Hartelijk dank voor uw review. Via deze weg zouden wij graag willen reageren. U geeft aan een beschadigd item te hebben ontvangen. Echter is hier geen sprake van. Het plastic venstertje, van de verpakking om het artikel, is losgeraakt tijdens transport. Wij hebben een deugdelijk product geleverd, dit betekent dat het product geheel zonder schade is bezorgd. Indien dit niet zo zou zijn, dan zijn wij ten alle tijde bereid een passende oplossing te vinden. Jammer dat u dit anders ervaart. M.v.g. Kids Department
Hi Gerda, dank voor de review. Ik moet de hand in eigen boezem steken. Ik heb de optie van cadeauverpakking helemaal over het hoofd gezien. Inmiddels is de toeslag daarvan ook geretourneerd en hebben wij u gemaild. Excuus voor de verwarring, had niet mogen gebeuren. M.v.g. Brenda
Kids Department onderscheidt zich door een unieke collectie baby- en kinderkleding. Wij hechten veel waarde aan een goede service, snelle levering en vooral persoonlijke aandacht. Een winkelbezoek voelt als een feestje, je raakt er nooit uitgekeken en doet er continue nieuwe inspiratie op. Wij nodigen je graag uit langs te komen, zowel online als offline.