Fantastisch!

Wat hebben wij genoten van de BBQ voor onze familiedag met 33 personen. Alles was gewoon top geregeld, vanaf het brengen tot het ophalen. Het vlees, maar ook de salades waren heerlijk. Wat ik zelf vooral zo fijn vond is dat alles in koelboxen geleverd word en je niets in de koelkast hoefde te doen. Wij waren dik tevreden!

Top voor elkaar!

Super goed geregeld. Heerlijk eten en top service.

Nauwelijks te overtreffen!

Wat doen we deze keer met de familiedag? - Barbecueën! Op internet gezocht waar tegen een redelijke prijs een barbecue is te huren, zo kwamen wij bij ‘De Barbecue BOER’ terecht. Het zeer complete aanbod en de zeer goede beoordelingen gaven voor ons de doorslag om hier onze bestelling te plaatsen. Dat pakte uitstekend uit, alles was keurig en schoon verpakt en het eten gekoeld en geen afwas! Bovendien smaakte het uitstekend en er was meer dan ruim voldoende voor iedereen. Wij raden ‘De Barbecue BOER’ zeer zeker aan en is ook zeer beslist voor herhaling vatbaar.

Super lekker en ziet er mooi uit.

Vanaf de het moment van bestellen tot aan de levering wordt hem op de hoogte gehouden heel fijn.

toppie

goede service kwaliteit goed en tot in de puntjes goed verzorgd

Lekker voldoende ook glutenvrij alles op tijd en goed verzorgd Onze 2e positieve ervaring met de Barbecueboer Top

Goed verzorgd en genoeg voor iedereen.

Geweldige bbq en genoeg verse producten en alles fijn verpakt. Enige tip tafelpoten voor bbq zelf. Al met al een geweldige Bevrijdingsfestival gevierd.

Tip top verzorgd!

Van bestelling tot het met het ophalen alles prima verzorgd. Werd tot op de camping plek bezorgd en weer opgehaald. BBQ zelf ook prima geregeld en de toetjes waren een hit!

Fantastische service ruim voldoende vlees en vis . Salades prima. 1 minpuntje, de gas bbq brandde niet echt geweldig.

Waanzinnig goed eten en zeer compleet!

Na vorig jaar, hebben wij met onze voetbalelftallen opnieuw het eten laten verzorgen door de Barbeque Boer. De kwaliteit van het eten is werkelijk perfect! Veel bijzaken erbij als sauzen, feuitsalades en diverse andere salades. Compleet met borden, bestek en alles wat nodig is voor een complete BBQ! Echt een aanrader wie ontzorgt wil worden tegen een perfecte prijs/kwaliteit verhouding!

Superdesuper

Zo super verzorgd, optijd en ook het zonnetje meegebracht wat wil men dan nog meer!!! Alle gasten super tevreden en teveel gegeten. Top bqqboer....

Het perfecte toppunt van de avond!

Geheel compleet, prima kwaliteitsvlees, ruim voldoende, keurig op tijd geleverd. Dit ontzorgt de gastvrouw. goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit was onze zoveelste keer en ik hoop dat er nog veel volgen.

Prima vleespakket, ook het vegetarisch pakket was van goede kwaliteit, inclusief de salades en stokb

Wat een fijne vorm om een barbecue voor een grote groep te organiseren. Heel relaxed. De barbecue en bijlagen werden keurig op tijd bezorgd. Heel vriendelijke bezorger.

Heerlijke barbecue

We hebben genoten van een heerlijke barbecue. De levering van alles wat we besteld hadden, is keurig op tijd geleverd en weer opgehaald. Voor herhaling vatbaar!

Het was weer een feestje met producten van De BarbecueBoer op de BBQ

Goede producten, dat braadt ook fijn, en goede service! Echt een aanrader om bij de De BarbecueBoer te bestellen!!

Super bbq

Wij waren met 14 mensen, en hebben genoten van jullie bbq! Het vlees was super lekker en de salades en stokbroden ook! Het was goed verzorgd en netjes afgeleverd. De chauffeur heeft zelfs de bbq in elkaar gezet en getest!

goed.....maar

De bbq was goed verzorgd maar de salades waren niet voldoende voor het aantal personen en de meegeleverde hamburgers waren op een bbq niet te bakken. veel te dun, die vielen helemaal uit elkaar. Die hebben we uiteindelijk op een tosti-ijzer gebakken. Maar dat gaf natuurlijk stress en gedoe..

Alles keurig verzorgd, goed verpakt, goede kwaliteit vis en vlees, allemaal erg lekker

Lekker en eenvoudig

Het eten was van goede kwaliteit en de porties waren ruim. Iedereen had voldoende en lekker gegeten. Communicatie was helder en de bezorging en ophaaldienst was in orde. Dus als je een barbecue wil organiseren zonder te veel te moeten regelen zelf, dan zit je hier gebakken.

Netjes bezorgd goed en koel verpakt eigenlijk een woord top

Super goed echt een aanbeveling om een keer te doen . Dus ook aan bevolen bij vrienden en kennissen.

Super verzorgd, heel compleet en netjes bezorgd

Opnieuw genoten van heerlijke ontzirgde bbq. Juist die compleetheid maakt het erg fijn als je met een clubje of grotere groep bent. Hierdoor hoef je verder niets, lekker genieten van lekker vlees en als de extra's.

We hebben genoten van het lekkere vlees en heerlijke salades.

We vonden het vlees erg goed. De salades waren lekker en ruim voldoende voor iedereen. Hele flesjes met sausjes en genoeg en lekker stokbrood. (meerdere soorten). We bestellen het de volgende keer weer hier!

Bezorging top, vlees top, salades top, ophalen top!

Voor de deur op vakantiepark geleverd. Netjes op tijd. Alles mooi in bakken. Goed vlees, duidelijk betere kwaliteit dan van de supermarkt. Heerlijke salades. Bbq was makkelijk op te zetten en daardoor konden we snel aan de slag. Vis was iets minder fijn op deze bbq, bleef daardoor droog. Ook bepaalde stukken vlees zijn op deze bbq wat moeilijker 'goed' te krijgen. Wij hebben deze stukken vlees ingepakt in aluminiumfolie en terug op de bbq gelegd. Ophalen ging ook snel en makkelijk. Enorm aan te bevelen.

Topervaring!

alles prefect geleverd en opgehaald!

Het was weer Super !!!

Uitstekend verzorgde barbecue. Heerlijke en goed voorbereide vlees en vis producten en top salades. Fantastisch dat je een feestje hebt en dat het zo verzorgd is en je er totaal geen omkijken naar hebt.

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken