Makkelijk en lekker

De producten zijn in goede orde ontvangen. We hadden een bbq met 9 kinderen, dus heel fijn dat alles geregeld wordt van a tot z!

Goed verzorgd de bbq en keurig op tijd geleverd. We hebben voor 30 personen besteld. Vlees was van goede kwaliteit. De salades mogen iets meer zijn voor 30 personen.

Zeer goed verzorgd en heel erg lekker

Echt een aanrader Goed verzorgd en alles zeer professioneel verpakt En zeer smakelijk

Geweldig goed verzorgd

Het was allemaal perfect en goed geregeld

Top geregeld en super goed vlees

Alles goed geregeld met goed vlees

Het was voor onze vereniging de eerst keer dat we bij jullie hebben besteld, de BBQ pakket die we bestelt was heel erg goed verzorgt salades vlees/vis perfect en het brengen en ophalen is goed geregeld en verzorgd. als we weer een BBQ gaan organiseren gaan we het weer bij jullie bestellen.

Top geregeld

Alles perfect geregeld. Heerlijk eten, ruim voldoende.

Keurig op tijd, kompleet, goed vlees en ook weer keurig op tijd met ophalen. Aanrader, voor ons zeker de 5e keer op rij!

Toppie

Het was weer heerlijk de bbq boer, alles voldoende en geweldig dat je niks hoeft te halen, gewoon bestellen en aan de gang! SUPER!!

Makkelijk geregeld, alles inbegrepen en het smaakt allemaal even lekker!

3 Stokbroodjes voor 7 personen is wat weinig.

De BBQ was geweldig. Het vlees en salades verrukkelijk. Ook het bezorgen en ophalen verliep erg goed. Al met al dus een geslaagd feest met het heerlijke eten. Iedereen met een goed gevuld buikje betrokken. Hartelijk dank voor de geweldige service

Bestellen ging makkelijk, bezorging prima en BBQ prima. Dit is al de vijfde keer dat we gebruik maken van de Boer BBQ voor onze jaarlijkse buurtbarbeque.

Perfect geregeld

Dit is de eerste keer dat we bij de bbqboer ons bbq hebben laden verzorgen Alles was heerlijk echt een aanrader Goede service netjes en correct Dankje

Fantastisch en heel lekker

Het was goed verzorgd en was heerlijk en lekker iedereen heeft genoten en alles was op er waren mensen bij die de telefoon nummer gevraagd heeft dus de kans zit er dat hun ook bij jullie gaan bestellen het was toppie voor herhaling vatbaar gr van fam sanders uit Doesburg

Top van afleveren tot ophalen!

Super makkelijk bestellen en geen rotzooi na afloop. Goed vlees en salades en sauzen zijn prima. Zeker voor herhaling vatbaar!

Was super goed

Super hoed verzorgd en heerlijk

Makkelijk te bestellen via hun dite. Enorme keus. Duidelijk wanneer het bezorgd wordt Eten is altijd genoeg en heerlijk. Zeer tevreden.

Heerlijk!!!!!!!

Al onze gasten waren super tevreden en wij ook! Ik heb altijd veel last van stress als we een feestje geven maar dankzij jullie vorig jaar en gisteren niet! Volgend jaar weer!

Top, erg lekker en goed geregeld

De bezorger kwam precies op de aangegeven tijd. Netjes alles binnen gezet. Het smaakte erg goed. En ook erg fijn dat je geen afwas heb.

Het was geweldig, lekker en zeer goed verzorgd!

Een fantastische ervaring onze eerste BBQ boer BBQ. Het vlees was goed, salades heerlijk, en brood en saus ook voldoende. We hebben genoten!,

Waanzinnig lekker én top geregeld!

Het eten is elke keer weer zalig en alle visite gaat content met een volle buik naar huis. Van bezorging tot retour, dikke 10!

Goede service, duidelijke communicatie . Iedereen vond het eten heerlijk! Dank

geweldig

het eten was zeer goed. prima verpakt, jammer dat er zoveel plastic gebruikt wordt. maar toch een "9" vanwege de kwaliteit.

Super goed verzorgd. Heerlijk vlees.Compleet

Wat was dit allemaal goed verzorgd. Goede kwaliteit. Netjes verpakt en aangeleverd en goede service. Alleen ijs viel qua grootte erg tegen. Was ook mousse en geen ijs. Maar het was wel erg lekker

Super service met super eten!

Wij hadden een klein bedrijfsfeestje waarbij we graag wilde BBQ-en! Zo kwamen we bij de barbecue boer! Hele snelle service, BBQ werd in elkaar gezet en alle benodigdheden en eten in de keuken gezet! Smaak van het vlees was echt heerlijk en de salades waren ook top! Ook at er iemand halal wat ook allemaal goed gesmaakt had! Wij hebben een heerlijke avond gehad met lekker eten!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken