Top verzorgd en uitstekend gegeten

TOP!!!

erg goed verzorgd, goede kwaliteit en afspraken

erg goed verzorgd, goede kwaliteit en afspraken

Fantastisch verzorgd

Ze stuurden een mail hoelaat het bezorgd werd. En ze vonden het allemaal super lekker en er was genoeg voor iedereen en de service was perfect. Bedankt De BarbeceuBoer

Geweldig!!

Eten was heerlijk....alleen maar complimenten gehad!

perfect

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van De BarbecueBoer en ik moet zeggen dat het alle verwachtingen overtreft. Ideaal is dat we weinig voorbereidingen en nazorg hebben om een perfect geregelde bbq de organiseren. Het enigste wat overblijf is de locatie inkleden en genieten.

Heerlijk, we hebben genoten!

Afdelingsuitje met afsluitende BBQ. Het vlees en de vis waren erg lekker en het brood was ook heerlijk! De bijgeleverde salades waren oké, niet super. Ze hadden bijna allemaal dezelfde smaak en structuur. We waren van alle gemakken voorzien, dus goed geslaagde BBQ.

Super geregeld!

bestelling is eenvoudig te plaatsen. Bezorging verloopt goed. keurig aangeleverd. Heerlijke producten en meer dan voldoende!

Heerlijk

Vriendelijke bezorger. De producten waren heel smaakvol. De porties zijn precies goed. We hebbende genoten. Ook erg fijn dat alles wordt geleverd in thermoboxen. Klein aandachtspuntje: het zou fijn zijn als er wat meer kruidenboter bij zou zitten. Het was erg weinig. Verder alles helemaal top!

Top, erg lekker

Waanzinnig lekker en uitstekende service

De service (brengen/ophalen) en kwaliteit waren werkelijk uitstekend. Zeker een aanbeveling waard !

Wederom GE-WEL-DIG

Voor het tweede jaar op rij hebben we de barbequeboer ingeschakeld voor onze barbecue op ons jaarlijkse tuinfeest. Echt weer super geregeld: compleet, bezorgd en weer opgehaald, overheerlijk, vriendelijk en een goede service. Volgend jaar weer hoor!

BBQ MET ALLES ER OP EN AAN

Bbq was gewoon compleet. In principe hoef je geen extra boodschappen te doen. Je doet t toch omdat je altijd bang bent dat je tekort hebt. Resultaat toch weer teveel. Haha

De barbecueboer maakt van iedere dag een feestje!

Alles was heel goed verzorgd. We zijn niets te kort gekomen. Vlees en vis was lekker, net als de salades. We kregen veel complimenten van onze gasten. Bezorging en ophalen was ook volgens afspraak. Zeker een aanrader!

Top, alles perfect verzorgd, een aanrader voor iedereen

Bestelgemak overzichtelijk en duidelijk, vriendelijke bezorger ruim op tijd. Alles netjes op de plaats gezet en bbq gemonteerd. Het eten zat perfect verpakt in een gekoelde box. De hoeveelheid van de salades, vlees en stokbrood met kruidenboter en sauzen waren mooie porties zodat het allemaal heerlijk is opgegeten. Ga zo door, zeker voor herhaling vatbaar.

Helemaal geweldig.

Lekker vlees, salades en brood. En lekker makkelijk.

geweldig

was uitstekend

Prima BBQ!

Goed voor elkaar. Perfecte service.

Het was weer toppie!

Mijn ervaring met de barbecue boer is uitstekend. Het eten is erg lekker en ook handig dst je de sausjes in flesjes krijgt. De hoeveelheid was oom super . Onze gasten en wij hebben er weer heerlijk van genoten. Tot de volgende keer!

Super netjes verzorgd

Goedemorgen service en alles lekker.

Perfect goed geregeld en goed eten

Perfect geregeld heerlijk eten

Gewoon goed

Chauffeur per ongeluk bestelling verwisseld, werd netjes en snel opgelost. Volgende keer voor ons weer de bbq boer.

Heerlijke gegeten en goede service.

BBQ-pakket was goed van kwaliteit. Misschien hadden de salades nét wat ruimer gekund. Maar alles was smaakvol en werd compleet aangeleverd.

Goede kwaliteit en super service

We hadden een bbq besteld voor 9 personen. Mooi op tijd geleverd volgens afspraak. Meer dan genoeg te eten voor iedereen en volop keuze. Vooral fijn dat er vijf verschillende salades bij zitten en 3 soorten stokbrood. Van de sauzen was hier vooral de cocktailsaus erg populair. De kwaliteit van het vlees was erg goed. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Gewoon weer helemaal goed!

Wederom werd door gasten gevraagd waar het heerlijke vlees was gekocht.

Iedereen was tevreden

Mijn 65e verjaardag gevierd met een BBQ natuurlijk deed het mooie weer 26gr. veel voor de sfeer, iedereen vond het prima geregeld met een goede BBQ, lekker vlees, salades, brood en sauzen. Er is mij diverse keren gevraagd waar en bij wie ik het vandaan heb gehaald, het gemak van bezorgen, geen afwas en weer ophalen is ideaal, en dat voor een redelijke prijs.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken