Fijne ervaring

Mooie site, vlot aankoop- en retourproces Huisstijl (site, verpakking) spreekt aan Eén item (broek) stelde wel teleur - stof was helemaal anders dan ik verwacht had. Maar retour ging vlot

Levertijd vermeld op de website komt totaal niet overeen met werkelijke levertijd

Mooie spullen, snel geleverd. Nadeel is retour

Weer fijne kleertjes erbij! Mooie spullen en goede sale. Nadeel is wel het retour sturen op eigen kosten. Ik moest nu 7,25 betalen voor het terug sturen van 1 broekje van 19,- die ik echt niet leuk vond. De rest gewoon gehouden. Dat heb ik vooraf niet goed uitgezocht en zou een reden kunnen zijn om niet weer te bestellen. Je moet het toch eerst even zien voor je weet of het past en bevalt. Zo een dure hobby.

Enorm leuke collecties en hebbedingetjes

Kids department is leuk en eigenzinnig. Ze hebben altijd enorm leuke collecties en hebbedingetjes.

Snelle levering en leuk assortiment

Erg fijn als je pakketje snel binnen is en er ook nog een top uit ziet! Helemaal blij mee

Mooie webshop, snelle levering

Leuke webshop, snelle verzending, leuk en persoonlijk verpakt.

Keep up the good work

Snelle service en mooie kleren

Snelle service, mooie kleren, goede retourverwerking en op dit moment fijne korting.

Mooie producten en snelle levering

Alles prima verlopen

Makkelijk te bestellen.

Mooie kwaliteit, veel keuze en snelle levering

Erg blij met de nieuwe riemen van mijn dochter! Mooie kwaliteit, veel keuze en snelle levering. Hier koop ik zeker weer eens!

Zeer positief

Snelle service en heel leuk ingepakt

Zonder dat ik er om gevraagd had zat alles super leuk verpakt.

Leuke kleding, goede service!

Superleuke kleding. Komt altijd als een cadeautje binnen🥰 goede service ook!

Super mooie kleren in no time geleverd.

Top, ik kom zeker nog eens terug.

Mooi verpakt met een lief kaartje

Prachtige kleding en goede service

tevreden

Levering netjes op tijd, artikel helemaal naar wensen

Snelle en correcte service

Snelle service en ook qua bezorging.

Alles wordt mooi verpakt en snel verzonden

Fijne winkel met een mooi assortiment.

Mooie producten, snelle levering

Heel tevreden

Leuke aanbieding, super snelle en goeie service! Kortom: super tevreden!

Goede en snelle service

Zeer tevreden over de goede en snelle service.

Jammer dat een bestelde broek toch niet meer op voorraad was maar netjes opgelost! Mail gekregen voor in de rest binnen had.

Altijd leuke kleding en goede service !

Ik koop er altijd graag, niet alleen voor de kleding, maar ook het personeel is altijd zeer vriendelijk

71 Herenstraat a

Wateringen 2291BC