Super goed!

Het vlees was super goed! De salades waren heerlijk! Alles netjes geregeld.

Uitstekend verzorgd

Gewoon lekker zorgeloos bbq'en Makkelijk besteld via internet en voila. Klaar is kees, hele duidelijke communicatie via de mail. Gewoon perfect!

Heerlijk eten, goede service

Al vaker van de Barbecue Boer gebruik gemaakt voor een kleinschalige bedrijfsbarbecue. Goed eten, goede service, alles wordt gebracht en opgehaald. Met de Pinksterdagen ertussen was de ophaling nog wel even wat onduidelijk (ophaaldatum verschoof uiteindelijk drie dagen naar achteren). Er zouden meer salades bij mogen. Dit heb ik uit eerdere ervaringen zelf aangevuld met een paar grote bakken van de Sligro. Fijn dat er voor het vlees ook alternatieven of speciale opties zijn, zoals halal en vegetarisch. Het geheel ziet er goed uit. Brood moet wel nog allemaal gesneden worden. Zelf BBQ-en, maar geen afwas of BBQ's schoonmaken.

Heerlijk

Super heel erg lekker vlees vis alles 50 man heel erg tevreden. En dat voor de eerste keer echt super thanks.

Alles was netjes verpakt, we hadden iemand met allergieën, mensen die halal aten en andere pakketten. Alles zat netjes los van elkaar en ook verschillende materialen om het eten met klaar te maken. Er zat van alles bij qua sauzen, brood etc. Het eten was ook goed. Fijn dat je een tijdstip van 1 a 2 uur krijgt van wanneer ze komen. Als ik nog een x zoiets zou doen, dan zou ik zeker hier bestellen

uitstekend

goede service goed vlees communicatie dikke prima

Super goed geregeld!

Alles was heel goed geregeld, van begin tot eind. De levering en het ophalen van de spullen ging heel soepel. Het vlees was van goede kwaliteit en meer dan voldoende. Stokbrood, salades, kruidenboter en sausjes waren ook meer dan voldoende. Alles was erg lekker, de BBQ was zeer geslaagd. Echt een aanrader en we gaan zeker nog een keer bij jullie bestellen.

Bbq geheel verzord

Alles wordt keurig thuisbezorgd volgens afspraak. Netjes in koeldozen met koelelementen. Kwaliteit is super en meer dan voldoende! Heerlijke salades en verschillende soorten brood. Voor elk wat wils! Ik had met borden en bestek besteld en dat wordt vuil opgehaald, dus geen afwas. Je krijgt netjes bericht wanneer ze het ophalen en als je niet thuis bent, kun je het op een afgesproken plek neerzetten. Fantastisch!

super geregeld

Kwaliteit goed , bezorgen en ophalen goed

Super geregeld!!

Een bbq voor 22 personen besteld. Alles was keurig optijd binnen lekker vers en prima vlees!! Aanradertje

Heerlijke producten voor de BBQ

Het luxe BBQ pakket was top. Het stokbrood uit de oven lekker knapperig en de sauzen prima. De salades waren oké. Al met al, een goed samengesteld BBQ-pakket!

Goed verzorgd en lekker eten

Na de bestelling geplaatst te hebben op de site, word je netjes op de hoogte gehouden via mail / sms voor bezorgingsdatum en tijden wanneer de spullen gebracht en gehaald worden. BBq wordt even nagekeken of deze het doet en je vlees en salades worden netjes in bewaarboxen geleverd, zodat het lekker koel / vers blijft. De vuile vaat gaat weer mee retour, dus je koopt écht een hoop gemak ! Kortom ; voor herhaling vatbaar !

De Bbq was prima verzorgd. De jongens van de bezorging en ophaalservice waren vriendelijk en beleefd. Heb alles keurig neergezet en opgehaald.

Erg lekkere bbq met een goede service

Met de vriendengroep het boeren pakket gehad. Erg lekker vlees en goede salades! Brood zelf afgebakken en ook erg lekker. Net niet het standaard wat je normaal krijgt. Dit smaakt naar meer!

Het was weer prima in order iedereen was weer vol lof.

Wij hebben zowel de bbq als de buffetten al eens gehad deze waren zeer goed verzorgd ,ook aan de vega was veel zorg besteed.

super verzorgde bbc,heerlijke producten

deze bbc was voor de verjaardag van mijn schoonvader, fijn dat je vanuit Brarabant een bbc kan organiseren voor een feest in groningen

Prettig bedrijf komt precies de afspraken na en de kwaliteit is Top!

Heerlijk, heel goed en genoeg!

Op de afgesproken tijd en plaats bezorgd! Heel goed gedaan! We zijn dik tevreden.... Vr.gr., fam. van der Velde

Supergoed geregeld en lekker!

Onlangs met ca 30 personen voor een familiefeestje gebruik gemaakt van de barbecueboer. Alles perfect geregeld. Makkelijk zelf te bestellen via de website en nog tot het laatst toe te wijzigen. Ook de communicatie rondom de levering en de bezorging zelf perfect geregeld. Lekker vlees en goeie salades. Genoeg voor iedereen! Spullen zet je zo weer neer en worden opgehaald. Het was een geslaagd feestje. Kan het aanraden…

Goed verzorgde bbq met heerlijke salades!

De bbq was goed verzorgd. Heerlijke salades. Op het laatste moment konden we vanwege het slechte weer de bezorglocatie nog aanpassen. Medewerkers zijn vriendelijk. Kortom een aanrader.

Lekker en goed geregeld

Ideaal om op de camping de bbq te laten bezorgen. Ook fijn om het 3 dagen van tevoren nog te kunnen aanpassen. De bezorger was ontzettend vriendelijk, geen moeite hoefte we te doen. Het eten was heerlijk, ook de salades zei iedereen. Het ophalen ging ook super en zo kijken we graag uit naar de volgende keer :)

Goed verzorgd

Goed verzorgde, aangeleverde barbecue. Vlees en salades vers en netjes verpakt, de koelkast was niet nodig. Van alles genoeg.

kan niet beter...

echt super...zonder gedoe met volle vaatwasser en te weinig borden. alles is geregeld. de kwaliteit is beter als de supermarkt en als verassing was de vegetarische optie echtwel lekker...dat is vaak anders...ik ga nu anders naar bbq voor meer als 5 personen kijken. echt geweldig en ook de uitleg bij bezorging verdient een dikke pluim !!!!

Gewoonweg Top!

Al meerdere malen bij de BBQ Boer besteld en het is altijd top geregeld. Deze keer een bestelling, waarbij 1 persoon allergenen vrij heeft besteld. Netjes apart verpakt en duidelijk aangegeven wat alles precies is. Bijgerechten weer helemaal geweldig en meer dan voldoende voor onze groep van 11 personen. Vlees heerlijk gekruid en mals. Wij hadden het basis pakket, de luxe, het boeren pakket en allergenen vrij. Netjes verpakt en allemaal even lekker. Volgende keer gewoon weer, de BBQ Boer!

Geweldig!

Dit is ontzorgen! Spullen netjes afgeleverd (goed op de hoogte gehouden qua tijd!) door een vriendelijke chauffeur, die alles in overleg en perfect heeft geplaatst. Zou het echt aanbevelen, goede en behoorlijke porties vlees en vis. Het enige wat ik wilde aangeven is dat de salades iets te veel dressing bevatten.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken