Laden reviews...
1.020 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken herhaaldelijk de goede kwaliteit van het vlees en de salades, en de betrouwbare levering. Klanten waarderen de duidelijke communicatie en het vriendelijke personeel. Bestellen en ophalen verloopt probleemloos en men ervaart veel gemak. De ervaringen zijn overwegend positief en men krijgt waar voor zijn geld.
Ik heb een hele goede en fijne ervaring met de BBQ boer. Het eten is heerlijk en de breng en haal service is top. Alles verloopt zoals afgesproken. Heerlijk.
Erik
Olburgen
Heel compleet met heerlijk vlees, salades en brood. Voor herhaling vatbaar!!!
Petra
Rijen
Goede kwaliteit vlees! Bezorgen en ophalen goed geregeld!
Anneke Koopal
Hooghalen
Wat een geweldige ervaring! Alles was perfect geregeld: de bezorging was stipt (leuke bezorger ook), het vlees was van topkwaliteit (biefstuk, niet te versmaden!), de salades, sauzen en het brood waren heerlijk en ook het servies was compleet. Levering in koelboxen en de BBQ op poten, servetten én als kers op de taart altijd een gasaansteker erbij die je mag houden, geweldig. We hoefden nergens aan te denken en konden volop genieten. Zelfs het weer was perfect. Absoluut een aanrader!
Tiny
Bergen op Zoom
Alles is supergoed geregeld en het was erg lekker. Van de bezorging tot het eten.
Anja Bakker
Maassluis
Een bbq pakket basis besteld met wat extra’s. Wat goed geregeld! Vlees, salades, brood, sausen… kortom alles was top geregeld! Complimenten!!!
Harry Smit
Delfzijl
Wij hebben een buurtbbq voor 21 personen georganisserd. Bestellen ging makkelijk. Naderhand nog 2x de bestelling aangepast en ook dat ging super makkelijk. De bezorger kwam stipt op tijd, heeft alles neergezet en uitgelegd. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ronduit perfect!
Miranda Ringenoldus
Doetinchem
Alles is prima geregeld. Vlees en vis is goed van kwaliteit.
Angela Broek
Tilburg
Goede service en communicatie. Kwaliteit was erg goed en smaakvol.
Corne de Wildt
Heinenoord
Makkelijk en snel te bestellen. Duidelijk alles aangeven.
/ .Mariska Butselaar
Harskamp
Supergoed geregeld, ook met personen annuleren. Geld wordt gelijk overgemaakt. Vriendelijk personeel, het vlees is uitstekend. Maar ook de salades en stokbrood zijn erg lekker. En dan voor die prijs. Heb n keer een ander bbq bedrijf moeten laten komen, omdat de datum vol zat. Maar dat viel erg tegen. Wij bestellen al een aantal jaren bij de bbq boer, voor onze staatfeest (34 personen). Krijg veel complimenten,ik zou het iedereen aanraden. Peggy
Peggy Frik
Roosendaal
Super geregeld tot de puntjes. Wel jammer dat het eten al een keer ingevroren is geweest. Hierdoor kun je het niet meer invriezen, aangezien je altijd wat over houd. Voor de rest alles top
Joëlle Siebelink
Groesbeek
Alles wordt gebracht en opgehaald heerlijk gegeten en niet afwassen, ook voor halal vlees een aparte bbq Top hoor !!!
Eddie Duits
Ermelo
Voor de tweede keer mochten we gebruik maken van de diensten. Het bestellen en aanpassen van aantallen werkte zeer efficiënt. De kwaliteit eten was heerlijk! De keuze van menu’s voortreffelijk. De vismenu zag er heerlijk uit en smaakte goed. Het vlees had echter wel veel vocht maar dat is ook heel logisch! Het was voortreffelijk en zeker de moeite waard voor een volgende keer. Vorig jaar hadden we een ander ingeschakeld maar die was echt kwalitatief minder! Volgende keer weer gewoon bbq boer!
Martin Marron
Schiedam
BBQ Boer is al vele jaren zakelijk en privé onze leverancier voor een BBQ op een feestje bij ons. Altijd op tijd, altijd genoeg, altijd lekker. Iedereen is altijd tevreden en enthousiast over het eten. Wij wassen altijd alles even af, vinden we wel zo netjes naar de BBQ Boer toe, ook al hoeft het niet. Dan zetten we alles weer klaar voor ze en halen ze alles ook mooi weer op. Dus ja heb je een feestje en wil je qualiteit eten hebben en genoeg dan bestel je bij de BBQ boer. Groeten Familie Nijenhof
Jeroen Nijenhof
Millingen aan de RIjn
Na een knallend voetbalseizoen afsluiten met een heerlijke teambarbecue! Geweldig om samen met alle ouders dit aan de kods cadeau te kunnen doen! Want teams draaien om samen en dit was de perfecte afsluiting met voor iedereen genoeg lekkers!
Kelly Bakker
IJSSELSTEIN UT
Alles netjes verpakt en verzorgd. Ruim voldoende eten en communicatie super
Tessa Grenzebach Smit - de Groot
Bleiswijk
Goed vlees, lekkere salades en ook nog lekker stokbrood. Netjes alles gebracht en getest! Prima service!
Monique Lautenbach
Wadenoijen
De allergenenpakket zijn van goede kwaliteit en de BBQ adviseert goed. Er is voldoende vlees en salade.
Robbert
Lelystad
Alle gasten en wij zelf zeker ook, waren enorm over de indruk van het vlees en de salades. Het was tiptop verzorgd. Van alles was genoeg. Zeer goede kwaliteit! Levering en opzetten ging perfect. De jongen die de spullen kwam leveren heeft alles heel netjes opgebouwd en van het ophalen hebben we niets gemerkt, dat ging geruisloos. We hebben van meerdere gasten al gehoord dat ze zeker de barbecue boer ook gingen inschakelen op basis van deze ervaring
miranda wagner
amersfoort
Hele goede service, van bestellen tot leveren, alles top. En de kwaliteit van eten TOP. Wat was dit geweldig lekker, vooral de biefstuk, die was zo mals je had bijna geen mes nodig, en al die lekkere salades. Kortom dit is zeker voor herhaling. En heel fijn je hoeft helemaal niks te regelen, alles komt binnen en je kan gaan bbq. De bbq was ook fijn, deed het goed En al onze vrienden waren ook blij verast hoe goed en lekker dit allemaal was
Ronald Schippers
Odijk
De bezorging was prima gepland in het tijdvak dat ik voorafgaand had gevraagd. De vriendelijke bezorger bracht alles op de plek en heeft de bbq aangesloten. Daarna nog de super goede kwaliteit van het eten. Het was meer dan genoeg maar echt het vlees was zo goed en lekker. Dit alles zorgde ervoor dat het een geslaagd feest is geworden.
Pauline
Wijster
Het was weer een fijne BBQ van de BBQ boer. Goede afspraken over wanneer te leveren en op te halen. Basis pakket is veel varkensvlees, maar ze hebben keuze uit vele pakketten gelukkig.
Maarten ter Horst
Apeldoorn
1e keer de buurt-BBQ geregeld via De Barbecue Boer en uitstekend bevallen. Volledig ontzorgd, prettige communicatie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader!
Sebastian Jurkiewicz
Gasselternijveenschemond
De bezorging is super goed. Erg vriendelijk zowel de bezorging als aan de telefoon als je belt. Het vlees,salade zijn altijd heerlijk. We hebben al een paar keer besteld maar volgend jaar bestellen we zeker weer voor ons gezellig avondje van ons appartement. We hopen nog lang te kunnen genieten van alles.
Korry Dijken
Zwijndrecht