Alles was 100 % voor elkaar

Voor ons buurtfeest van 36 personen gebruik gemaakt van de bbq boer. Netjes een dag voor tijd een sms met de verwachte bezorgtijd, welke ook klopte. Vriendelijke jongen die alles bracht en de bbq in elkaar zette en testen voor ons. In de loop van de dag een sms ontvangen met verwachte ophaaltijd de volgende dag. Het vlees en de salades en het brood waren heerlijk en er was meer dan genoeg voor iedereen. Kortom een gezellig buurtfeest zonder stress en alles was tip top voor elkaar. Compliment

Van A tot Z, alles perfect geregeld!

Zowel de bezorging als het weer ophalen is goed verlopen. Ze waren stipt op tijd en vriendelijk. Het eten en de BBQ zelf waren ook top geregeld. De keuze is groot en voor ieder wat wils. Bij een volgend feestje laten we zeker weer De BarbecueBoer komen!

Super voor elkaar!!!

Alles wordt bezorgd alles wat je nodig bent zit erbij. Goed vlees heerlijke salades!! Wij bestellen zeker weer!!!

Geleverd op de afgesproken tijd en goede produkten. Het was in één woord een geweldige BBQ

In één woord geweldig

Goede verzorging met prima kwaliteit

Netjes geïnformeerd over staus bestelling en levering. Goede verpakking in koeldozen.

Wat een geweldige service!!

Alles ziet er goed uit. Het wordt op tijd bezorgd. In 1 woord geweldig

Super!!

Heerlijk vlees. Op tijd bezorgd en een geweldige service!!

Geweldig verzord.

Dit was het tweede jaar dat we onze zomer BBQ hielden, verzorgd door de Barbequeboer. Ook dit jaar geweldig verzorgd. Het ontlast de organisatie en de heerlijkheden blijven heerlijk koel in de thermodozen. En de afwas wordt ook nog gedaan. In een woord GEWELDIG.

Gewoon top

Goede services, mooie pakketten, heerlijke salades gewoon top, volgende keer weer via de BBQ Boer. Dank jullie wel voor de goede service, ga zo door.

Top geregeld en zeer lekker

Goed vlees en netjes bezorgd. Alles zit erbij en ruim voldoende een echte aanrader voor een BBQ

Echt geweldig

Alles is duidelijk en makkelijk te regelen. Contact gaat heel soepel en wat ze beloven komen ze na. Alles is ruim voldoende aanwezig en van top kwaliteit. Het wordt allemaal geleverd in koelboxen en zit netjes verpakt overal is aan gedacht. Voor 1 persoon vegetarisch erbij besteld en ook dat was echt heel goed verzorgd. De volgende dag wordt alles weer opgehaald en doen ze ook nog de afwas. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Wij hebben genoten. Absoluut een aanrader.

Écht PERFECT

!

Eten prima. Maar afhaalservice is slecht

Het eten was heerlijk. Alleen de kipsaté spiezen waren veel te vol. De helft viel er af tijdens het barbecuen. Ophaalservice was slecht. Op een zondag en we konden het niet wijzigen.

Uitstekend geregeld en netjes verpakt

Fijne site om te bestellen als er wat is wordt het meteen geregeld zowel bij bezorging en ophalen. Fijn contact gehad en smaakvol eten.

SUPER!

Het weer was fantastisch, leuke gasten en heerlijk eten, wat wil je nog meer?

Heerlijke goed verzorgde bbq.

voor onze familiedag met de verwanten bewoners en ons team via de barbecueboer besteld! wat is alles perfect geregeld! de dag voor de geboekte datum een sms en mail hoelaat alles bezorgd word, de bezorger zet de bbq zelfs in elkaar! het eten was allemaal verrukkelijk en de porties per persoon precies goed! Zeer zeker een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar!

Helemaal top

Het brengen van de spullen is super. Je weet op tijd wanneer de bezorger komt. Hij legt het ook goed uit vwb de bbq zelf. Het ophalen is ook makkelijk doordat je niet aanwezig hoeft te zijn. Wij zijn helemaal tevreden. 1 tip, geef wat olie mee met een kwast zodat de bbq zelf ingesmeerd kan worden en het vlees niet blijft plakken.

Goed verzorgd!

Goed verzorgde bbq! Op tijd geleverd, alles goed verpakt en makkelijk klaar te zetten. Genoeg eten op basis van het aantal personen, zonder dat er teveel wordt geleverd en dus verspilling is met eten weggooien. Fijne ervaring, volgende keer weer!

Zeer goed verzorgd en lekker

Deze BBQ had ik besteld voor mijn manager, die thuis een zomerfeestje voor 12 -tal collega's wilde houden. De communicatie via de e-mail verliep vlot; telefonisch niet makkelijk te bereiken. De bezorgtijdspanne kan je kiezen en betaald voor een meer specifiek tijdstip. de bezorging verliep uitstekend en ook - de volgende dag - ophalen is prima gegaan. Instructies en verpakkingen van eetwaren was prima en al met al een zeer goede eerste ervaring

Altijd top geregeld!

We hebben nu voor het tweede jaar op rij onze personeelsbarbecue laten verzorgen door de BBQ Boer, en het is opnieuw super goed bevallen. De service is echt uitstekend: fijne en snelle communicatie, alles wordt op tijd geleverd in stevige en goed gekoelde boxen. Het eten is van goede kwaliteit en er is ruim voldoende voor iedereen. Ook de instructies voor het gebruik van de BBQ en het materiaal zijn duidelijk en makkelijk te volgen. Kortom: alles tot in de puntjes geregeld.

Perfect verzorgd

Heerlijk eten, goed verzorgd. Zullen zeker de volgende keer weer bij jullie bestellen

Heerlijk eten en super service

Wij hebben een fantastisch einde schooljaar bbq gehad mede dankzij het heerlijke eten van de BBQBoer. Een echte aanrader! De BBQBoer heeft een fantastische service. De communicatie is heel helder en zij komen hun afspraken keurig en op tijd na. Een dikke 10!

Keurig en lekker

Keurige behandeling.lekker eten.keurig uitleg en bezorging

Compleet, lekker en gevarieerd

Het bestellen was eenvoudig, duidelijk en overzichtelijk, met een ruim aanbod om uit te kiezen. De chauffeur leverde precies op de afgesproken tijd. De koelboxen waren ideaal: alles bleef goed koel en het hoefde niet eens in de koelkast. De barbecue werd op locatie aangesloten, en met alle geleverde borden, bestek en andere benodigdheden konden we direct aan de slag. De kwaliteit van het vlees en de vis was uitstekend – netjes verpakt, lekker vers en met veel variatie. De pindasaus was trouwens ook erg lekker! Kortom: alles was top geregeld!

Van begin tot eind een fantastische ervaring!

Het bezorgen, het vlees, de salades, broodjes en alle sauzen. Het was top! Alleen maar enthousiaste mensen gehad die de kwaliteit fantastisch vonden. Maar ook het ophalen, alles verliep super soepel. Het contact met de klantenservice was ook top! Zeker voor herhaling vatbaar en een aantal collega's gaan ook bestellen!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken