Het wordt snel verstuurd, met een vriendelijk kaartje erbij! De vorige keer werd ik gebeld omdat het afleveradres anders was dan normaal. Dat noem ik nou attent en oplettend (het was in orde trouwens:-)

Geweldig assortiment, maar geen warm welkom!

Ik vond het geen warm welkom. Vrij zakelijk, wat ik niet echt in een kinderwinkel vind passen. Het assortiment is verder top!

Fijne collectie en super service, als altijd!

Fijne collectie, snelle verzending, goede verpakking van item en aardig kaartje erbij. Niets meer te wensen!

Super klantvriendelijk

Mooie winkels. Vriendelijk personeel Na in de kids te zijn geweest, doorgestuurd naar de babyzaak Toen we weer in auto stapten bij de kinderzaak kwam de verkoopster nog naar buiten of het allemaal was gelukt. Super attent.

Fijne, snelle levering van mooie producten

Veel keus ook dubbele maten wat fijn is als je twee kids in dezelfde maat hebt.

Super leuke collectie. Vriendelijk en persoonlijke service.

Het is altijd een feestje om naar de winkel te gaan. Fijn dat je op de website alvast ideeën kan opdoen.

Fijne website

Product omschrijving + foto komt overheen met wat ik fysiek heb ontvangen.

zoals altijd helemaal top!

Verrassend en goed advies via Whatsapp! Snel binnen. Blij mee!

De leuke ingepakte kado's snel mogen ontvangen!

De leuke ingepakte kado's snel mogen ontvangen!

Top, netje geregeld.

Mooie winkel en leuk assortiment. Unieke items. Mooi ingepakt.

Supergave merken en heel veel leuke outfit inspiratie

Fantastische merken, bezig met duurzasmheid, prachtige nieuwe bsbywinkel erbij. En op insta heel veel gave outfit inspiratie! Maken mooie love filmpjes om outfuts te laten zien en te vertellen hoe kleding zit.

Super fijn contact in deze tijden. Goed geslaagd

Goed contact gehad via social media. Iets besteld vervolgens telefoon gesprek gehad om mijn winkelafspraak te bevestigen en mijn spulletjes te kunnen. Halen.

Nog steeds is mijn pakket niet bezorgd...

Wacht al ruim 1,5 week op mijn pakket. Voorraad wordt slecht bijgehouden en daarna wordt er traag verzonden. Dan wordt er ook nog met een trage bezorgpartij in zee gegaan. Al met al, 1e en laatste keer hier een bestelling geplaatst.

Leuke winkel waar ik zeer vriendelijk ben geholpen.

alles in orde

snelle levering, artikel perfect in orde

Geweldig kleren, ruime voorraad en super service ❤️

Netjes en snel geleverd

Het bestelde product was snel geleverd, netjes ingepakt en met een kaartje erbij. Helemaal prima :)

TOP service!!

Ik ben super tevreden over de service van KidsDepartment! Ze helpen van op afstand naar het zoeken van de juiste maat (opmeten is geen probleem) en stellen leuke combinaties voor. Spijtig genoeg ging mijn pakje verloren, maar onmiddellijk zijn ze in actie geschoten om me de kleertjes alsnog te bezorgen in een nieuw pakketje. Vriendelijk, enthousiast, inspirerend en ongelooflijk klantvriendelijk!

Lievelingswinkel

Altijd snel verstuurd en prachtig ingepakt.

Helemaal geweldig

Super service!

Altijd een fijne winkel, snelle bezorging en mooie producten!

Snelle nette levering.

Snelle en nette levering. Wel hoge bezorgkosten voor een brievenbus pakketje.

Super fijne en snelle service

Ik heb nu twee keer hier besteld en het wordt zo mooi ingepakt en netjes verstuurd.

Alle mooie merken, geweldige service en behulpzaamheid onder één dak.

Geweldige onderscheidende webshop! Wij wonen ver weg maar Kidsdepartment is altijd dichtbij ;)

Kleding is verstuurd, helaas kreeg ik de trake en tracé niet geopend! Gebeld,

Blijkt dat het pakket op een heel ander huisnummer ligt, daar aangebeld, weten van niks. Nu helaas nog niks

71 Herenstraat a

Wateringen 2291BC