alles perfect

vanaf bestelling tot levering heel vriendelijk en duidelijk. de barbecue zelf heerlijk. van hele goede kwaliteit. een aanrader.

Geweldig goed

Mooi op tijd gebracht en ruim voldoende. Heerlijk gemarineerd en mals vlees. Ook de bijgerechten waren ruim voldoende en heerlijk

Wederom een goed verzorgd bbq-pakket

Al onze gasten vonden de bbq heerlijk. Alles wordt meegeleverd en je hoeft zelfs niets af te wassen. Vlees ruim voldoende en lekker. Ook heerlijke salades, stokbroden en kruidenboter. Dus ik kan alleen mast een 10 geven.

bbq deed het niet

Een nachtmerrie. Stel je voor...moederdag vieren met heel de familie in de tuin, iedereen een goed humeur. Na uren tobben met de bbq heb ik zelf in de keuken het vlees in de koekenpan nog moeten bakken. Het vlees dat er nog op lag was na 2 uur gaar! Onze handen konden we boven de bbq houden. Hier hebben we een filmpje van. Bbq ging steeds uit. De hoogste stand had totaal geen power. Weg sfeer en humeur. Weg lekker eten. Bedrijf was gesloten na 17 uur. Tja.

Een lekkere bbq met veel gemak

Super fijn dat alles zo gebracht en gehaald wordt. Alles netjes verpakt. Zeer lekkere salades en veel variatie in vlees

Top geregeld

Volledig verzorgd, lekker vlees en salades. Duidelijk en snelle service. Zeker voor herhaling vatbaar!

Snel makkelijk goed vlees

Fijn, de hoeveelheid is meer dan genoeg. De breng en ophaalservice is perfect

Total concept!

Voor 20 mensen een BBQ verzorgen en dan totaal ontzorgt worden door de BarbequeBoer, helemaal geweldig. Geen gedoe, hoeveel moet ik bestellen, hoeveel stokbrood, salades, sauzen etc. Wat bestel ik voor mensen met een speciaal dieet, waar huur ik een grote BBQ, etc. Aan alles is gedacht om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de organisatie. En.... vlees en vis zijn ook nog van prima kwaliteit! Dank jullie wel!

Super lekker en goed geregeld.

Het eten was top en er was meer dan genoeg. Zeker een aanrader

Fantastisch!

Wat hebben wij genoten van de BBQ voor onze familiedag met 33 personen. Alles was gewoon top geregeld, vanaf het brengen tot het ophalen. Het vlees, maar ook de salades waren heerlijk. Wat ik zelf vooral zo fijn vond is dat alles in koelboxen geleverd word en je niets in de koelkast hoefde te doen. Wij waren dik tevreden!

Top voor elkaar!

Super goed geregeld. Heerlijk eten en top service.

Nauwelijks te overtreffen!

Wat doen we deze keer met de familiedag? - Barbecueën! Op internet gezocht waar tegen een redelijke prijs een barbecue is te huren, zo kwamen wij bij ‘De Barbecue BOER’ terecht. Het zeer complete aanbod en de zeer goede beoordelingen gaven voor ons de doorslag om hier onze bestelling te plaatsen. Dat pakte uitstekend uit, alles was keurig en schoon verpakt en het eten gekoeld en geen afwas! Bovendien smaakte het uitstekend en er was meer dan ruim voldoende voor iedereen. Wij raden ‘De Barbecue BOER’ zeer zeker aan en is ook zeer beslist voor herhaling vatbaar.

Super lekker en ziet er mooi uit.

Vanaf de het moment van bestellen tot aan de levering wordt hem op de hoogte gehouden heel fijn.

toppie

goede service kwaliteit goed en tot in de puntjes goed verzorgd

Lekker voldoende ook glutenvrij alles op tijd en goed verzorgd Onze 2e positieve ervaring met de Barbecueboer Top

Goed verzorgd en genoeg voor iedereen.

Geweldige bbq en genoeg verse producten en alles fijn verpakt. Enige tip tafelpoten voor bbq zelf. Al met al een geweldige Bevrijdingsfestival gevierd.

Tip top verzorgd!

Van bestelling tot het met het ophalen alles prima verzorgd. Werd tot op de camping plek bezorgd en weer opgehaald. BBQ zelf ook prima geregeld en de toetjes waren een hit!

Fantastische service ruim voldoende vlees en vis . Salades prima. 1 minpuntje, de gas bbq brandde niet echt geweldig.

Waanzinnig goed eten en zeer compleet!

Na vorig jaar, hebben wij met onze voetbalelftallen opnieuw het eten laten verzorgen door de Barbeque Boer. De kwaliteit van het eten is werkelijk perfect! Veel bijzaken erbij als sauzen, feuitsalades en diverse andere salades. Compleet met borden, bestek en alles wat nodig is voor een complete BBQ! Echt een aanrader wie ontzorgt wil worden tegen een perfecte prijs/kwaliteit verhouding!

Superdesuper

Zo super verzorgd, optijd en ook het zonnetje meegebracht wat wil men dan nog meer!!! Alle gasten super tevreden en teveel gegeten. Top bqqboer....

Het perfecte toppunt van de avond!

Geheel compleet, prima kwaliteitsvlees, ruim voldoende, keurig op tijd geleverd. Dit ontzorgt de gastvrouw. goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit was onze zoveelste keer en ik hoop dat er nog veel volgen.

Prima vleespakket, ook het vegetarisch pakket was van goede kwaliteit, inclusief de salades en stokb

Wat een fijne vorm om een barbecue voor een grote groep te organiseren. Heel relaxed. De barbecue en bijlagen werden keurig op tijd bezorgd. Heel vriendelijke bezorger.

Heerlijke barbecue

We hebben genoten van een heerlijke barbecue. De levering van alles wat we besteld hadden, is keurig op tijd geleverd en weer opgehaald. Voor herhaling vatbaar!

Het was weer een feestje met producten van De BarbecueBoer op de BBQ

Goede producten, dat braadt ook fijn, en goede service! Echt een aanrader om bij de De BarbecueBoer te bestellen!!

Super bbq

Wij waren met 14 mensen, en hebben genoten van jullie bbq! Het vlees was super lekker en de salades en stokbroden ook! Het was goed verzorgd en netjes afgeleverd. De chauffeur heeft zelfs de bbq in elkaar gezet en getest!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken