Super snel bezorgd

Was weer leuk ingepakt, ene dag besteld, volgende dag in huis. En... ook nog eens prachtige items. Erg blij mee!

Tot nu toe niks dan positief

Zeer goede service Doen er alles aan om je te helpen bij foute bestelling, iets vergeten bestelling,... Ook zeer snelle levering naar BE

Uitstekend!

Heel goed geholpen, snelle verzending, mooi verpakt, vriendelijk personeel!

Tevreden

Mooi assortiment

Leuke collectie, snelle levering, top!

Toffe items, goede service

Zie boven

super

Ik vind het altijd leuk bij jullie te shoppen op de site voor mijn kleinkinderen! Geweldig ingepakt altijd is het en cadeautje! Mvgr, Marijke van Duuren

Betrouwbaar

Leuke dingen in de online winkel ontdekt tegen een mooie prijs!

Snelle verzending en ingepakt als een cadeautje!

Erg fijn

Toppie

Leuke kleertjes. Goede service, snelle verzending.

Super goede service

Hele goede maat adviezen en foto’s ontvangen via instagram hierdoor van afstand een super leuke set online gekocht. Snel geleverd, leuk ingepakt en precies zoals omschreven! Top!

Super snelle levering

Alles was de volgende dag keurig geleverd

Super service

Zoals altijd goede en snelle service. Reageren altijd snel op berichten en hebben ieder seizoen weer prachtige collecties

Gewoon de leukste!

Altijd fijn om te komen winkelen. Bedankt voor de hulp met de maatjes!

Great (online) shop

I am from Belgium and I live this shop. People are nice and available to answer any question or IG of FB. They also provide good advices on sizes. Furthermore they have so gorgeous tastes. They make me want to buy everything. Keep up the good job guys.

Top service!

Mooie site en snel bezorgd.

Bestelling snel ontvangen.

Perfecte service

Ontzettend vriendelijk geholpen toen er bij mijn bestelling een foutje in een vestje zat. Kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd. Snelle reacties per mail! Echt heel fijn.

De leukste kinderkledingwinkel met het liefste personeel en geweldige merken

Heerlijk om online en in reallife te shoppen. Behulpzaam en enthousiast om setjes te laten zien/te stylen.

Klantvriendelijk, prachtige collectie en fijne webshop

Dit keer weer mooie items gescoord bij Kids Departement. Al vaker geslaagd ook. Vragen fijn beantwoord online en fijn winkelen! Aanrader!

Prima! Ook bij retour zenden!

Zie boven

Super service

Hele fijne winkel, met ontzettend veel merken, en voorraad! Snel geleverd!

Altijd weer een feestje om hier te winkelen

Heerlijke winkel met superfijn personeel. Staan allemaal voor je klaar en je voelt je nooit teveel. Enige nadeel is dat ik altijd wel met iets de winkel uit ga ;)

Heel correct. Heel vriendelijk, vlug...enz..

Mijn ervaring is alleen maar positief. Reactie bij vragen, meldingen. Hulp Heel vriendelijke benadering. Vlugge bezorging . En...natuurlijk, fantastische collectie!!

71 Herenstraat a

Wateringen 2291BC