Was goed verzorgd.

Er was voldoende vlees, maar er zou iets meer salade bij kunnen zijn. Het was prima. Wij zullen het zeer aan bevelen bij anderen. Fam. E.Schuman

Lekker en zeker voldoende te eten

De bbq-pakketten werden keurig op tijd geleverd en we hebben met z'n allen heerlijk gegeten. Is voor herhaling vatbaar.

Wederom perfect geregeld

In één woord “geweldig”!. Vlees van goede kwaliteit, de salades waren ook heerlijk. Alles snel geregeld, bezorgd en weer opgehaald door professionele bezorgers van de BBQ-boer. Volgende keer weer.

Viel ons tegen

Bevroren vlees. Smakeloze salades, veel koolsoorten erin. Niks stokbrood van de warme bakker, moesten het zelf nog afbakken. Gelukkig was de vis en het vlees wel ok. Groentebpptje had ook wat smakelijker gekunt. Helaas geen voldoende voor de Barbecue boer wat ons betreft.

eten en service was goed

wij hadden dertig boorden en vijf stuks vorken en messen

Goud!

We hebben een heerlijke bbq met de familie gehad. Zelfs mn vader die op de respectabele leeftijd van 80+ is en normaliter niet zo’n grote eter meer is, wist niet van ophouden. Top verzorgd en super kwaliteit bbq-boer!

PRIMA

alles goed en keurig op tijd geleverd, vlees goed ,vande salades was alleen 1 bak met rode harde salade over ,jammer dat we maar 3 i.p.v. 4 barbeques kregen.

Het was allemaal goed geregeld

Het vlees en vis was voldoende en zeer smaakvol Saus en salades waren ook smaakvol en voldoende Het stok brood het iets meer mogen zijn Verder was allesperfect

Zeer goed verzorgd en komt alle afspraken netjes na!

Dit was ons 2de keer bestellen bij de BBQ Boer, omdat de 1ste keer ontzettend goed bevallen was. We hadden 50 basispakketten besteld voor ons Jubileumweekend in Zeewolde. De pakketten waren zorgvuldig en zeer netjes afgeleverd! Al het eten was van kwalitiet en heel smakelijk. Alles zat erbij tot aan sausjes aan toe! Ruim voldoende om iedereen heerlijk te laten genieten. Ze leveren de pakketen met borden en bestek en nemen het weer ongewassen mee. Geen afwas dus! ;-) Afgesproken dat ze alles weer op een bepaalde tijd kwamen ophalen en ze hebben zich netjes aan de afspraak gehouden! Kortom, fijne ervaring en zeker aan te raden! Mvg, Sylvia van Gelderen EC Reddingsbrigade Notwin te Hoorn.

heerlijk gegeten

Iedereen was zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees. Alles was voldoende en netjes aangeleverd. Wel misten wij een broodmes en hadden we niet in de gaten dat het brood nog afgebakken moest worden. Verder alles in de puntjes verzorgd.

Heb nu meerdere keren bij dit bedrijf besteld. Het ziet en smaakt uitstekend. Compleet geleverd met bestek-Barbeque en Gasfles. Eten is uitstekend en compleet met Sauzen-Salades en diverse soorten vlees Je krijgt duidelijk 1 dag van te horen hoe laat ze komen en ook wanneer alles weer opgehaald wordt. Ga zo door

heerlijk vlees en vis , veel variatie in vlees en vis

heerlijke bbq gehad ,combinatie van vlees en vis , allebei zeer goed . De salades zijn ook erg lekker en er wordt genoeg aangeleverd. Sausjes ook oke , stokbrood thuis nog even 3 min. in oven gedaan , zodat ze weer lekker knapperig worden. Bestek en borden netjes aangeleverd verpakt in plastic , top. volgende keer weer De BarbecueBoer !!!

heerlijk eindelijk een ontzorgde BBQ

Of ik even een BBQ voor 50 personen wilde organiseren, ja joh doe ik wel ff...... Gelukkig nam de BBQ-BOER heeeel veel werk uithanden. Even de locatie "aankleden" en de spullen neerzetten en het feest kan beginnen. Na afloop werd alles weer opgehaald en zelfs de afwas gedaan. Fijn ook de track-en-trace zodat je tijd van de aflevering en ophalen kan zien.

communicatie en bbq slecht, eten verder prima

communicatie is bedroevend. je krijgt geen betaalbevestiging en wanneer je belt dan zijn ze of gesloten of ze bellen nooit terug. Zelfs niet nadat je dat vaker tegen ze zegt. Bbq is een drama ding, wordt totaal niet heet. Lapje vlees duurt een half uur voordat het gaar is, schiet niet op. eten was verder prima, kruidenboter wel weinig.

Voor herhaling vatbaar

Een geweldige zorgeloze barbecue ervaring!

Wij hebben onze bbq besteld bij de barbecueboer. Online makkelijk onze keuze gemaakt. Alles was goed verzorgd en een uitstekende kwaliteit. Keurig bezorgd en weer opgehaald.

Top, van bestelling tot op het bord

Grote groep mensen. Iedereen tevreden. Vlees,salades, brood en sauzen waren prima. En super gemakkelijk met brengen en halen. Geen afwas is ook ideaal. Aanrader dit. Gaan we zeker nog een keer gebruik van maken.

Matig

Bezorger was uiteindelijk nog een uur later dan gepland. Kon tijdens het bestellen geen tijd aangeven voor het bezorgen en dat moest kunnen ook nog met extra betalen. Dat was niet mogelijk, daarnaast verwacht ik toch met een bestelling van 500 euro dat er wat service bij in zit. Geen extra extra service via het mail contact. Werd vooral elke keer verwezen naar de website. Moest het zelf maar uitzoeken via de website anders kon ze mij niet helpen. Eten was verder prima. Stokbrood had ik toch verwacht dat het vers afgebakken was. Kon niet zeggen of dit nou afgebakken was of dat het nog afgebakken moest worden.

Prima geregeld

Duidelijke afspraken en levering. Bbq werd zelfs aangesloten en gecontroleerd. Lekker en voldoende voor iedereen.

Heerlijk vlees, goede service

Wij vonden de service met servies erbij erg fijn. Alles kon zo onafgewassen de bak weer in, waardoor het voor ons als gastheer en gastvrouw ook een ontspannen feestje was. De hoeveelheid salade vonden we helaas wel wat tegenvallen, dat was snel op.

GEWELDIG

Al voor de derde keer bbq besteld. Eten fantastisch, brengen en ophalen op de juiste tijd, volgende keer bestel ik weer hier

Wij hebben heerlijk gegeten, netjes alles op afspraak geleverd, we zijn zeer tevreden, goed vlees, lekkere salades, voor herhaling vatbaar

Geweldig!!!

Alles mooi op tijd, er was genoeg en erg lekker. Heel lekker vlees en prima vis. Fantastisch wij hebben genoten.

heerlijke barbecue, goed verzorgd met goede service.

We hadden natuurlijk wel een beetje geluk emt het weer, maar dankzij de barbecueboer hadden we een super fijne en gezellige bbq met de hele familie.

Helemaal Top ontzorgd!

Heerlijk dat de Barbecueboer bij onze teambarbecue alles op tijd leverde en weer ophaalde. Prettige communicatie. Zo heerlijk ook, dat we de afwas in een kratje konden parkeren en door...

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken