Filter

Snelle levering en prima service

Helaas had ik de verkeerde ventilator qua inbouwdiepte besteld. Eenvoudig via de website een retour geïnitieerd en mijn pakje retour gestuurd . Daarna prima communicatie over de voortgang en het terugstorten van het bedrag dat betaald was voor de ventilator. Dezelfde dag nog een andere ventilator besteld en keurig de volgende dag in huis.

Snelle levering van kwaliteits spullen

Via de webwinkel mechanische ventilatie gekocht met leidingen. Er werd snel gereageerd op een vraag over de spullen en ook snel in goede staat geleverd.

uitstekende service

Goede toelichting over de diverse mogelijkheden en producten

Gewoon goed

Keurig netjes geleverd en snel

Toen tijdens de installatie bleek dat de geleverde ComfoSense niet werkte, heb ik deze om kunnen ruilen en was de installatie snel weer in bedrijf.

Klantvriendelijk en een snelle levering.

Telefonisch een vraag gesteld, deskundig geholpen. Daarna een snellere levering vd bestelde materialen.

Snelle en correcte levering tegen goede prijs

Gewoon goed. Niks mis mee

Voor de eerste keer zaken gedaan met ventilatieland. Snelle levering mag niet klagen. Is goed zo.

Alles op tijd zoals aangegeven.

Super geregeld en alles volgens afspraak.

Snel en goed

Snelle levering vanwege vervanging mechanische ventilate. Goede instructies voor aansluiting.

Makkelijk besteld, geleverd binnen de gemaakte afspraak.

Makkelijk besteld, geleverd binnen de gemaakte afspraak.

Leveren wat ze beloven!

Dit is de tweede unit voor mijn tweede woning. Werkt perfect met vochtsensor. Super stil ook.

Deskundig en snel

Ik moest bellen omdat ik niet precies wist wat ik moest bestellen en welke maat. De persoon die de telefoon opnam, had de tijd om me precies te vertellen wat ik zocht, wat vervolgens gemakkelijk te vinden was op de website en snel besteld en de volgende dag werd ontvangen. Kon geen betere service hebben gevraagd.

Goed advies en snelle verzending

Prima geregeld, iemand met verstand van zaken aan de lijn gehad, en de volgende ochtend had ik het juiste product binnen.

Uitstekende levering

Deze website heeft een ruim assortiment en heeft veel artikelen op voorraad leverbaar en de levering is ook zeer snel bezorgd door post.nl

Deze vraag is te breed voor een passend antwoord.

Een webschop die geografisch dichtbij gelegen is, uitsluitend degelijke (helaas ook prijzige) producten verkoopt. Het stemt me vrolijk dat jullie een uitstekend alternatieven bieden voor bol.com

perfect dankzij vochtsensor

eenvoudig aan te sluiten, en werkt op automatische stand perfect dankzij de ingebouwde vochtsensor. Hoewel ik een driestandenschakelaar heb aangesloten, is die dus eigenlijk overbodig. Fluisterstil als er geen vocht in de lucht zit. Fijn dat de lage en hoge stand met potmeters zijn af te stellen. Rechttoe rechtaan, precies zoals op deze site en handleiding beschreven, binnen een dag geleverd, geen gedonder!

top geholpen

goed bedrijf. heb kunnen vinden wat ik zocht voor een goede prijs en vlotte levering

snelle levering goede Service

Producten snel ontvangen Toen 1 product iets mankeerde zelfde dag een vervangend product verstuurd. Perfecte service

zeer goede ervaringen.

goede site snelle levering. prijs kwaliteit verhouding goed.

Snel en correcte communicatie

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Product en levering goed

Product zoals op site aangegeven/ Snelle levering.

Keurig netjes en op tijd geleverd.

Kon goed vinden wat ik zocht op de website. Daarna eenvoudig te bestellen. Keurig en op tijd afgeleverd.

Goede website, snelle levering

Ik had de verkeerde ventilatie besteld retour gestuurd en mocht hem omruilen voor de juiste.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ