Lekker eten, goed verzorgd en goede service!

We hebben met ons team van een heerlijke BBQ genoten. De levering was keurig op tijd. Enige puntje van zorg was of we het echt tot 18uur goed konden houden in de boxen. De boxen zelf zijn geen koelboxen en er zaten slechts een paar kleine koelelementen in. Gezien de levering al om 10uur was hebben we besloten om e.e.a. toch echt in de koelkast te zetten.

Buitengewoonsuper

Voor de 2e x besteld. Door een verdrietige gebeurtenis op kort termijn het bezorg adres kunnen wijzigen , zeer vriendelijke medewerkster. Dag van bezorging echt op afgesproken tijd en ook zeer behulpzaam met de BBQ instaleren en de koelboxen binnen te zetten. Ik mocht niet helpen.Niets was een moeite. Alles ruimschoots aanwezig en goed van smaak. Vlees echt super vers. Nogmaals dank voor jullie meedenken en heerlijk eten.

Zeer goed en smakelijk verzorgd kwaliteit vlees

Keurig verzorgde bbq nette bezorger die vriendelijk uitleg gaf over het afbakken van het brood en en hoe alles weer opgehaald zou worden

Alles was top!

Website gebruiksvriendelijk, aflevering en ophalen precies zoals beloofd. Het eten was heerlijk! Alle gasten waren heel enthousiast.

Zeer goed verzorgd, eten was TOP, keurig op tijd gebracht en gehaald. GEWELDIG

Het eten was erg lekker, was keurig verzorgd en goed verpakt, de BBQ pakketten en alle toebehoren zijn op tijd geleverd en ook weer op tijd opgehaald door vriendelijke mensen. Alles zag er erg goed uit en het was heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

heerlijk vlees en goede service

erg goed contact gehad over bezorging, lekker eten en van hoge kwaliteit

Heel praktisch! En goede kwaliteit vlees

Superhandig. Alles wordt keurig bezorgd op de afgesproken locatie en ook weer opgehaald. Geen afwas! Borden, bestek, servetten, tang, aansteker, alles zit erbij! Vlees was heerlijk en ruim voldoende. Enige minpuntje vonden wij de hoeveelheid fruitsalade. Dat was in verhouding echt weinig. Daar is contact over geweest inmiddels en wordt meegenomen in de verbeterpunten.

Eenvoudig bestellen, brengen en weer ophalen. Prima product.

De bbq is online eenvoudig te bestellen, waarbij je een mix van pakketten kunt kiezen, zodat je een passende mix van vlees, vis of vega kunt samenstellen voor jouw groep. Bij aflevering wordt de BBQ even gemonteerd en gedemonstreerd: geen vragen of onzekerheid op het moment dat je ook echt aan de slag wilt. Onze gasten genoten van het geleverde, ik heb meerdere complimenten ontvangen! De spullen werden later afgehaald dan gedacht (wij waren niet thuis) maar we hadden het netjes klaar staan en het is zonder verdere vragen opgehaald. Al met al kan ik dit aanbevelen, ook voor grotere groepen.

het was goed verzorgd ondanks foute levering die gelijk opgelost werd zijn wij tevreden familie van der schoot

Goed geregeld!

Ik zou de BBQ Boer zeker aanbevelen. Voor een afdelingsuitje een goed verzorgde bbq gehad. Alle vleespakketjes werden gekoeld aangeleverd. En op een dag waarop het 28 graden was, toch het eten gekoeld kunnen bewaren. Goed verzorgd, incl. salades, broodjes, borden, bestek etc. Mijn collega's waren erg tevreden. We hadden na een leuke uitje, de dag goed afgesloten met een goed verzorgde bbq.

Ontzorgen is de sleutel.

Als je de buurt bbq goed wil regelen zonder stress, schakel dan de BarbecueBoer in. Alle beloftes worden nagekomen. Bezorging is op tijd, eten koel verpakt, en de vuile vaat wordt voor je gedaan. Zeker zo belangrijk is de kwaliteit van het bbq vlees en die is top. De stokbroodjes en salades kunnen niet beter. Kortom een dikke 10 voor de BarbecueBoer!

Alles wordt keurig en volgens afspraak geleverd. Lekker en goed vlees, zeker aan te bevelen!

Alles was naar wens tip top vriendelijke personeel

Lekker eten goed service

Het was bloedheet afgelopen zondag maar de bezorger kwam op tijd en heeft alles keurig afgeleverd en aangesloten. Het eten was goed en ruim voldoende.

Goede verzorging van alle onderdelen, lekker vlees

Fijn dat alles aan huis geleverd kon worden en alle gebruikte vaat zo ingeleverd kon worden. Er was ruimschoots genoeg vlees, salades en saus voor het aantal personen.

Prima verzorgd,en zeer goeie producten en het vlees was fantastisch.

Dit was voor ons de eerste ervaring met de Barbecue boer maar zeker niet de laatste keer. De afspraken zijn duidelijk,kortom voor herhaling vatbaar.

Zoals altijd; SUPER!

Zoals altijd hebben wij ook deze keer een heerlijk buffet ontvangen. De voorgaande keren hebben wij gekozen voor de buffetvormen, deze keer voor het bbq-pakket. Zoals altijd weer top verzorgd en genoeg keus. Het enigste kleine puntje is dat wij voor totaal 13 personen hebben besteld en de hoeveelheid rauwkost/salades heel minimaal vonden. 5 soorten keus, maar een dun laagje in de bakken.. Hier had zeker meer in gemogen met zoveel personen.

De service was net als het vlees: uitstekend

Afspraken duidelijk, bezorging op tijd .

Helemaal top!

Prima eten, pakketten netjes gescheiden en duidelijk voorzien van sticker. Ook voor de vegetarische en allergeen vrije eters. Ophalen op zondag was geen probleem voor 12:00 uur. Kortom top!

Top beleving. Alles was heerlijk. Salades en kruidenboter waren wel aan de krappe kant.

Bbq was zeer goed verzorgd.

Alles was tot in de puntjes zeer goed verzorgd. Vanaf bestellen tot het ophalen. Erg lekkere vlees en vis en alle salades. Volgende Leers bestellen we weer, en was een goede reclame voor binnen onze groep oud-collega’s.

Heerlijk eten, meer dan genoeg!

We vonden het heel fijn! Ik ga er vanuit dat we volgend jaar weer van jullie diensten gebruik maken. Is het misschien mogelijk om eventueel meer salade te bestellen?

Redelijk goed maar minder dan vorig jaar.

De bezorging was een uur eerder zodat mijn schoonvader van 86 in actie moest komen. Dit was niet de bedoeling. Het vlees was duidelijk bevroren geweest, blijkt uit het natte vlees met name de shaslik , biefstuk was verschillend tussen halal en bij bestelde extra stukken. Over het algemeen werd al het vlees te zout gevonden. Ophalen gevraagd op maandag, dit is niet ingewilligd.

Zoals voorgaande keren super.

Netjes op afgesproken tijd geleverd en iedereen heeft genoten van de barbecue. Volgendedag alles optijd weer opgehaald.

Alles klopte, goede kwaliteit van het vleespakket.

Zoals hierboven is vermeld.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken