Filter

Prima advies en zeer tevreden met de aanschaf van een Orcon ventilatiebox.

Het deskundig advies sloot naadloos aan op mijn hulpvraag. De prijs-kwaliteit verhouding van de geadviseerde Orcon ventilatiebox met afstandsbediening sprak erg mij aan en heeft geleid tot aanschaf. De installatie was dankzij de heldere instructie eenvoudig. De ventilatiebox werkt perfect. De geadviseerde afstandsbedienings in de badkamer is erg handig in gebruik.

Snel, goed en betaalbaar

Even snel online besteld en heel snel geleverd. Goede prijs.

Prima service goede kwaliteit prijs verhouding

Prima ventilatierooster, snel bezorgd

Ik zocht een ventilatierooster voor de plint in de keuken en heb de juiste maat, kleur gevonden bij Ventilatieland.

Supersnel

Overzichtelijke site. Makkelijk bestellen. Snel geleverd. Top !

Bestelling snel en netjes afgeleverd.

Bestelling snel en netjes afgeleverd.

top geregeld. Ventilatiesysteem gekocht binnen 2 dagen thuis gestuurd. Helaas verkeerde stekker gekozen dus weer retour gestuurd, ook dit ging super vlot en heel netjes.

Snelle levering echter stonden er verschillende vermogens in de handleiding en op het apparaat

Goede behandeling.

Vlotte afhandeling en duidelijke website.

Besteld. Halve dag later mail gekregen dat levering niet conform afspraak kon. 2 dagen later was t binnen. Aldoor goed op de hoogte gehouden.

Draait en is stil

Verder moet de tijd uitwijzen of de fan betrouwbaar is,

Snelle levering en duidelijke site

Eenvoudig een vervangende mechanische ventilatie gekozen, besteld en ontvangen. Top.

We hadden per ongeluk de verkeerde ventielen besteld. Ventilatieland heeft ons daarvoor volledig terugbetaald. De nieuwe passen gelukkig wel.

Duidelijke communicatie en snelle levering

Zelfde

Product werkt na verwachting.

Installeren en inregelen van de ventilator is prima te doen. Moest wel wat aanpassen aan de perilex wcd maar dat stond goed beschreven in de handleiding en was zo gebeurt.

snelle levering van kwalitatief hoogwaardig produkt

bij alle bestellingen tot nu toe naar verwachting

Snelle levering van een goede CO2 meter

CO2 meter werkt zoals beschreven op de website. Correcte en snelle levering door ventilatieland

Ruim assortiment van kwaliteit onderdelen tegen goede prijs en zeer snelle levering

Blijf hier terugkomen om de snelle levering en ruim aanbod van kwaliteits producten. Website is informatief.

ik heb goede ervaring met de levering

correcte behandeling van mijn bestelling en levering

Top geregeld snel en goed

Goed en snel geleverd top

Vandaag besteld morgen geleverd, filters passen perfect!

Duidelijke communicatie, snelle levering

Duidelijke communicatie, goed advies en snelle levering. Mechanische ventilatie besteld voor de kelder. Moet hem nog uittesten dus hier kan ik niets over zeggen. Had gekozen voor Orcon MVS 15 omdat deze aan de achterkant een wand aanzuiging had. Helaas werkte dit niet omdat het gat erg groot was en ik iets uit de kast moest snijden/zagen. Dit stond niet geheel duidelijk vermeld bij de beschrijving. Er stond alleen een tekening van een mes. Wel een goede technische ondersteuning

Makkelijk besteld en volgens afspraak op tijd geleverd.

Ruim assortiment voor een scherpe prijs

Ruime keuze en voldoende voorraad. Alles netjes en vlot verzonden. Keurig verpakt. Ik zou de volgende keer weer hier bestellen.

Prima en snelle levering!

Verrassend snelle actie na de bestelling. Had het bestelde de volgende dag in huis

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ