Pluspunten

Snelle levering Meedenken over beste oplossing met betrekking tot specifieke wensen

Kleding monster vrijblijvend en kosteloos toezenden Maak een makkelijk in te vullen online bestelformulier voor vaste klanten (met de eigen collectie)

Pluspunten

Telefonisch contact was heel prettig: makkelijk te bereiken, zakelijk toch persoonlijk. Het afhandelen van de opdracht was snel, nauwkeurig en volledig tot ons tevredenheid

De bestelde T-shits zijn ongeacht dubbele meting en dubbele bestelling zijn te kort in de lengte, jammer.

Pluspunten

Top kwaliteit en super service!

Pluspunten

Oog voor kwaliteit. Mijn bestelling is voor proefmodel ten gunste aangepast. Proefmodel was beter dan ik zelf bedacht had

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

gematigd positief geen oplossing voor probleem

openstaan voor verbeter punten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Was niet thuis bij bezorging. Bestelling bij de buren afgegeven. Bedrijf belt om dit door te geven. TOP.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Opdruk is uiteindelijk mooi geworden

Er kan beter telefonisch contact gezocht worden met klant. 3 x mail over dat bedrukking op fleece muts niet mooi word, uiteindelijk dan 2 mutsen besteld zonder opdruk, na 4 weken nog steeds niet binnen. Constant mail heen en weer over type bestand. Uiteindelijk de rest van de kleding binnen na 3 weken. Uiteindelijk via een gratis tool het bestand omgezet naar de juiste .eps, had eigenlijk gewoon door CTG gedaan kunnen worden.

Pluspunten

Denken goed mee

Pluspunten

Zeer flexibel en klantgericht

Meer producten op de website / betere website

Pluspunten

Klantvriendelijk, bereid mee te denken, flexibel. Nadat een verkeerde kleur van bestelde t-shirts door de leverancier van JOBO Promotions bleek geleverd, werd een koerier ingeschakeld om de juiste t-shirts op te halen en werden deze dezelfde dag nog bedrukt. Dat is een uitstekende service!

Pluspunten

Prima afhandeling en contact

Pluspunten

Snel, vriendelijk,kwaliteit en goede prijs

?

Pluspunten

Reageert snel, snelle service, goede afhandeling

Pluspunten

Goede communicatie en goed vakwerk

Pluspunten

Snelle service Levering op tijd Snel antwoord op mails

Pluspunten

Alles conform afspraak en vlot geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie

Communicatie intern

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering Goed contact

Shirts waren veel te klein

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit Goedkoop

Sneller leveren, duidelijk communiceren in mailverkeer m.b.t. factuur & orderbevestigingen

Pluspunten

Accurate voorspelling levering, goede service op vragen via telefoon, goede kwaliteit shirts geleverd.

De applicatie via de site om plaatjes te uploaden die op het desbetreffende kledingstuk worden geprint is niet zo uitgebreid. Er is niets aan te passen qua formaat en plaatsing. Ook is er geen duidelijke info te vinden over de afmetingen van deze afbeeldingen.

Pluspunten

snelle levering, iets niet duidelijk bellen zij

Pluspunten

super service

geen

Pluspunten

* goede prijs-kwaliteit verhouding, * prettige samenwerking, * korte communicatielijnen * snelle/duidelijke/volledige terugkoppeling * duidelijke offert/afspraken.

Provincialeweg 59

5334 JD Kerkdriel

418511972

Over CTG Group BV / Jobo Workwear

Jobo Workwear is de werkkleding specialist uit de regio Bommelerwaard, maar uiteraard ook online. Met een mooie webshop bedienen we het hele land. We doen ons best onze klanten tevreden te houden en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Naast promotionele kleding, werk- en bedrijfskleding kunt u bij ons ook terecht voor schoenen, beschermingsmiddelen en relatiegeschenken.