Goedendag, dank voor de review. Toch willen we graag nog een reactie geven. U raadt ons niet aan omdat wij uw verzoek tot gratis retourneren niet konden honoreren. U bent uitgegaan van iets anders dan u had verwacht. U verwachte een gevoerde winterse broek en dit was het niet. Is ook nergens zo vermeld en u kocht artikelen uit de zomercollectie. Jammer dat dit een directe reactie daarop is. Echter wensen we u veel plezier met de mooie items. M.v.g. Team Kids Department
Goedendag, wat jammer om te horen dat de zonnebril niet naar wens was. Helaas is retourneren voor eigen kosten. Echter kunt u ook het bestelde artikel in de winkel retourneren. Jammer dat we hierdoor een negatieve review ontvangen. M.v.g. team Kids Department
Goedendag, jammer om te lezen dat het pakketje niet is ontvangen. Echter heeft u toestemming gegeven dat het pakketje ergens achter mocht worden gelaten. Dit brengt echter wel een risico met zich mee. Wij hebben er alles aan gedaan om GLS te contacten maar ook van u krijgen we geen gehoor meer. Wellicht is het inmiddels terecht en wensen we u veel plezier met het item. M.v.g. team Kids Department
Kids Department onderscheidt zich door een unieke collectie baby- en kinderkleding. Wij hechten veel waarde aan een goede service, snelle levering en vooral persoonlijke aandacht. Een winkelbezoek voelt als een feestje, je raakt er nooit uitgekeken en doet er continue nieuwe inspiratie op. Wij nodigen je graag uit langs te komen, zowel online als offline.