Laden reviews...
991 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken herhaaldelijk de goede kwaliteit van het vlees en de salades, en de betrouwbare levering. Klanten waarderen de duidelijke communicatie en het vriendelijke personeel. Bestellen en ophalen verloopt probleemloos en men ervaart veel gemak. De ervaringen zijn overwegend positief en men krijgt waar voor zijn geld.
Super verzorgt, totaal geen stress
Pauline Van Daatselaar
Eemnes
Het wordt netjes gebracht, uitgelegd en getest. Vervolgens smaakt alles voortreffelijk. Wij blij en gasten erg blij. Dan wordt alles weer netjes opgehaald, jullie doen de afwas en de schoonmaak. Dat noem ik nog eens ontzorgen. We overwegen om in de winter het stampottenbuffet te proberen.
Rita
Woerden
Alles was goed van smaak en kwaliteit. Ook was er genoeg van alles. En heerlijk dat je geen afwas hoeft te doen!
Astrid Hendriks
Vaassen
vers en mals vlees en vis. goed gekruid. Lekkere salades en stokbrood. Een uitstekende goed verzorgde bbq. voor herhaling vatbaar
Dinand
Haaksbergen
De kwaliteit van de BBQ paketten was super. Alles werd in koelboxen geleverd. Mooi op tijd. Absoluut hele goeie prijs-kwaliteit verhouding.
Vivian
Limbricht
We hebben voor onze woonvorm gebruik gemaakt van de service van de BarbecueBoer. De gehele communicatie was duidelijk en er werd snel gereageerd. De levering was keurig en het eten geweldig. Onze bewoners hebben genoten van de verschillende salades, stokbroden en het van geweldige vlees. Alles van uitstekende kwaliteit. De volgende dag is alles ook weer snel opgehaald.
Kirsten
Amersfoort
Zelfs onze bbq fanaat in het team vond de kwaliteit geweldig. We gaan deze manier van zomerfeestjes er in houden omdat het ook heel erg makkelijk geregeld kan worden! Aanrader voor elk feestje!
Jenna
Alphen aan den Rijn
Een absolute aanrader! Alles perfect geregeld. Het eten was heerlijk, de barbecue draaide overuren en onze medewerkers bleven maar teruglopen voor nóg een bordje. Dankzij de complete verzorging hoefden wij alleen maar te genieten (en iets te veel te eten). Complimenten voor de kwaliteit en de service van de aanlevering van het heerlijke vlees. De volgende BBQ boeken we zonder twijfel weer bij jullie!
Angela
Oud-Beijerland
Onze bedrijfs BBQ was een groot succes. Ook de allergeen- en halal paketten met apart 'gereedschap' werden zeer gewaardeerd. Goed vlees, voldoende salades, brood en sauzen.
Pixia
VIANEN UT
Net als vorig jaar weer gebruik gemaakt van de diensten van de Barbecue Boer. Het vlees was uitstekend, verzorging was weer compleet inclusief alles. Brood, sauzen, borden bestek gereedschap en BBQ 's incl. gasflessen. Kortom we zijn weer volledig ontzorgt en last bus not least, 54 tevreden deelnemers. We zijn volgens jaar weer van de partij. TOP
Nico
Zeis
Zeer goede ervaring mee. De dag dat we de spullen wilde ontvangen was vol dus voor de dag ervoor gekozen. Ik wilde nog iets weten en stuurde een mail en ze gaven aan dat we toch op de gewenste dag onze spullen konden ontvangen! Super fijn! Alles was op tijd en vriendelijk personeel. Wij gaan hier vaker bestellen.
Linda
Uden
Voor het 3e jaar op rij bestelde ik bij de BBQ Boer een compleet BBQ Arrangement voor ons kantoor. Het eten is gewoon goed en super lekker. Ook voor de vegetariër is er voldoende keus. Volgend jaar bestellen we dus weer bij de BBQ Boer :-)
Sabine
Maarsbergen
De barbecue van De Barbecue Boer was echt een groot festijn, Met heerlijk vlees, verse salades en voor iedereen meer dan fijn. Van alles was er ruim voldoende, niemand kwam iets tekort, En geen afwas na afloop, dat maakte de avond helemaal top!
Karin
Lopikerkapel
Via via gehoord van de BBQ boer. Dat het goed zou zijn. Klopt helemaal. Alles is keurig verzorgd van begin tot het eind. Spullen worden netjes op afgesproken tijd bezorgd en voor zover nodig klaargezet en aangesloten. De etenswaren worden netjes gekoeld afgeleverd. Eten was prima en compleet. Alleen zelf ff de drank erbij en het feest kan beginnen. De volgende dag alles gebruikte spullen ook weer netjes opgehaald. Geen omkijken naar. En vooral geen afwas. Moet ik thuis eigenlijk ook hebben. :). Top service en topproducten. Thanks.
13 July 2026
Tom
Apeldoorn
Prima vlees en salades en uitstekende service.
13 July 2026
Len
Utrecht
Fijne ervaring gehad. Bestellen was makkelijk, fijn om nog losse elementen toe te kunnen voegen. Eten smaakte ook goed! Saus was volop aanwezig. Kortom alles ruim voldoende aanwezig en lekker genoten van zowel het eten als de ophaal en afwas service.
Marloes
Vlijmen
Mijn collega’s en ik waren erg te spreken over de service van de bbq boer. Eén van mijn collega’s eet glutenvrij, dus het allergenen pakket was erg handig. Ze heeft ook geen buikpijn etc. gehad, dus het is echt allergeen vrij! Bedankt voor onze geslaagde bbq!
Jolien
Leiden
Verschillende pakketten besteld voor ons feestje..genoeg keuze in vlees pakketten maar ook voor de vegetarische bbq . Lekkere salades met stokbrood en sausjes. Zelf wat patat erbij gebakken. .super .geen gedoe met afwas en bbq . Alla netjes de ochtend erna opgehaald Dit is echt voor herhaling vatbaar
Ilonka Mannessen
Apeldoorn
Wij hebben al verschillende keren bij de buffettenboer besteld, omdat dit altijd top was hebben we nu ook de barbecueboer geprobeerd. Ook dit was helemaal prima. Het eten was heerlijk. De afspraken worden nagekomen. De bezorgers waren vriendelijk, leggen alles goed uit en waren er op de afgesproken tijd. Kortom, voor herhaling vatbaar. De gasten hebben gevraagd waar het vandaan kwam, wilden het zelf ook gaan bestellen, goed teken dus.
Petra
Groesbeek
Al vaker besteld bij de barbecueboer en je weet het dan al vooraf ,dit gaat een smakelijk feestje worden...op de afgesproken tijd en plaats keurig netjes afgeleverd en je krijgt ruim voldoende aan vlees en de bijbehorende sauzen en salades...vlees is ook nog eens van hoge kwaliteit en je sluit af met een voldaan gevoel...
Hans Meijer
Arnhem
zie boven jullie zijn duur en nuet heel betrouwbaar
Beveelt niet aan
Hans Hammelburg
De Bilt
Komen afspraken na, kwaliteit is prima
Aly Hegeman
Wierden
Communicatie en eten waren TOP. Mede dankzij jullie hebben we een gezellige en heerlijke middag/avond gehad. Zeker tot een volgende keer
Jos
Beegden
Alles was super geregeld, vanaf het bestellen, de communicatie, het bezorgen en weer ophalen van de spullen en het allerbelangrijkste het vlees , salades en toetjes waren om te smullen !
Yvonne Zentveld en Sylvia Gul
Egmond-Binnen
Voor mijn 50ste verjaardag voor 18 personen hier een compleet verzorgde bbq besteld. Alles werd prima op tijd bezorgd en de bqq klaar gezet. Zowel het vlees als de vis waren van prima kwaliteit en vooral overheerlijk. Geen vaat te doen, alles werd weer opgehaald. Kortom een zorgeloze bbq.
Sander Jansen
Houten