Filter

Gemakkelijk en snel

Online winkel is gemakkelijk te navigeren en levering snel.

Makkelijk besteld, snel, juist en correct geleverd.

Makkelijk besteld, snel, juist en correct geleverd.

Goede deal

Levering snel en als verwacht

Duidelijke en overzichtelijke site.

Duidelijke site, goede communicatie.

Zeer slecht

Totaal geen klant beleving en klanten services. Krijgen geen antwoord op vragen en beloofde e-mails binnen een half uur moeten nog steeds bij ons aankomen. En zo moeilijk moet een vraag niet zijn. Als ik de afstandsbediening niet koppelen en ik krijg het printplaat je niet geplaatst op het moederbord. Een technische dienst moet deze vraag toch kunnen beantwoorden binnen 2 werkdagen!

Gewoon zoals het hoort. Goede service, goede levering.

Na het plaatsen van de bestelling op zeer negatieve feedback gestuit. Ik heb mijn bestelling afgewacht en begrijp echt niet waar dit vandaan komt. Service is gewoon goed en levering zoals afgesproken. Een artikel ontbrak maar heb deze na melding een dag later alsnog gekregen. Snel afgehandeld dus. 4,5 van 5 sterren omdat er niet automatisch een factuur gegeneerd wordt aan de hand van de geplaatste bestelling via de webshop. Een proforma factuur is wel alsnog verstuurd na contact gehad te hebben. Ook gewoon goed. Zal hier zeker nogmaals bestellen.

Alles verliep naar wens

Het artikel wat ik nodig had snel gevonden. Extra info gevraagd binnen no time antwoord,bestelling snel en netjes geleverd. Dus alle lof

great price, great service

My go-to place for purchasing filters for my MHRV. Great prices including shipping to EU.

Snel en zonder poespas

Snel geleverd met voldoende informatie En ook via internet meer als genoeg informatie over de producten die jullie leveren

Mijn oude WTW zelf vervangen door de HTC-EcoMax.Ik had een paar vragen over het aansluiten van de perilex stekker.Na opsturen van een foto van de printplaat kreeg ik uitleg over de juiste werking.ik kon nu de bediening van de oude unit gebruiken.

Doet wat ze beloven.

De belofte dat het product direct geleverd zou worden, kwamen ze helemaal en naar tevredenheid na. Het product was goed verpakt, zodat transport geen schade zou opleveren. Het was maar een klein product, maar ook dat kan bij transport kapot gaan. Dus dat was allemaal prima geregeld door Ventilatieland.

Fijn webwinkel

Nieuwe mechanische ventilatiesysteem gekocht bij Ventilatieland. Duidelijke website met voldoende informatie om de juiste keuze te kunnen maken. Levering was ook supersnel en goed verpakt. Ben er blij mee. Moet het systeem nog wel plaatsen maar dat zal ook best goed komen..

Top e aankoop en levering binnen 1 dag

Product is exact naar verwachting. Werd 1 dag later al geleverd. Montage was zeer eenvoudig en tevens het koppelen van de afstandbediening was in enkele seconden voor elkaar. Zou zo weer bestellen bij VentilatieLand.

Snel en correct

Website is duidelijk. De bestelling is snel afgehandeld

Uitgebreide sortering en vlotte afhandeling bestelling

Ventilatieland heeft een uitgebreide sortering tegen een zeer scherpe prijs. Bestelling snel verwerkt en opgehaald in filiaal Alkmaar. Zeer vriendelijk geholpen en ze hebben een grote en overzichtelijke showroom.

Vandaag besteld morgen in huis

Onduidelijke en onvolledige gebruiksaanwijzing van de CO2 meter

Zie boven

de bestelling was snel gevonden en snel en correct geleverd

snelle, correcte levering

Ik zocht, vond en kocht wat ik nodig had.

Was opzoek naar een onderdeel, vond het hier, besteld in de shop, vlot geleverd, prima dus.

Was top, excellente communicatie.

Was zeer duidelijk en het product was zoals omschreven. Bedankt voor alles!

slecht bereikbaar (wat volgend hun website juist een pluspunt is)

Ik krijg de verkeerde onderdelen en daarna is het (bijna) onmogelijk om snel met Ventilatieland in contact te komen. via de telefoon is dit volstrekt onmogelijk via een email duurt dit dagen daarna een reactie (via email) gekregen waar je graag snel even over wil communiceren, maar daar wacht ik nog steeds op. net zoals de (al dage gelden betaalde) juiste goederen. kortom; een dikke onvoldoende!

Prima, duidelijk over voorraad en levering.

Prima, duidelijk over voorraad en levering

Na bestelling binnen een uur verzonden

Bestellen ging makkelijk en verzending op dezelfde dag. Mooi afgeleverd en binnen een uur opgehangen en af geregeld

Snel verzonden!

Eenvoudig bestellen en goede prijs/kwaliteit

Overzichtelijk, compleet assortiment, snel verstuurd en goed product

Bestellen was eenvoudig en ze hebben precies wat ik nodig heb. De foto's en omschrijvingen zijn nauwkeurig. Snelle verzending en goed geautomatiseerd proces.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ