Pluspunten
Hebben zeer goed meegedacht, kleding is van zeer goede kwaliteit.
VerbeterpuntenEen van de kleuren zie je niet goed op de bedrukking Volgens de drukproef was alle tekst goed leesbaar. Voordat iets bedrukt wordt is het goed als CTG kijkt of de kleur voldoende verschilt t.o.v. de achtergrond.
Pluspunten
Na een foutje is alles zeer proffesioneel en snel opgelost!
VerbeterpuntenLet op de details, voorbeeld: proefafdruk bleek standaard template en stond daarom een typfout in voor de afmetingen
Pluspunten
Energievol en meedenkend
VerbeterpuntenDuidelijke afspraken maken en geen olie lekkende auto's meenemen
Pluspunten
Goede service. Mooie prijs
VerbeterpuntenIets minder handelingen
Pluspunten
Mooie kleding
VerbeterpuntenBericht verzenden aan klant als er onverhoopt een vertraging optreed van een bestelling.
Beste, Bedankt voor u reactie met betrekking tot vertraging in levertijd. we proberen onze klanten zo snel mogelijk iets te laten weten als we een levertijd niet kunnen halen, bij u is dit helaas dan niet snel genoeg gecommuniceerd we gaan hier zeker iets mee doen.
Pluspunten
Klein foutje in de bedrukking werd bij afhalen van de bestelling alsnog snel gecorrigeerd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Service and fast delivery.
VerbeterpuntenBit too expensive.
Pluspunten
Goede kwaliteit , snelle levering, prijs/kwaliteit verhouding is goed
Pluspunten
Geleverde service.
VerbeterpuntenBestellingen in 1 keer goed doen :-)
Beste Vincent, Bij u bestelling is het helaas niet in 1 keer goed gegaan, we hebben dit zo goed en snel mogelijk proberen op te lossen. bedankt voor u reactie en dit is beslist een aandachtspunt.
Pluspunten
Snel schakelen, goede bereikbaarheid, meedenken met de klant, mooi en kwalitatief goed product voor een scherpe prijs, zeer positief en tevreden.
Verzendkosten voor proef en dan nog keer terug sturen weer verzendkosten. Dat kost meer dan de artikel. Dat wel jammer . De kwaliteit van de kleren weet ik nog niet na een aantal keer wassen komt ik er achter of de kwaliteit goed is.
Pluspunten
Meedenkend en een passende oplossing gevonden!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit shirts. Goed advies gekregen over welk shirt te nemen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Voor mijn voetbalteam wilde ik op korte termijn t- shirts bestellen. Telefonisch werd ik heel vriendelijke geholpen en mijn wensen, zoals het bedrukken van het clublogo en de kleur bepaling werden serieus behandeld en direct uitgevoerd in de praktijk. Tevens werden de t- shirts zeer snel geleverd!
VerbeterpuntenMaten van de t-shirts vielen iets kleiner uit, hier had ik al een beetje rekening mee gehouden, maar wellicht dat anderen hier tegen aan lopen.
Pluspunten
Ik zat in een moeilijk situatie en een zeer korte levertermijn. Ik werd goed geholpen, er werd meegedacht en ik kon mijn bestelling de volgende dag afhalen.
Provincialeweg 59
5334 JD Kerkdriel
Jobo Workwear is de werkkleding specialist uit de regio Bommelerwaard, maar uiteraard ook online. Met een mooie webshop bedienen we het hele land. We doen ons best onze klanten tevreden te houden en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Naast promotionele kleding, werk- en bedrijfskleding kunt u bij ons ook terecht voor schoenen, beschermingsmiddelen en relatiegeschenken.