Pluspunten

Ik wordt er Altijs erg vriendelijk en vooral Heel erg behulpzaam Geholpen.

Geen,

Pluspunten

Ge-wel-dige selectie topmerken, voor ieder wat wils, volgende dag in huis en nooit zo'n goede bediening gekend! Wat wil je nog meer??

Pluspunten

Onwijs klantvriendelijk, denkt met je mee, en supersnel in huis. Bovendien een hele mooie collectie van merken!

ik zou het niet weten: alles verloopt top!

Pluspunten

Super snelle levering! Leuk ingepakt met persoonlijke boodschap.

Pluspunten

Voor het eerst besteld maar super tevreden. Snelle levering en een lief kaartje in het pakketje.

Pluspunten

Top! Snelle levering, mooi ingepakt, handige app, PayPal: geweldig!

Pluspunten

Persoonlijke service, ook al bestel je online. Door het kaartje bij de bestelling ook dé persoonlijke touch. Ik hou ervan!!

Pluspunten

Een hele leuke collectie en naast dat ze online een mega aanbod hebben, hebben ze ook nog eens een leuke 'echte' winkel. Ik shop graag online, dochterlief vraagt steeds of we 'weer naar die leuke winkel' gaan! Super snelle verzending & goede service! Ik wilde een shirt hebben en kreeg een berichtje toen hij binnen was en de volgende dag in huis!

Niets!

Pluspunten

zowel online als in real life goed geholpen in de shop, geven goed advies en denken mee met de klant. Ook een dikke plus is het puntenspaarsysteem!

zou ze niet kunnen noemen

Pluspunten

Snelle levering Leuk ingepakt Veel keuze Bijzondere merken

Track and trace

Pluspunten

Snelle service! De persoonlijke boodschap bij de bestelling is leuk! Het aanbod is divers en erg mooi! Duidelijke site

Pluspunten

Toffe merken, goede service en snelle verzending.

Pluspunten

Geweldige klantenservice, de bestelling wordt zeer snel verzonden. Top!

X

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service!

Ik heb bij verschillende webshop al iets gekocht. Maar vind de verpakking waar het in word aangeleverd niet zo goed. Een kartonnen brievenbus pakket. En het gekochte artikel is niet eens goed verpakt erin. Word er zo ingestopt zonder bescherming. Valt me eigenlijk wel tegen. Waarvan andere webshops er echt een cadeautje van maken hoe het word aangeleverd, en verpakt word. Echt geweldig om dan zo'n pakket te ontvangen. En maakt het extra uitnodigend om daar nog eens iets te bestellen.

Pluspunten

Veel merken onder een dak!

Ga zo door

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Prima winkel met goede service. Inmiddels al weer een nieuwe aankoop gedaan. Aanrader!

Pluspunten

Erg klantvriendelijk (nabellen of maat nog leverbaar is, meedenken over stijl) , gemakkelijk retourbeleid, leuke collectie

geen

Pluspunten

Snelle service en persoonlijke benadering door een handgeschreven kaartje bij de bestelling!

Pluspunten

Persoonlijk contact, snelle serive

Pluspunten

Pluspunten

gave kleding leuke locatie mooie inrichting

vaker leuke sales acties buiten de sale zijn de prijzen fors aan de hoge kant pas / mode shows voor de kids om de nieuwe collecties te tonen

Pluspunten

snelle verzending met een persoonlijke boodschap er bij! erg leuk!

2 stars: worse than expected

Positive

Very good sale prices

Suggestions

The shipping costs to Europe are very expensive and it has been already 9 days from my order and I still haven't received it. The DHL service you are using is not worth the price if it takes this long to deliver (the promised delivery time was 2-5 days)

• Would you recommend us? No

Herenstraat 71 a

2291BC Wateringen

Over Kids Department

Kids Department onderscheidt zich door een unieke collectie baby- en kinderkleding. Wij hechten veel waarde aan een goede service, snelle levering en vooral persoonlijke aandacht. Een winkelbezoek voelt als een feestje, je raakt er nooit uitgekeken en doet er continue nieuwe inspiratie op. Wij nodigen je graag uit langs te komen, zowel online als offline.