Pluspunten

Snelle verzending, mooie verpakt, mooi assortiment en altijd fijn een persoonlijk bericht bij je bestelling.

Pluspunten

Snelle service, leuke kleding

Pluspunten

Overzichtelijke website, Goede communicatie, snelle levering

geen minpunten

Pluspunten

Goede Service, snelle levering, en snel antwoord bij vragen, en op een leuke manier.

Geen, gewoon zo doorgaan ☺️

Pluspunten

Snel

Kleding op merk filteren

Pluspunten

prima service!

Pluspunten

Snelle levering en goede service!

Pluspunten

Prachtige collectie, snelle levering, snel antwoord op vragen

Pluspunten

ik ben zeer tevreden over Kids Department. Woon helaas erg ver bij de winkel vandaan waar ik erg benieuwd naar ben. Maar in de webshop heb ik al een aantal keer naar grote tevredenheid besteld. Er wordt een grote diversiteit aan merken aangeboden. Meer gangbare merken maar ook exclusievere merken wat ik ook erg leuk vind! Er wordt niet alleen service met een hoofdletter S geboden maar met allemaal hoofdletters. Er wordt met je meegedacht en er wordt alles aan gedaan om de spullen naar wens en op tijd te leveren. Wanneer je met een vraag zit krijg je erg snel antwoord, dit zelfs in de weekenden en avonden. Echt een top service!!!!!

Pluspunten

Snelle verzending, netjes verpakt en leuk met een persoonlijk kaartje erbij.

geen

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, goede service en het pakket leuk ingepakt.

Pluspunten

Duidelijk goede service !

Pluspunten

Prima product

Pluspunten

Snelle service en levering.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Kids Dept have a really clever edit of the very best available fashion in kids clothes - the kind of cool stuff i'd like to wear myself! Even better, the level of service is outstanding - instant responses from across the globe for everything from "Does this brand size small?" to "Help! I've screwed up my payment".

Suggestions

None. Just keep doing what you are doing!

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Everything was perfect

Verbesserungspunkte

No

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Snelle en duidelijke website. Leuk handgeschreven kaartje. Veel keuze van verschillende merken.

Verpakking kleertjes kan beter. Pakketje was in de brievenbus gepropt . Papier was iets beschadigd. Waarom geen plastic of kartonnen verpakking. Is sterker en oogt meer. Het zijn toch wat duurdere items die jullie verkopen.

Verzendkosten

Pluspunten

Je krijgt erg snel een antwoord op je vraag. En zijn erg meedenkend! Zo werden er voor mij wat setjes gecombineerd en gefotografeerd zodat ik een keuze kon maken.

Pluspunten

snelle service en super leuk ingepakt

website gebruiksvriendelijk maken

Pluspunten

Snelle levering, correcte afhandeling, mooie spullen!

Pluspunten

Heel mooi assortiment, leuke merken die je niet vaak ziet, snelle service, duidelijke site.

Pluspunten

Ik had een rompertje gezien, maar wilde graag een kleiner maatje. Toevallig gingen jullie net naar Small Rags toe, dus dat kon geregeld worden. De hele communicatie en het me op de hoogte houden, verliepen super snel en soepel; heel prettig!

Keep up the good work; toffe site!!

Pluspunten

Super leuke kleding en snelle levering!!!

Misschien bij sommige producten erbij vermelden dat ze groot of klein vallen... voor de rest top!!!

Herenstraat 71 a

2291BC Wateringen

Over Kids Department

Kids Department onderscheidt zich door een unieke collectie baby- en kinderkleding. Wij hechten veel waarde aan een goede service, snelle levering en vooral persoonlijke aandacht. Een winkelbezoek voelt als een feestje, je raakt er nooit uitgekeken en doet er continue nieuwe inspiratie op. Wij nodigen je graag uit langs te komen, zowel online als offline.