Laden reviews...
1.051 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken herhaaldelijk de goede kwaliteit van het vlees en de salades, en de betrouwbare levering. Klanten waarderen de duidelijke communicatie en het vriendelijke personeel. Bestellen en ophalen verloopt probleemloos en men ervaart veel gemak. De ervaringen zijn overwegend positief en men krijgt waar voor zijn geld.
Wij vierden een feestje met 4 jubilarissen, samen 255 jaar. Mijn man is 80 geworden, ik word 75 en zoon 50 en onze schoonzoon en vriend van onze overleden zoon ook 50. De service vooraf in mail en telefonisch contact was erg prettig. De bbq,s voor 80 personen was mooi op tijd en het ophalen was ook op de genoemde tijden. De salades vonden de gasten heerlijk, ook de fruitsalade nam gretig aftrek. Men was ook blij dat er sla bij was. Het vlees was lekker, het was druk bij de bbq. Mede door jullie hebben wij een hele mooie fijne dag gehad, waar we toch wel tegenop zagen, omdat onze zoon er niet meer bij was.
Marja ten Berge
Zwolle
De communicatie per mail was heel helder. Fijn ook dat er nog even werd herinnerd aan het veranderen van je bestelling wat tot 3 dagen voor de bbq kan. Ook het tijdstip van leveren, ophalen van vuile vaat een bbq werd duidelijk gecommuniceerd. De bezorger was heel vriendelijk en sloot de bbq aan en controleerde nog of hij goed werkte. Servies en bestek schoon geleverd en de bbq paketten goed verpakt en duidelijk aangegeven wat waar precies inzat. Top BarbecueBoer, dit was voor onze buurt bbq zeker niet de laatste keer.
Anja Huurman
BERGEN OP ZOOM
Wij hebben met 20 personen genoten van een heerlijke bbq. Alles werd op tijd bezorgd en bleef goed gekoeld. Geen gedoe over borden, bestek en bbq-tools, de enige zorg was het garen van het vlees en dat ging heel snel op zo’n grote bbq! Het vlees was erg goed, de salades top en de toetjes vielen ook in de smaak. Kortom: voor herhaling vatbaar!
Christine
Soest
Goede communicatie Super service Lekker salades En goed vlees! Wij hebben veel complimenten gekregen dat de bbq super geregeld was……. Alleen ik had niets zelfs gedaan alles heeft de bbq boer geregeld……
Dina Nijenhuis
Appingedam
In 1 woord kan niet beter . Alles netjes geregeld brengen en ophalen Een totaal pakket Heel erg netjes verzorgd. Sausen ,brood ,salades gewoon heel erg goed. Kwaliteit vlees uitmuntend kreeg veel lof van de mensen dat het eten perfect was en zeker het vlees . Ik zal zeker in de toekomst hier weer bestellen.
Carlo Coenen
Den haag
Zeer uitgebreid buffet, hoge kwaliteit, perfect gekoeld bezorgd! Zeer compleet! Echt een aanrader!!
Francoise Vaartjes
Valburg
De spullen worden bezorgd je krijgt een link dat je ze kan volgen en een sms met tijdsbestek van 1 uur! Ze brengen het eten gekoeld is speciale boxen en zetten de bbq in elkaar incl gasfles! Het eten is heerlijk en gevarieerd en zelf samen te stellen maar een pakket is voldoende voor 1 persoon. De borden bestek kunnje na gebruik weer vies in de kist zetten en je krijgt te horen wanneer ze t weer ophalen je hoeft er niet voor thuis te blijven je mag het buiten de poort zetten .(ligt er natuurlijk wel aan waar je woont denk ik )
Jessica Pijnenburg
Berlicum
Gigantisch goed verzorgde BBQ met ruim voldoende vlees, vis en veganistisch. We hadden vlees, vis kinder en vegetarisch pakketen. Deze werden keurig in boxen geleverd samen met toebehoren en BBQ. Zo treveden dat we onze jaarlijkse BBQ door geen andere willen laten doen. Voor ons alleen maar barbecue boer.
desiree voorduyn
Landsmeer
Voor onze familiedag hebben wij gebruikgemaakt van de Barbecue boer en dat is uitstekend bevallen. Het bestellen verliep soepel en alles was netjes geleverd. De kwaliteit van het vlees, de salades en de bijgerechten was uitstekend. Alles was vers, smaakvol en ruim voldoende aanwezig. Ook onze gasten waren zeer enthousiast over het assortiment. De allergeenvrije pakketjes zijn ook netjes gescheiden aangeleverd. Kortom: een betrouwbare leverancier die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Wij zouden de BarbecueBoer zeker aanraden! 5 sterren meer dan waard! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Remon
Wesepe
Alles is top verzorgd geweest, op tijd geleverd en opgehaald. de kwaliteit was goed, alleen de halal pakketen mogen iets uitgebreider. Deze vond ik persoonlijk wat karig.
Sanne van Wee
Amersfoort
Makkelijk te bestellen, tijdvenster te bepalen vooraf en de mogelijkheid de bestelling te volgen. Alle producten erbij en kwalitatief goed, lekkere sausen en brood. Echt een aanrader!
Saco de Koning
Stompetoren
Ik heb een hele goede en fijne ervaring met de BBQ boer. Het eten is heerlijk en de breng en haal service is top. Alles verloopt zoals afgesproken. Heerlijk.
Erik
Olburgen
Heel compleet met heerlijk vlees, salades en brood. Voor herhaling vatbaar!!!
Petra
Rijen
Goede kwaliteit vlees! Bezorgen en ophalen goed geregeld!
Anneke Koopal
Hooghalen
Wat een geweldige ervaring! Alles was perfect geregeld: de bezorging was stipt (leuke bezorger ook), het vlees was van topkwaliteit (biefstuk, niet te versmaden!), de salades, sauzen en het brood waren heerlijk en ook het servies was compleet. Levering in koelboxen en de BBQ op poten, servetten én als kers op de taart altijd een gasaansteker erbij die je mag houden, geweldig. We hoefden nergens aan te denken en konden volop genieten. Zelfs het weer was perfect. Absoluut een aanrader!
Tiny
Bergen op Zoom
Alles is supergoed geregeld en het was erg lekker. Van de bezorging tot het eten.
Anja Bakker
Maassluis
Een bbq pakket basis besteld met wat extra’s. Wat goed geregeld! Vlees, salades, brood, sausen… kortom alles was top geregeld! Complimenten!!!
Harry Smit
Delfzijl
Wij hebben een buurtbbq voor 21 personen georganisserd. Bestellen ging makkelijk. Naderhand nog 2x de bestelling aangepast en ook dat ging super makkelijk. De bezorger kwam stipt op tijd, heeft alles neergezet en uitgelegd. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ronduit perfect!
Miranda Ringenoldus
Doetinchem
Alles is prima geregeld. Vlees en vis is goed van kwaliteit.
Angela Broek
Tilburg
Goede service en communicatie. Kwaliteit was erg goed en smaakvol.
Corne de Wildt
Heinenoord
Makkelijk en snel te bestellen. Duidelijk alles aangeven.
/ .Mariska Butselaar
Harskamp
Supergoed geregeld, ook met personen annuleren. Geld wordt gelijk overgemaakt. Vriendelijk personeel, het vlees is uitstekend. Maar ook de salades en stokbrood zijn erg lekker. En dan voor die prijs. Heb n keer een ander bbq bedrijf moeten laten komen, omdat de datum vol zat. Maar dat viel erg tegen. Wij bestellen al een aantal jaren bij de bbq boer, voor onze staatfeest (34 personen). Krijg veel complimenten,ik zou het iedereen aanraden. Peggy
Peggy Frik
Roosendaal
Super geregeld tot de puntjes. Wel jammer dat het eten al een keer ingevroren is geweest. Hierdoor kun je het niet meer invriezen, aangezien je altijd wat over houd. Voor de rest alles top
Joëlle Siebelink
Groesbeek
Alles wordt gebracht en opgehaald heerlijk gegeten en niet afwassen, ook voor halal vlees een aparte bbq Top hoor !!!
Eddie Duits
Ermelo
Voor de tweede keer mochten we gebruik maken van de diensten. Het bestellen en aanpassen van aantallen werkte zeer efficiënt. De kwaliteit eten was heerlijk! De keuze van menu’s voortreffelijk. De vismenu zag er heerlijk uit en smaakte goed. Het vlees had echter wel veel vocht maar dat is ook heel logisch! Het was voortreffelijk en zeker de moeite waard voor een volgende keer. Vorig jaar hadden we een ander ingeschakeld maar die was echt kwalitatief minder! Volgende keer weer gewoon bbq boer!
Martin Marron
Schiedam