Ik was via Google op zoek naar BBQ pakketten bij mij in de buurt en stuitte op de Barbecueboer. ik zat de prijzen online een beetje te vergelijken en trok de conclusie dat zij heel veel service leveren voor wat je moet betalen. ik had tijdens het bestellen nog wat vragen over het brood en heb toen even gebeld. Het meisje aan de telefoon beloofde mij dat ik terug gebeld zou worden over mijn vraag en dat gebeurde binnen het kwartier, ik had ook nog een vraag over de levering omdat deze de hele dag kon plaats vinden en ik om 15.00 uur wilde starten en ik het zonde vond om 25 euro extra te betalen voor een tijdsblok. Toen ik zei, kom het dan maar een dag eerder brengen wilde de medewerker niet omdat dan de kwaliteit niet gewaarborgd kom worden en dat ik bij de opmerkingen tijdens het bestellen moest vermelden dat ik 15.00 uur wilde starten. Ik kreeg een dag van tevoren een email en sms. De chauffeur kwam op de afgesproken datum netjes op tijd, controleerde de barbecue op werking en of hij op alle standen bleef branden. dat was bij mij niet het geval dus hij haalde gelijk een andere uit zijn bus. Verder zag het vlees en de salades er super uit. Het waren geen miezerige stukjes vlees zoals in de supermarkt maar behoorlijke porties van slagerskwaliteit. De stukken vlees waren super lekker gemarineerd en de smaak was voortreffelijk. De hoeveelheden vlees en salades waren ruim voldoende (we konden de dag erna het nog een keer dunnetjes overdoen) Chapeau! Verder mag je de borden, bestek en de barbecue zo inleveren, er zit een krat bij waar je alle vuile vaat zo in kan zetten. Na 2 dagen krijg je een mailtje wanneer ze het spul weer komen ophalen in een duidelijk tijdvak en je hoeft er niet voor thuis te blijven, het kan zo in de voortuin gezet worden. Na deze ervaring wil ik niet anders meer, zeker als je met een wat grotere groep wilt barbecueën. Ik ga dit bedrijf zeker bij vrienden en kennissen aanraden en ga er zelf ook meer gebruik van maken. In een woord Geweldig!