Filter

Te vreden

Alles is na verwachten verlopen, dus prima!

Top aankoop!

Na het lezen van eerdere beoordelingen van de ventilator heb ik dit product aangeschaft en zeker niet teleurgesteld. Hij is zelfs zo stil tov oude dat ik niet zeker wist of hij wel aan stond. Ik raad ook mensen aan om iets meer uit te geven que geld want dan heb je met dit ventilor zeker geen miskoop gedaan.

Snel en keurig geleverd

Snel in huis, goed verpakt en laag in prijs

Servicebgoed

Goedevservi snelle leverung

Erg blij met mijn nieuwe ventilator

Levering was vertraagd en daarvan ben ik netjes op de hoogte gehouden. De levering is keurig geleverd en goed verpakt. Erg blij mee!

Duidelijk en de one-stop-shop voor alles op ventilatiegebied

Met een WTW advies, zonder enige voorkennis, ben ik enthousiast geworden van de WTW installatie die ik voor een renovatie ga inbouwen. Snelle service, goed assortiment en scherpe prijzen! Aanbevolen!

Goed product en niet duur

Fijn product past precies in mijn WTW

Helemaal compleet en goed.

Snelle levering en goede service en kwaliteit.

waardeloos

Ventilator besteld stond bij de tekst incl afstandbediening en bestellen afstandbediening niet nodig gebeld inmiddels paar dagen verder niets gehoord

We hebben filters besteld voor ons balans wtw ventilatiesysteem en zijn tevreden over de prijs en levering.

Producten goed geleverd.

Ervaring was goed.

Goede keuzehulp, goede prijs en snelle levering

Op zoek naar de juiste filters kan lastig zijn, op de site kon ik eenvoudig mijn apparaat kiezen en daardoor de juiste filter bestellen. Door goede prijs en snelle levering ben ik erg tevreden

super

keurige en snelle aflevering

Top !

Snelle levering betrouwbaar

Alle stappen zijn feilloos verlopen

Het bestellen via de website, alle communicatie daarna, de levering. Alles gewoonweg goed verlopen. Erg tevreden.

Goede aanbiedingen

Fijn dat er zelfs met de lage prijs ook nog ruimte is voor extra aanbiedingen

Gelukkig goed

Lekker vlot en soepel afgehandeld zoals beloofd!

Er was per ongeluk het verkeerde opgestuurd, keurig en razendsnel opgelost door ventilatieland en dat tijdens de vakantie periode!!!

Super snelle levering

Wist niet zo goed welk model het beste zou passen, na mijn eisen te hebben gemaild werd ik snel en professioneel geholpen. Ventilatie voldoet aan alle eisen!

Zeer snelle levering uitstekende prijs en kwaliteit

Onderdelen zijn zeer snel geleverd, perfecte kwaliteit en prima prijs.

Zeer snel geleverd

Goede duidelijke site. Goede service. Niks op aan te merken!

Verkeerde items geleverd.

Verkeerde filter ontvangen terwijl ik de juiste had besteld nml een G3 en G7 filter. Alleen F7 filter ontvangen maar voor een ander type dan wat ik had besteld. De retour procedure is wel goed geregeld.

Prima verzorgde levering

Prima geregeld

Goede website en snelle levering

Website geeft goede informatie en ook de levering is snel en voorzien van de juiste informatie.

Snelle levering en scherpe prijs

Het product werd snel geleverd zat goed verpakt en een zeer scherpe prijs

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ