Filter

Inhuren hru 350 snel en goedkoop geleverd

Binnen 1 dag geleverd en laagste prijs van Nederland. Top

Snelle levering en goed product

Zie hierboven!

Alles duidelijk en goed geregeld

Mijn bestelling is snel en goed geregeld , het verwachtings patroon in Nederland ligt hoog wat betreft van bestellen tot levering , hierin heeft Ventilatland aan de verwachting meer dan voldaan

Duidelijke website goede service

Bij de afhaal balie werd ik netjes te woord gestaan en ik werd geholpen met inladen. Een goed product voor niet te veel geld

Prima product en snelle levering

Duidelijke productomschrijving, sluit aan bij geleverd product. Tevreden over de communicatie en de snelle levering. Ik zou opnieuw bij Ventilatieland bestellen.

Snel en profesioneel

Goede informatie, snelle levering en de juiste materialen.

Mooi product.

Eenvoudig te monteren!

Snel en goed

Netjes verpakt , op voorraad , daags erna geleverd , al enkele keren wat besteld, geen klachten

Snelle en accurate levering

Bestelling van een paar aanvullende artikelen werden snel en accuraat geleverd

Snelle en correcte levering

Ook de nalevering kwam zoals afgesproken

De niet correcte bestelling werd na een telefoontje en een mail snel gecorrigeerd

Levering sneller dan verwacht

Helemaal goed, goede kwaliteit!

Duidelijke site, weet waar je moet zoeken. Goede neschrijvijng

Snel en goed

Makkelijk te zoeken en snel geleverd en mooie prijzen.

Snelle levering en een goed produkt

Het rooster werd snel geleverd en zag er mooi uit. Na enige aanpassing heb ik het geplaatst en het ziet er mooi uit.

prima goede service.

werkt prima.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service. Goed advies gekregen.

Veel keus, goede prijs, snelle levering

We hebben een ventilatiebox gekocht. Ze hebben hierin veel keus in goede merken, tevens goede prijzen ook. Dus de keuze voor ventilatieland was snel gemaakt. Ook de levering was goed.

Bestelling kon normaal niet gesplitst worden maar naar telefonisch contact werd dat toch geregeld super service

Makkelijk bestellen, goede producten

Heel blij met mijn ervaring bij Ventilatieland!

Makkelijk besteld en snel ontvangen

Makkelijk besteld en snel ontvangen. Voldoende assortiment.

Snelle service, mooie producten

Na een keliene zoektocht kwam ik op de site van Ventielatieland. Al snel vond ik wat ik zocht en heb ik besteld. Binnen de kortste keren ontving ik mijn bestelling en voldeed het product volledig aan mijn verwachtingen. Erg blij met mijn keuze.

snelle levering, ruime keuze

alles wat op voorraad is volgende dag netjes in huis, top!

Top, super goed

Product werkt zeer goed. Levering was snel en precies zoals gecommuniceerd

Zeer snelle en goede service!

Het bestellen is makkelijk en ook wordt de bestelling snel verwerkt. Zodoende inderdaad de volgende werkdag in huis. Bovendien is retourneren ook geen probleem. Dat is snel geregeld en het retourlabel staat binnen een paar minuten op de mail.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ