Filter

Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Goed assortiment, eenvoudig te bestellen, levertijd 2 dagen.

Provisioneel maar mogelijk bereikbaar

Als je contact zoekt met ventilatieland kun je niet worden doorverbonden met een deskundige. Er wordt dan een terugbel notitie gemaakt. Het duurt soms twee tot drie dagen voor je wordt teruggebeld of helemaal niet. Verder heb ik een doe het zelf advies gekocht en dat zou maximaal 10 werkdagen duren. Na enkele keren bellen kreeg ik het na ruim een maand. De kwaliteit is goed maar er is nog veel te verbeteren aan het doorverbinden en nakomen van de beloften

Perfecte website, makkelijk zoeken producten

Beste Lisa, helaas is het toch een keertje misgegaan. Dit betrof de verkeerde levering qua maatvoering. Daarna de misvatting betreft omruiling en geld terug storten. Maar al met al een hele tevreden klant, want ik besef dat het overal wel eens mis kan gaan.

Simpele order, snelle levering

Itho Daalderop ventilatiebox alles-in-1 pakket besteld. Makkelijke website, snelle levering, duidelijke mails. Het enige 'verwarrende' was dat ik de ventilatiebox en de overige onderdelen (RFT draadloze bediening + ventielen) op verschillende dagen geleverd kreeg. Gelukkig heb ik het even afgewacht i.p.v. er gelijk achteraan te mailen.

Snelle juiste levering

Goede overzichtelijke site makkelijk bestellen en vlotte levering

Waarschijnlijk was product niet voorradig. Daarom duurde het leveren wat langer en dat was geen probleem

Zoals het hoort

Goede informatie; prompte levering; goede site

No nonsense

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. Voor een redelijke prijs een nieuwe ventilator voor mijn woning gekocht. De reden dat ik vijf sterren geef komt door hoe “zorgenloos” ik een keuze heb kunnen maken: voor mijn aankoop had ik een heleboel vragen: maakt het uit wat voor stekker de ventilator heeft? Hoe werkt de draadloze afstandsbediening? Is de schakelaar die ik al heb voldoende om de nieuwe ventilator mee aan te sturen? Ik heb al mijn vragen via de productpagina kunnen beantwoorden, en dat vind ik echt top. Ik kon zeker zijn dat ik het juiste product had. Super duidelijk dus!

Zeer goede ervaring, snelle verzending, mooi en goed product

Ik bestelde in de loop van de middag een co2 meter en de volgende ochtend was het pakketje al binnen. Apparaat is heel makkelijk te gebruiken en helpt ons om de lucht zuiver te houden. We zien in een oogwenk of er teveel co2 is en dan kan er een raampje even open. TOP, een echte aanrader.

Goed verzorgd

Goede uitleg, en snelle levering

Komt na wat is gevraagd.

Zoals bij elke bestelling prima service

Duidelijke website, snel besteld, goedkoop

De oude mechanische ventilatie was kapot gegaan. Op de site van vantilatieland snel een zelfde gevonden. Goede omschrijving van het product. Goede prijs. Snel besteld en de volgende dag al in huis. In een woord Top!

Vlot en correct

Ruime keus Snelle levering Nette verpakking

Super slechte klantervaring, spijt van bestelling

Bij de levering van onze bestelling bleek er een manco te zijn, op zich niet erg, kan gebeuren. Bellen duurt lang, maar uit eindelijk wordt er aangegeven dat we terug gebeld worden binnen 2 dagen…Niet terug gebeld, dus weer bellen, “Het kan soms wat langer duren”. Na 4 dagen niks gehoord te hebben dan nog maar een e-mail sturen, ook daarop nog niks terug gehoord. Het alleen doorgeven van een manco, laat staan het missende artikel alsnog krijgen is kennelijk super moeilijk bij Ventilatieland.

Product geleverd zoals afgesproken

Duidelijke website. Makkelijk kiezen.

Mooie website en snelle levering

Snelle levering van het gewenste product. Meteen de unit geïnstalleerd en draait na behoren.

Ruim assortiment en scherp geprijsd.

Ik heb hier mijn ventilatiekanalen en ventielen besteld. De keuze in materiaal en kwaliteit is ruim, De bestelling is netjes verpakt en zeer snel geleverd.

Snelle levering, duidelijke website en scherp geprijsd

Super snel

Ik ben tevreden zo snel dankjewel super

Prima service, voorraadinformatie kan beter

Op de site staat niet dat een product een langere levertijd heeft en daar wordt ook niet automatisch bericht over verstuurd. Na een vraag per mail aan de klantenservice wist ik wanneer het product weer op voorraad was en ook kreeg ik de mogelijkheid de overige producten al eerder te ontvangen.

traag en slechte klantenservice

traag en slechte klantenservice

Verkeerde levering, wacht nog steeds......

Ik heb oa 5 sets Brink Renovent BW8 filters besteld. De geleverde filters waren echter voor een HR 250/325. Vervolgens duurt het dagen voor een reactie op mijn mail. En tot op heden, 2 weken na het laatste contact, nog niets vernomen.

Vaste klant

Prima zaak , Helaas wat later geleverd als normaal. Maar netjes opgelost

Snelle levering voor weinig geld

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ