nu ja, dat geeft op zich heel weinig. We zijn per slot van rekening erg verwend met bezorging op de volgende dag, terwijl dat lang niet altijd nodig is. Verder, de winkelervaring is dikke prima en de mogelijkheid om via AfterPay achteraf te betalen is erg luxe. Zoals dat vaak gebruikelijk is, was de bestelling in een (enigszins) te ruime verzenddoos verpakt. Ook geen ramp natuurlijk, maar misschien wat zonde van de ruimte in de wagen van de bezorgservice. Verder, aanrader om hier te winkelen aangaande alles dat met luchtkwaliteit te maken.

vlotte en goede afwerking

top

Product is snel geleverd; in goede staat; werkt tot nu toe goed

Product is snel geleverd; in goede staat; werkt tot nu toe goed. Niets op aan te merken.

betrouwbaar en klantvriendelijk

Voor de 2e keer hier besteld en zeer tevreden. Ik had een item besteld en vergeten de actiecode te vermelden. Dat gecommuniceerd via mail en dat hebben ze nog terug overgemaakt.

Trage afhandeling bij fouten

Fouten kunnen gemaakt worden, echter de kracht van het bedrijf wordt getoond bij een snelle en correcte afhandeling. Zeker als het een fout van de onderneming zelf is

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ