Ontzettend slechte service
Vijf hoodies besteld, met uiterste leverdatum 6 februari, wegens een georganiseerde rally. CTG / Jobo Promotions gaf aan dat ze zeker op 6 februari konden leveren, mits de proefdruk op tijd werd goedgekeurd, dus vol vertrouwen gekozen voor Jobo Promotions / CTG Groep.
Na meermaals bellen/mailen op 3, 4 5 en 6 februari, met het verzoek echt uiterlijk 7 februari te leveren, kregen wij géén Track & Trace en géén pakketje. De rally vertrok zonder de hoodies. Inmiddels is het 13 februari en er is nog steeds geen pakket. Ik heb hier inmiddels vijf(!) keer achteraan moeten bellen, het pakket blijkt verloren bij de vervoerder. Een track & trace is nog steeds niet beschikbaar.
Als ik voorstel een kleine compensatie te bieden voor het feit dat de rally zonder hoodies is vertrokken, krijg ik nul op het rekest. Geen kleine korting, geen extra hoodie voor de helft van de prijs, geen enkele vorm van tegemoetkoming. In plaats van excuses, wordt mij uitgelegd dat CTG / Jobo hier ook verlies op draait. Ik word dus de dupe van slechte contracten tussen CTG / Jobo en hun vervoerder.
Een eventuele nieuwe bestelling kan pas halverwege volgende week geleverd worden.
Ik ben ontzettend ontevreden, zal hier nooit weer een bestelling plaatsen. Als je iets op tijd wilt hebben, raad ik CTG / Jobo dan ook ten zeerste af, zeker als ze beloven het wel op tijd te leveren.
EDIT:
Na het plaatsen van deze recensie, kreeg ik van een medewerker het aanbod een gratis extra trui mee te leveren bij een nieuwe zending. Ik vind dit een nette compensatie voor het ongemak dat ik heb ervaren.
Ik zou niet snel nogmaals bestellen bij Jobo, in ieder geval niet als ik haast heb met een bestelling. Wel weten ze het gelukkig nog met een klein glimlachje op te lossen.