Laden reviews...
1.023 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken herhaaldelijk de goede kwaliteit van het vlees en de salades, en de betrouwbare levering. Klanten waarderen de duidelijke communicatie en het vriendelijke personeel. Bestellen en ophalen verloopt probleemloos en men ervaart veel gemak. De ervaringen zijn overwegend positief en men krijgt waar voor zijn geld.
Duidelijke afspraken over de bezorging, bezorger zet alles op zn plek en klaar ben je. Vlees en salades zijn heerlijk vers en smaakvol. De volgende dag staat de bbqboer alweer voor de deur en neemt alles weer mee.....prima ontzorging op deze manier!!
Michel Ter Heijne
Doetinchem
Contact is makkelijk, via website en e-mail. De producten zijn goed verpakt in thermoboxen met koelelementen. Vlees en vis is goed, het is meer dan genoeg. De salades zijn lekker. De afspraken qua tijd kloppen.
Sandra Verwoert
Scherpenzeel
Het bestelgemak, het doorgeven van wijzigingen en het nakomen van gemaakte afspraken is heel fijn. Een bedrijf wat gaat voor goede service maar zeker ook voor kwaliteit van het product. Super tevreden en absoluut voor herhaling vatbaar!
Marleen Jonker
Heerhugowaard
weekend op de camping met meerdere personen . de barbecue de we hadden bestelt is netjes afgeleverd ondanks dat we niet aanwezig waren , het heeft ieder prima gesmaakt en alles was voldoende Zeker voor herhaling vatbaar.
Peter Ansems
Veldhoven
We hebben nu een aantal keren gebruik gemaakt van de diensten van de BarbecueBoer. We zijn zeer tevreden. Bij de opiniepeiling onder de deelnemers kwam de kwaliteit van de geleverde producten als zeer goed naar voren. Daarnaast was de nette verpakking echt een pluspunt. De communicatie via de mail en het account verloopt uitstekend.
Harrie Hoekzema
Kloosterburen
Uitstekende service, en kompleet verzorgt. Keurig verpakt, gekoeld en met extra saus. Kortom tevreden en een aanbeveling waardig.
Fam. C. Lekx
Zegveld
Zoals altijd weer super geregeld, alles wordt je uit handen genomen. Neerzetten en klaar en je hoeft niet af te wassen! Het vlees d. De salades zijn van topkwaliteit!
Betsie Hulshoff
Deventer
Als je wil bbqen zonder zorgen, Bestel dan de spullen bij de bbqboer, die laat alles bij je thuis bezorgen.
Jacqueline
Leiderdorp
We zijn echt heel erg tevreden het vlees was uitermate goed salades ook en brood was echt voldoende voor 38 personen. Iedereen heeft echt heerlijk gegeten. Een dikke 10 voor jullie. En voor herhaling vatbaar.
Marjon Ruijsenaars
Lelystad
Al lieten de supermarkten t afweten door de hitte, de barbecueboer liet ons niet in de steek. Hierdoor een gegigantisch gezellig feest. Van oud (>70) tot en met jong (3jr) genoot volop. Bij de kleinste waren de klaphandjes een doorslaand succes. Kortom levering volgens afspraak, kwaliteit top, hoeveelheid meer dan voldoende. Wat kan n mens nog meer wensen anders dan een herhaling?
C.W. Hoedt-Verheij
Den Haag
Wederom voor mijn 50ste verjaardag een geheel verzorgde bbq via De barbecue boer besteld. Op dezelfde dag keurig in de ochtend bezorgd, heerlijk mals vlees en lekker gemarineerd. Voldoende salades en vers brood. Meer dan genoeg, dus vanavond nog maar keer de rest opbakken. Echt een aanrader. Bedankt voor de goede zorgen
Luc Smetsers
OIRSCHOT
Het was een hete bbq gister. Maar geweldig verzorgd door de bbq boer.
Laureen Pastoor
Boven-Leeuwen
Na 5x besteld te hebben bij de buffettenboer nu voor het eerst bij de bbq boer besteld. Het was in 1 woord geweldig. Zeker voor herhalingsvatbaar.
Alie Galema
Twijzel
Wij hebben met onze kinderen en kleinkinderen en hele leuke en smaakvolle avond gehad. Het eten, zowel het vlees als de salades waren vers en heerlijk. Ook het brood was vers. Daar hebben we allemaal van genoten. De producten werden goed gekoeld en hygiënisch aangeleverd op het afgesproken moment. De bbq werd in elkaar gezet op de gewenste plek door de vriendelijke chauffeur. Kortom top en voor herhaling vatbaar.
Klaas Dijkstra
Nijkerk
We hebben dank zij jullie een heerlijke avond gehad met heerlijk eten. Het was allemaal goed geregeld en netjes gebracht en uitgelegd
Ingrid Pluck
Streefkerk
Op tijd en netjes aan huis geleverd. Aardig personeel. Goed vlees en heerlijke salades!
Rianne
Nieuwleusen
Voor een grote groep voldoende keus, zodat er voor ieder wat wils is. Kwaliteit van de produkten is erg goed, gevarieerd en wordt met zorg afgeleverd. Tijdens code rood was alles goed gekoeld en kon er onbezorgd geBBQt worden. Altijd tevreden en altijd de juiste keuze om ons jaarlijkse BBQ bij de Barbequeboer te bestellen.
Nicolet Carels
Voorburg
Prima service en lekker eten !
Rob Dekkers
VOORTHUIZEN
Heerlijk vlees, zeer gemakkelijk en top service
Tim
Beneden-Leeuwen
De bestelling werd optijd bezorgd. Het eten was super lekker en genoeg voor iedereen. Enige minpuntje wat we hebben is dat de barbecue niet heel schoon was. (zwart) Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen en ik zou er zeker nog eens gebruik van maken.
Leoni Beltman
Almelo
Een barbecue waar alles geregeld is. Helemaal top. Lekker eten voor een kleine prijs. En ruim voldoende aan eten. Kan niet beter dan dit. Voor geweldige feestjes of gezellige avonden is dit zeker aan te bevelen.
patrick hendriks
Amersfoort
Vorig jaar is ons huis grotendeel afgebrand, we wilde een jaar ellende positief afsluiten, dus organiseerde we voor de aan nemer en zn personeel en iedereen die veel voor ons betekende tijdens de wederopbouw een bbq en ik en onze 35 gasten waren vol lof, eten was top, bestellen is makkelijk, service helemaal super, dikke vette aanrader die bbq boer!
Karin Koster
Ter Aar
Door jullie een goed en super verzorgde bbq gehad. Voor herhaling vatbaar !
Brigita Matthijssen
Etten-Leur
Meerdere jaren hebben voor de buurtbarbecue tot volle tevredenheid de Barbecueboer ingeschakeld. Afspraken worden stipt nagekomen. Communicatie uitmuntend.
Fre Boxen
Ermelo
De geheel verzorgde BBQ was heerlijk, uitgebreid en echt waar voor je geld. Wij zijn zeer tevreden!
Buurthuis Bronveld
Barneveld