Filters

10

zeer prettig!!

We zijn snel en heel goed geholpen! Binnen een aantal dagen de bestelling ontvangen. Alles gaat in goed overleg en met een extra controle. Ons ontwerp was toch niet helemaal goed en het was geen enkel probleem om deze nog even aan te passen. Ik raad iedereen aan om bij joboworkwear te bestellen!

 • Aanbevelen? Ja
8

tevreden als altijd

bestellen hier al enige tijd, altijd tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top service! erg blij mee

Super tevreden over mijn aankoop en de goede service

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede Kwalitiet, Snelle bezorging en Goede Customer Service

Wij hebben polo's 201003 en 201006 besteld en zijn erg blij met de kwaliteit. Bovendien waren we onder de indruk van de bezorgsnelheid. Na de digitale print te bevestigen hadden wij de 65 polos minder dan een week later! Zij hebben ons ook geholpen met de digitale print verbeter om ervoor te zorgen dat alle prints er mooi uitzagen en geen elementen zouden lekken. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Davelaar Klimaattechniek

Super! Offerte met drukproef ging uitstekend, accorderen een makkie. Bestellen we binnenkort weer. Weinig mailen, gewoon maken, factuurtje en klaar. Zo zien we dat graag!

 • Aanbevelen? Ja
9

Dame van de klantenservice was zo aardig

Een organisatie die meedenkt en zo fijn voor ons om mee te werken. Kleding op tijd geleverd, alternatief aangeboden en mooie staffelprijzen met voorraad logo's. Binnen een week hadden we alles binnen, super fijn zo voor sinterklaas

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen met een snelle levering

Via de site kwam ik niet helemaal uit mijn bestelling. Hierdoor heb ik met de klantenservice van Jobo gebeld en zij hebben mij het juiste advies gegeven om de kleding te bestellen.

 • Aanbevelen? Ja
1

Koop hier u bedrukte kleding niet!!!

Denk 2x na voor je hier wat besteld. Slechte Communicatie Zeer slechte service. Onaardig personeel, die bijzonder veel vergeet aan de telefoon door te geven en op te schrijven. Garantie is 0. Dit bedrijf verdient geen sterren.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Dirk-Jan, Wat vervelend dat u alsnog ervaart dat wij u slecht hebben geholpen. Wij hebben alles geprobeerd en in het werk gesteld om u blij te laten zijn met uw levering. Zo hebben wij alsnog het jasje voor u bedrukt wat u besteld had, wij hebben de levering zelfs 2 keer naar u verzonden welke door DHL bij ons geretourneerd was nav uw weigering en hebben u zelfs een korting verstrekt voor de ontvangen producten en geleden schade.

3

slecht

Ik heb twee 5 XL polosweaters besteld, maar ik krijg twee 7 XL polosweaters opgestuurd. Een eerder gekochte 5 XL was aan de ruime kant, maar 7XL is veel te groot. Het excuus van Jobo promotions : "De oude maat 7XL is per 1-1-2019 aangepast naar 5 XL.

 • Aanbevelen? Nee
5

Te late levering

66 hoodies besteld laten bedrukken. Melding gekregen dat dit in 3 dozen voor het weekend geleverd zouden worden. Dat gebeurde inderdaad. Maandag toch nog een doos ontvangen. Niet alles op tijd geleverd dus. Melding van gemaakt met als antwoord, dat zij er niets aan kunnen doen, maar dat het een probleem van de transporteur is. Dat klopt, maar JoBo blijft wel verantwoordelijk voor juiste levering. Jammer, want de bestelling was in orde.

 • Aanbevelen? Nee
1

Alles ging mis

Vorig jaar had ik 18 broeken besteld en ik kreeg de eerste helft keurig geleverd. De tweede helft zou nog komen dus daar heb ik geduldig op gewacht. Na een aantal keer bellen moest ik zelf tot de conclusie komen dat de broeken nooit meer geleverd konden worden. Ik heb toen wel 15 (!) keer moeten bellen over levertijden en alternatieven zonder dat er actie werd genomen aan de kant van Jobo. Daarnaast kreeg ik zelfs nog een incassobureau achter me aan terwijl ik ze niks verschuldigd was! Ik heb na een jaar mijn geld terug gekregen van de broeken die nooit geleverd zijn (zelf achteraan moeten gaan) en heb nooit een compensatie ontvangen. Het beginnen over eventuele compensatie of korting werd ook direct van de hand gewezen. Ook over alternatieven werd vaag gedaan en moest ik zelf weer het voortouw nemen. De communicatie aan de kant van Jobo was uiterst slecht, ik zou teruggebeld worden (wel 5x gezegd) maar dat is allemaal nooit gebeurd.. ik moest er telkens weer zelf achteraan. Nu een jaar later heb ik eindelijk m'n geld terug maar het ging allemaal niet van harte. Ik zou Jobo ten zeerste afraden als je op tijd en netjes je producten geleverd wilt worden, het was echt een verschrikkelijke ervaring!

 • Aanbevelen? Nee
1

helaas

werkelijk alles wat mis kan gaan, gaat mis, facturatie, levering, bedrukking, herdrukken enz enz geen communicatie. geen reactie op mails. lang gewacht of ik een reactie zou plaatsen, maar nu ik weer vanaf dinsdag wacht op antwoord op mijn mail, ga ik niet meer bellen, maar gaan jullie hopenlijk de zaak op orde maken. ik wacht nog steeds op reactie op mijn laatste mail. autospecialist Edwin

 • Aanbevelen? Nee
2

Vertraagd

Levering ruim vertraagd, JOBO communiceert zelf niks. Zelf achteraan moeten gaan. Ondertussen maar elders besteld heb hier dus niks meer aan.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Laurent, U heeft gisteren telefonisch contact gehad met mijn collega. Eea berust op een misverstand. Bij het plaatsen van uw webshopbestelling heeft u akkoord gegeven op de levering van 31 mei. Dit is een vooraf ingestelde datum op de website (ivm de feestdagen). Waarbij u zelf de keuze heeft gemaakt en / of akkoord heeft gegeven op levering 31 mei. Dit misverstand is verholpen in het telefonisch contact en wij verwachten dat de bestelling op tijd bij u geleverd wordt. U bent er eveneens van op de hoogte dat er een vertraging vanuit de fabrikant op 1 product zat wat vooralsnog tijdig bij ons zal arriveren om de leverdatum van 31-5 te halen.

10

Snelle levering, zeer goede service en klant vriendelijk

Wij hebben mondkapjes met logo besteld en deze zaten niet helemaal fijn en waren te groot. Eerst een oplossing geboden met elastiekjes, maar toen dit niet werkt, geheel nieuwe mondkapjes ontvangen. Zitten perfect.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service.

Het bestelproces gaat snel en is overzichtelijk. Ik had binnen 5 minuten een mondkapje met m'n eigen logo in het winkelmandje staan. Door een fout bij DHL is mijn zending helaas nooit aangekomen en heb toen contact opgenomen met JOBO. Heel snel kreeg ik antwoord en werd de bestelling kosteloos opnieuw aangeboden met de deluxe variant. 1 dag later kreeg ik de bestelling binnen en ik moet zeggen dat dit de fijnste mondkapjes zijn die ik ken, soms vergeet ik zelfs dat ik 'm op heb. Het enige nadeel is dat ik er maar 10 heb bestelt, want iedereen in m'n omgeving wil ze ook en heb er nu maar 1 over voor mezelf. Dus de volgende keer ga ik voor de 50.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede snelle service, kwalitatief goed product

In een tijd dat iedereen opzoek is naar mondkapjes, weet Jobo goedkoop en kwalitatief goed bedrukte kapjes af te leveren. Ondanks dat de order een aantal keer aangepast is op mijn verzoek, was het bedrijf in staat om goede service te leveren en snel te reageren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede service, kwaliteit kleding en mooie bedrukking.

Ik heb hier een aantal hoodies laten bedrukken. Van te voren heb ik een offerte gekregen en ook vragen werden altijd snel beantwoord via de mail of via de site. De hoodies zijn snel geleverd en ze zijn ontzettend mooi geworden! Ben er heel erg blij mee. Bedrukking is clean en netjes en alles is goed gegaan, van begin tot eind van de bestelling en bezorging! Zal CTG Group/Jobo Promotions zeker aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Bedrijf kleding besteld en laten borduren pizzeria roma is weer voorzien mooie kleding.

 • Aanbevelen? Ja
8

prima service en kwaliteit

bestel al jaren mijn bedrijfskleding naar volle tevredenheid mooie kwaliteit kleding en bedrukking.

 • Aanbevelen? Ja
2

geen mooie kleur, slechte kwaliteit, vreemde maatstelling

Ik ben op 3 gebieden ontevreden over de Tshirts die we besteld hebben. De kleur opdruk (fluor oranje) is veel te roze. Het M shirt is zelfs voor mijn man (1,90 meter) wat aan de grote kant en de kwaliteit stof is nogal slobberig. Ik heb de Tshirts opnieuw besteld bij een andere leverancier. Jobo wil ons niet tegemoet komen. Dik 500 euro down the drain...

 • Aanbevelen? Nee
3

Slechte service

Als bedrijf hier een veiligheidsjas besteld met logo's. Bij aflevering van de jas blijkt het logo op de rug op een andere plek te zitten als waar bij de proefdruk akkoord op is gegeven. Contact opgenomen waarbij men aangaf dat het inderdaad op een andere plek zat en of ik de jas terug kon sturen. Daarna word ik gebeld door een andere persoon die hier niets vanaf wist en is er vervolgens een hele discussie ontstaan waarbij Jobo vol bleef houden dat het logo wel op de juiste plek stond omdat ze het altijd zo doen ivm capuchon, maar het lijkt mij dat als je iets anders afdrukt dan de proefdruk, je dit eerst overlegd met de klant of dit akoord is. Vervolgens is er korting beloofd op het drukken, maar nooit meer iets gehoord. Jas wel ontvangen, maar dus niet zoals gewenst. Slechte communicatie binnen dit bedrijf. Heel klantonvriendelijk.

 • Aanbevelen? Nee
10

Netjes

Truien besteld die mooi zijn en op tijd binnen! Helaas was er iets fout gegaan met de maten waardoor we een paar truien in de maat L kregen in plaats van XL. Vervolgens hebben we een paar extra goede maten ontvangen, erg netjes!

 • Aanbevelen? Ja
5

Ontzettend slechte service

Vijf hoodies besteld, met uiterste leverdatum 6 februari, wegens een georganiseerde rally. CTG / Jobo Promotions gaf aan dat ze zeker op 6 februari konden leveren, mits de proefdruk op tijd werd goedgekeurd, dus vol vertrouwen gekozen voor Jobo Promotions / CTG Groep. Na meermaals bellen/mailen op 3, 4 5 en 6 februari, met het verzoek echt uiterlijk 7 februari te leveren, kregen wij géén Track & Trace en géén pakketje. De rally vertrok zonder de hoodies. Inmiddels is het 13 februari en er is nog steeds geen pakket. Ik heb hier inmiddels vijf(!) keer achteraan moeten bellen, het pakket blijkt verloren bij de vervoerder. Een track & trace is nog steeds niet beschikbaar. Als ik voorstel een kleine compensatie te bieden voor het feit dat de rally zonder hoodies is vertrokken, krijg ik nul op het rekest. Geen kleine korting, geen extra hoodie voor de helft van de prijs, geen enkele vorm van tegemoetkoming. In plaats van excuses, wordt mij uitgelegd dat CTG / Jobo hier ook verlies op draait. Ik word dus de dupe van slechte contracten tussen CTG / Jobo en hun vervoerder. Een eventuele nieuwe bestelling kan pas halverwege volgende week geleverd worden. Ik ben ontzettend ontevreden, zal hier nooit weer een bestelling plaatsen. Als je iets op tijd wilt hebben, raad ik CTG / Jobo dan ook ten zeerste af, zeker als ze beloven het wel op tijd te leveren. EDIT: Na het plaatsen van deze recensie, kreeg ik van een medewerker het aanbod een gratis extra trui mee te leveren bij een nieuwe zending. Ik vind dit een nette compensatie voor het ongemak dat ik heb ervaren. Ik zou niet snel nogmaals bestellen bij Jobo, in ieder geval niet als ik haast heb met een bestelling. Wel weten ze het gelukkig nog met een klein glimlachje op te lossen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Marieke, Vervelende situatie dit. Jammer dat je dit zo ervaart. Het betreft hier geen slechte afspraken met onze vervoerder maar overmacht. Wij van Jobo Promotions doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Het laatste wat we willen is namelijk een slechte beoordeling van onze klanten. In jullie geval is de order geheel volgens planning verlopen maar is er helaas bij de vervoerder iets fout gegaan; overmacht. We hebben de mogelijkheden samen telefonisch besproken en je hebt aangegeven de hoodies alsnog te willen ontvangen, dus dat gaan we uiteraard voor je verzorgen. Onze excuses voor het ongemak. We hopen je ondanks dit voorval toch nog eens te mogen verwelkomen als klant. Met vriendelijk groet, Jobo Promotions

6

Goed

Wel wat lange levertijd maar dat kan ook aan het product liggen

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon top, goede service, snelle afhandeling nooit geen problemen

Gewoon top, goede service, snelle afhandeling nooit geen problemen

 • Aanbevelen? Ja

Over CTG Group BV / Jobo Workwear

Jobo Workwear is de werkkleding specialist uit de regio Bommelerwaard, maar uiteraard ook online. Met een mooie webshop bedienen we het hele land. We doen ons best onze klanten tevreden te houden en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Naast promotionele kleding, werk- en bedrijfskleding kunt u bij ons ook terecht voor schoenen, beschermingsmiddelen en relatiegeschenken.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.