Pluspunten
Zeer goede kwaliteit, snelle levering en zeer goed geholpen telefonisch als per mail
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Makkelijk digitaal te verwoorden kwa opdruk
Pluspunten
Prettige communicatie - prima product
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Doe al heel lang zaken met ze.Prettige bedrijf om mee samen te werken.
Pluspunten
Duidelijke site met goede producten
Verbeterpuntensnellere reactie op offerte meer promotie artikelen?
Pluspunten
goedkope prijs vriendelijke klanten service
Beste Anouk, Helaas is u adres wijziging niet doorgevoerd bij verzending onze excuses hiervoor. We proberen dit soort zaken te voorkomen maar we versturen per dag zo'n 35 pakketten en helaas gaat er weleens een verkeerd. Maarten van Cromvoirt
Pluspunten
De levertijd was top, het resultaat oook
VerbeterpuntenDe kwalitiet van de bestelde vesten was minder maar alsnog goed. Er hingen een boel draadjes aan het enz.
Pluspunten
De snelle levering!!!
Pluspunten
Snelle levering, design
VerbeterpuntenInformatie over kleurstellingen
Pluspunten
Prima service en erg klantvriendelijk
Pluspunten
Er werd zeer goed met ons mee gedacht, niet alleen over de beste methode voor de mooiste bedrukking. Maar ook over de t-shirts want: 'Die goedkopere zijn meer geschikt voor jullie doeleinde en van net zo goed kwaliteit'
VerbeterpuntenIk bestelde dames en heren shirts, Deze zouden bedrukt worden met de zelfde pint. Toch moest ik bij ieder shirt apart opgeven hoe het bedruk moest worden en met welk logo. Misschien kunnen jullie daarvoor een extra butten op nemen?
Pluspunten
Mooie kleur en lekker warm.
VerbeterpuntenOf de sweater mooi blijft na veel wasbeurten heb ik nog niet ondervo Of de kwaliteit van de sweater mooi blijft moet ik nog ondervinden.
ga zo door
Provincialeweg 59
5334 JD Kerkdriel
Jobo Workwear is de werkkleding specialist uit de regio Bommelerwaard, maar uiteraard ook online. Met een mooie webshop bedienen we het hele land. We doen ons best onze klanten tevreden te houden en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Naast promotionele kleding, werk- en bedrijfskleding kunt u bij ons ook terecht voor schoenen, beschermingsmiddelen en relatiegeschenken.