Uitstekend!

Wij hadden het vegetarische pakket. Lekker, makkelijk en gevarieerd! Aanrader!

goede service

de service is goed, het vlees en de bij behoorde producten zijn zeer goed de spullen allemaal netjes geleverd en met duidelijke uitleg. iedereen was super te spreek over al jullie produckten.

Goed verzorgd met kwaliteit

Heerlijk eten en supergoede levering. Zo fijn dat je het kunt laten bezorgen en ophalen. Geen afwas na afloop. Kwaliteit van het vlees, de salades en het brood is zeer goed. Ja we gaan weer uitkijken naar onze volgende barbecue.

Compleet pakket, lekker eten, goede service!

Top verzorgd

Vlees was super vers (hamburgers misschien voorgaren, deze bleven plakken aan de grill), kwaliteit goed, smaak goed, bbq mooi schoon, bezorging was top, mailcontact goed verzorgd. Enige opmerking; borden en bestek was minimaal en de salades was net te weinig.

Goed vlees , salades. Alles perfect geregeld . Op naar de volgende keer.

Goede service. Alles was perfect.

Van bestelling bezorgen tot dat we het gegeten hadden was alles perfect verzorgd en smakelijk. Correcte en zeer aardige bezorger. Alles netjes verpakt. ++++

De service en eten waren geweldig zoal gewoonlijk dit was onze 4de keer dat we hier hebben besteld en net als de vorige keren was het een zeer geslaagde en heerlijke barbecue dankzij de Barbecueboer

Kwaliteit

Prima stipte bezorgafspraak. Netjes gekoeld verpakt En prima kwaliteit

In een woord geweldig

Het is voor ons de tweede keer in 2 maanden, geweldig goed en genoeg vlees. Alles optijd en volgens afspraak bezorgd en geïnstalleerd,

Wij doen nu al een aantal jaar de blok-bbq. Om en om met de buren organiseren we het. Ik had van jullie gehoord en bij jullie besteld. Zo fijn geen bbq schoonmaken, geen afwas en heel lekker. Zeker genoeg van alles. Iedereen geniet ervan. Sinds die tijd bestellen ook de buren bij jullie en weten we dat we wer een geslaagde avond hebben. Bedankt en tot volgend jaar.

geweldige avond

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Netjes in koelboxen en keurig geleverd met de BBQ's. We hebben jaarlijks een bbq feest voor alle appartement bewoners. 40 mensen hebben weer heerlijk gegeten. Alle spullen worden de volgende dag weer netjes opgehaald. Wil je een onbezorgd en lekker bbq feest geven denk dan aan de BBQ boer. wij hebben het nu voor de 2e keer gedaan en alles weer perfect.

Fantastisch geregeld van begin tot eind

Zeer goede afspraken wat betreft brengen en halen van de barbecue, De producten zoals het vlees en salades met het brood erbij was van zeer goede kwaliteit. Degene die vegetarisch is was zeer lovend over de verschillende soorten vega eten en heerlijk van smaak. Ik zal jullie zeker aanbevelen. Voor ons groepje geef ik De Barbecue Boer een 10.

Al 5 jaar mijn vaste stek voor een top geregelde bbq!

Alles tot in de puntjes geregeld, super lekkere salades,brood en vlees. Hoor ieder jaar weer van familie hoe goed de bbq geregeld is. Tot volgendjaar!

Heerlijk!

Keurig geleverd volgens afspraak, en heerlijk vlees, en salades! Super fijn dat alles nu op aantal personen gaat ipv op gewicht!

Prima eten en zeer vriendelijke bezorger

Zowel wij als onze gasten hebben genoten van het kwalitatief goede eten

Super geregeld weer!

Wat een topservice! Iedereen heeft er heerlijk van genoten.. Volgend jaar zeker weer!

Perfect geregeld & goede kwaliteit

Alles ging weer zoals beloofd. Vriendelijke en behulpzame bezorger, lekkere salades en vlees van goede kwaliteit.

Super kwaliteit voor een super prijs en super service!

Wat je ook vraagt ze staan altijd open voor je vragen en opmerkingen. En ze denken met je mee! De service is echt super top! Ik kan geen minpunt vinden. Het is allemaal goed verpakt de smaak en kwaliteit zijn super. Echt een aander. Tot de volgende keer!

Alles op tijd geleverd in piepschuim bakken waar het goed koel bleef . Het was meer dan voldoende en alles smaakte uitstekend

Prima geregeld!

Goede communicatie en complete levering.

Wij hebben met zijn 10en gebruik gemaakt van de service. Het vlees was ontzettend goed, niet het standaard maar net iets meer, we hadden wel het deluxe pakket en dat was het zeker waard. Goede smaak heerlijk vlees. Grote bbq werd er geleverd ook helemaal top. Soms krijg je bij zo'n service een bbq waarvan je denkt hoe ga ik het vlees hier op krijgen. Stokbroden en salades waren ook lekker maar dat vonden we voor 10 personen net wat te weinig. Gelukkig hadden we zelf nog het eea in huis. Dus dat was een minpuntje. We hebben uiteindelijk het vlees wel in de koelkast gelegd. De bezorger was er al om 10.00 gingen pas om 19.00 beginnen en met 35 graden en niet weten hoelang het al in de boxen zat toch maar voor de zekerheid in de koelkast gelegd maar dat was voor ons ook geen probleem. Op de brief die erbij zat stond trouwens dat de chauffeur de gasfles moest controleren. Dit is niet gebeurd alles werd binnen gezet en de chauffeur reed weer weg. Al met al een goede ervaring. Kwaliteit eten is het belangrijkste voor ons en die kwaliteit is super!!

Het wordt goed en netjes bezorgd vlees en salades zijn van goede kwaliteit en zeer smakelijk Een klein min punt te weinig stokbrood Maar voor de rest die ik het volgend keer weer via jullie

Goed geregelde en complete BBQ

Op tijd geleverd, duidelijke opties, en heerlijke salades, vlees en brood. Enige verbeterpuntje is het ontbreken van een broodmes/broodplank (die wij nog niet hadden ivm verbouwing). Grote aanrader!

Uitstekend verzorgd

Uitstekend verzorgd,en het eten was ook super.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken