Nette service en leuk verpakt!

Site werkt gebruiksvriendelijk en was ondanks de drukte redelijk snel binnen. De truitjes waren leuk ingepakt!

Snel, klantvriendelijk en de mooiste kledingstukken.

Great service

Great customers service and fast delivery 💛

Fast Delivery

The items were sent very quickly and were packaged so beautifully.

Super leuke webshop!

Altijd wel wat leuk te vinden! en super snelle levering.

Snelle levering, mooi verpakt, goede producten. Graag tot snel:)

Mooie kledingstukken, netjes ingepakt

We zijn erg blij met de nieuwe zomergarderobe. Netjes ingepakt, mooie kwaliteit kleding, duurzame merkjes. Leuk ook dat er een knutselsok en een kleurplaat bij zaten.

Snelle levering en mooie spullen

Tevreden

Wij zijn erg blij met de salt water sandals, ze vallen smal maar zitten goed bij mijn dochter. Hopelijk de hele zomer plezier van! We kregen een leuk kaartje en verassing bij de bestelling. Hoeft zeker niet maar maakt het wel extra leuk. Vlotte levering ook.

Zat een kleinigheidje bij om mee te spelen. Heel leuk bedacht!

Goed en snel geholpen!

Ik ben goed geholpen (online), 3 artikelen werden voor mij opgemeten zodat ik zeker was van de juiste maat. ‘s Morgens besteld en ‘s middags kreeg ik al een verzendbevestiging. Wij zijn er blij mee!

Geweldig !

heel tevreden van de service !

Snelle levering en leuke extra's!

Op dinsdag besteld en op woensdag in huis: daar hou ik van! Ook had ik de code voor gratis verzendkosten gemist en het bedrag is alsnog retour gestort. De extra's die werden meegestuurd - broche en diy sok/handpop - vielen erg in de smaak bij de dames.

Snelle levering, mooi product

Shirt van play up, staat mn zoontje geweldig

Mooie collectie, goede service

Veel verschillende mooie merken op voorraad. Ondanks de coronacrisis een goede levertijd. En een leuk kadootje ontvangen. Dankjewel!!

Snel in huis, mooie producten met zorg ingepakt

Altijd erg blij met de spulletjes die ik bij kidsdepartment bestel.

Zeer positief

Duidelijke websitebezoek, Snelle levering, mooi en zorgvuldig ingepakt. Een cadeautje om te krijgen!

Super service & goede kwaliteit

Super mooie producten van een goede kwaliteit en een super service :)

super service

De bestelde items waren snel geleverd en wat waren we extra verrast door de leuke tattoos en mooie kleurplaten die er als presentje bijzaten. Super ervaring

Top service!

Snelle levering en ik had de gratis verzendactie gemist, heeft ze me de verzendkosten terug over gemaakt! 👍🏻😊

Top winkel

Leuke winkel, ze hebben altijd de nieuwste collecties en service is top!

Kids department heeft prachtige bijzondere kleding en snelle verzending!

Prachtige, bijzondere kleding en een snelle fijne verzending!

Vlotte service

Goede prijs/kwaliteitsverhouding, mooie merkjes

Persoonlijke service!

Fijne winkel met brede collectie waar een premium service voor ouder én kind voorop staat.

Geweldige winkel

Altijd een goede service, snelle verzending en natuurlijk geweldige kleding!

71 Herenstraat a

Wateringen 2291BC