Heerlijk eten en goede service!

Het eten was in 1 woord Top! Het vlees de salades alles was echt lekker en genoeg. Ook de service die ze leveren is erg fijn en ze zijn heel vriendelijk!

Perfect totaal pakket

Totaal pakket was uitstekend. Het eten, de bbq zelf, het meegeleverde servies en bestek mooi gedealed verpakt. Smaakte uitstekend en het brengen en ophalen van alles gebeurde met een lach. Gaan we zeker nog een keer doen.

Geweldige servies goed eten

Het was weet geweldig...iedereen heeft genoten ...vlees was erg goed ...salades lekker ..genoeg stokbrood en Sausjes... Stipt op tijd met halen en brengen en netjes en vriendelijk Echt top

Gewoon perfect

keurig op tijd.duidelijke communicatie. Zeer complete en goede kwaliteit. Dit alles voor een goede prijs.

Fantastisch!

Alles is super netjes geleverd. Heel goed verpakt. Vlees was van top kwaliteit en ook de salades waren zalig! Een echte aanrader voor iedere BBQ

Prijs/kwaliteit = prima

Volledig verzorgd. Volop keuze uit verschillende paketten. Voor ieder wat wils. Aardige bezorgers.

Weer een top bbq met alles er op en eraan

Wij hebben weer heerlijk gegeten van de complete bbq verzorgd door jullie. Ruim voldoende vlees en salades en brood. Heel fijn dat alles er bij zit voor een goede bbq. Zelfs aan de saus hoef je niet te denken! De service van het brengen verloopt soepel en de bbq word geïnstalleerd. De volgende keer bestellen wij hier zeker weer!

Topservice, lekker vlees en alles compleet voor een superprijs!

Super tevreden over De Barbequeboer! We hadden een gemixte bestelling van verschillende vleespakketten en alles was echt top geregeld. De levering was netjes op tijd en alles werd keurig verpakt afgeleverd. Het vlees was lekker vers en er zat genoeg variatie in, echt voor ieder wat wils. Wat ook heel fijn is: je krijgt niet alleen het vlees, maar ook de BBQ, borden, bestek en alles wat je nodig hebt erbij. En dat allemaal voor een hele nette prijs. Echt waar voor je geld! Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Van begin tot eind super

Na bestellen kreeg ik een update met een tijdslot van een uur. Bezorger was keurig op tijd, bracht alles op de gewenste plek, monteerde de bbq. Teste of hij het deed, gaf nog wat uitleg. Het vlees, salades, sauzen, kruidenboter, fruit en brood waren heerlijk en van goeie kwaliteit. Borden, bestek en BBQ worden vuil weer opgehaald. Het complete pakket is super, de service en kwaliteit is top. We hebben genoten van een heerlijke avond zonder zorgen. Dankjewel, van ons een dikke 10+

Absoluut geweldig

Zeer goede levering Vlees van goede kwaliteit en alles met eigen smaak Alles smaakte uitstekend en was anders gekruid/gemarineerd Ruim voldoende vlees, stokbrood en salades Toetje was een positieve verrassing te veel voor de 10 personen maar staat nog in de vriezer voor een ander moment Kortom absolute aanrader Ga dit zeker nogmaals doen

Alles was goed verzorgd

Alles was goed verzorgd. Goed vlees en vis was allemaal erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Perfect!

Ook op ons vakantie adres is het netjes afgeleverd. Alles keurig verpakt. Genoten van het goede vlees, en heerlijk gekruid. Ook de communicatie over het ophalen was top! Mooi concept, ik zal zeker nog eens bestellen.

Heel netjes en goed verzorgd

Alles was echt top geregeld en heel lekker.

goede service en goede producten

Goede producten. Leveringen bezorgd op de aangegeven tijd. Vriendelijke bezorgers.

Top geregeld

Lekker BBQen zonder gedoe. Alles wordt verzorgd, alleen even zelf bakken.

Top geregeld.

Ze komen het brengen en geven uitleg, vlees, vis en overig uitstekende kwaliteit en als je klaar bent geen afwas dit verzorgen zij :), ze komen alles weer vuil ophalen. Kortom ``TOP``

Wat een topervaring met de service van de BarbecueBoer!

De compleet verzorgde barbecue voor ons bedrijf was een succes! Van A tot Z was alles tot in de puntjes geregeld. Van het heerlijke vlees, (met vegetarische opties!) de frisse salades, brood, smeersels, sauzen tot aan het BBQ apparaat zelf natuurlijk. Het vlees was goed gekruid, smaakte heerlijk en porties waren meer dan genoeg. De salades, stokbrood & smeersels maakte het compleet. En hoe fijn; de volgende ochtend werd alles opgehaald, zelfs de afwas! Kortom; gemak, kwaliteit en service in een. Zeker voor herhaling vatbaar. BarbecueBoer, bedankt voor een geslaagde avond!

Echt top service!!

Super superblij met de BBQ Boer! Ongelooflijk vriendelijke en snelle klantenservice via e-mail, heel vriendelijk personeel dat de BBQ kwam opbouwen en later weer ophaalde, en vlees en salades van topkwaliteit! Wij zijn supertevreden en gaan hier zeker vaker bestellen. Heel erg bedankt!

Duidelijke omschrijving op de website. Simpel te bestellen en vlotte bevestiging. De bestelling wordt ook prompt op de aangekondigde tijd en goed aangeleverd. Kwaliteit is uitstekend, zowel de vlees- als de vis pakketten met voldoende salades stokbrood en borden en bestek. BBQ wordt aangesloten en geïnstalleerd. Absolute aanrader !!

Makkelijk en goed verzorgd.

Voor een feestje met 20 gasten was dit heel makkelijk. Geen boodschappen doen en geen afwas. En de pakketten waren ruim voldoende en heel compleet.

Super verzorgd en op tijd geleverd , heerlijk eten !

Van alle gemakken voorzien , gebracht op de plaats waar je het hebben wil, makkelijk aanpassingen te maken in de bestelling. En ruim voldoende eten heerlijk salades en goed vlees !

Onwijs goed verzorgd..!

In één woord geweldig .. vanaf online bestellen, bezorging en bbq.. super!!

Netjes en goed afgeleverd

Supper voor mekaar goede babeqeu lekker vlees geweldig goed verzorgd

Prima bbq

Alles werd super geleverd! Lekker makkelijk dat je zelf nergens aan hoeft te denken. Sausjes in flesjes en verder alles in plastic bakken. De salades waren niet onze favoriet terwijl dit normaal wel is, fruitsalade was heerlijk maar wel heel weinig voor 7 man. Voor 7 personen zaten er 3 stokbroden bij gelukkig hadden we zelf nog 2 extra mee besteld. Het vlees was prima.

Heerlijk vlees en perfect geregeld!

Het vlees is heerlijk, precies goed afgemeten en ideaal dat alles vies weer wordt opgehaald! Heerlijk kunnen barbecueën zonder dat we ons achteraf nog ergens druk om hoefden te maken. Zeker aan te raden!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken