Pluspunten
Vlotte afhandeling, snel e-mailcontact, duidelijke antwoorden op vragen, snelle levering, goede kwaliteit materiaal.
Zelf aangeleverde bestanden converteren, dat verlaagt de drempel voor mensen die er niet veel kaas van gegeten hebben.
Pluspunten
Snelheid van reageren en leveren
Pluspunten
Good and fast stuff, helpful.
VerbeterpuntenThe print comes off the fabrics quite fast (few weeks).
Pluspunten
Snelle response en goeie voorbeelden van de bestikkering
VerbeterpuntenTruien na 1x wassen 2x zo klein op 30 graden. De andere geleverde goederen zijn allemaal van goeie kwaliteit!
Pluspunten
Goede samenwerking, denkt mee en vraagt goed uit
De kwaliteit van het drukwerk moet echt beter ziet er niet goed uit. Ik beveel dit bedrijf op dit moment niet aan tenzij de druk kwaliteit verbeterd gaat worden.
Pluspunten
Zeer snel reactie op alle vragen
Pluspunten
Snelle aanname en versturen van de producten
VerbeterpuntenKwaliteit van de trainingspakken nog erger dan bij de mark kleding. Achterkant hangt, stof is zo dun dat scheurt al als je omdoet en het ziet er totaal anders uit dan op foto etc. Staat vermeld circa half maar groter valken zeker 1,5 maat groter terwijl mouwen juist te kort zijn
Beste, Zoals eerder gemeld vinden wij het erg spijtig dat de kwaliteit van de trainingspakken niet aan u wens voldoet. We proberen zo waarheidsgetrouw de foto's op onze site te plaatsen. We nemen dit mee in het verbeteren van onze sport kleding en eventuele nieuwe merken.
Pluspunten
Goeie service, heel klant vriendelijk, denkt mee met ideeën voor printing
Pluspunten
Snelle levering en een goede klantvriendelijkheid!
VerbeterpuntenEerste even kijken of de factuur betaald is en dan pas wel of niet een herinnering sturen.
Pluspunten
Prijs , goede kwaliteit textiel,behulpzaam a/d telefoon
Pluspunten
Vlotte communicatie. Goed gespecificeerde offerte
VerbeterpuntenWisselende prijzen na de eerste offerte. Maakt het onduidelijk en niet makkelijk te vergelijken.
Pluspunten
Waren netjes in de omgang met mij als klant
VerbeterpuntenKleine logo op de borst is van n wat mindere kwaliteit dan van de grootte opdruk achterop
Pluspunten
Meedenkende en oplossing gerichte medewerkers
Pluspunten
Keurige afhandeling internet probleem, netjes geholpen en ruim oprijd geleverd.
VerbeterpuntenKon via site geen PDF bestand koppelen voor bedrukking, geen idee of dit fout van de site of beveiliging eigen computer is b
Pluspunten
Snelle levering en aardige personeel
VerbeterpuntenBeschrijving van pariculier of bedrijf adres moet nog duidelijk zijn op de site.
Pluspunten
Prima...
Pluspunten
Snelle afhandeling van de order, evenals het bezorgen. Er was een drukfoutje gemaakt en ook dit werd zeer snel opgelost, zeer tevreden.
Provincialeweg 59
5334 JD Kerkdriel
Jobo Workwear is de werkkleding specialist uit de regio Bommelerwaard, maar uiteraard ook online. Met een mooie webshop bedienen we het hele land. We doen ons best onze klanten tevreden te houden en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Naast promotionele kleding, werk- en bedrijfskleding kunt u bij ons ook terecht voor schoenen, beschermingsmiddelen en relatiegeschenken.