Alles klop en is lekker vers overal is aan gedacht top

Kan geen minpunt vinden alles is tot in de puntjes uitgewerkt de bezorgtijd klop het eten is heerlijk de bbq doet het super kan niet beter.

Ter ere van moeder, oma en omi haar 85ste verjaardag een weekend met 24 personen in een groep accomodatie geweest. Door jullie de bbq laten bezorgen inclusief alles. Zonder twijfel en namens allemaal GEWELDIG!! Hartelijk dank voor deze mooie en smakelijke ervaring.

Lekker, goed en complete bbq!

Nette bezorging, complete menu’s, goed en voldoende eten!

Super geregeld allemaal en lekker,top service!

Lekker eten goede service

Lekker eten, netjes verzorgt en vriendelijk personeel

Heerlijke en complete BBQ

Bestellen gaat eenvoudig. Contact is ook telefonisch snel gelegd. Het wordt goed verzorgd bezorgd in stevige boxen. Het smaakt heerlijk, zo ook de vega BBQ. Alles is compleet waardoor je onberzorgd kan BBQ-en. Gaan we vaker doen.

Was weer super!

BBQ pakket deluxe voor 10 personen. Heerlijk smakelijk vlees. Lekkere salades en prima service. Chauffeur kwam op afgesproken tijdstip en schroefde dit keer zelfs de poten onder de BBQ. Al met al super geregeld dus de volgende keer gewoon weer bij De Barbecueboer.

Ik kan de bbq boer zeer aanbevelen De service is echt top Alles werd volgens afspraak netjes en compleet geleverd De pakketten zijn zeer uitgebreid en alles is erg lekker Bedankt bbq boer, wij hebben ervan genoten en gaan zeker vaker bij jullie bestellen

Het vlees was super iedereen heb genoten en werd er vrolijk van

De service was perfect Bbq opgezet en vlees op de plek gezet Alles word weer vuil opgehaald Eigenlijk geen omkijken naar Prijs kwaliteit is helemaal in verhouding

In een woord super.

De bestelling voor ons gezin op tweede Kerstdag bij debarbecueboer is vlekkeloos verlopen. Bij eerdere communicatie heel fijn te woord gestaan dat gaf ons een heel goed gevoel. Alles is perfect verzorgt en bezorgd. We hebben heerlijk gegeten vlees vis en salades alles meer dan genoeg. Ook het brengen en het ophalen was op tijd en ook goed geregeld. Een echte aanrader en zal ook voor ons de kinderen en kleinkinderen met aanhang zeker een vervolg hebben. Fam Lamfers Hoofddorp.

In één woord "Geweldig".

Ik kan een ieder dit aanraden. Goede kwaliteit vlees, vis en salades, Alles compleet met sauzen en stokbrood. Meer dan genoeg! en alles keurig netjes verpakt compleet met de barbecue en toebehoren en dan wordt alles ook nog eens opgehaald. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd en de ophaaltijd. Tja, wat wil een mens nog meer. Prima ervaring!

Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs

Voor de eerste keer bij de BarbecueBoer besteld en positief verrast. Mooie stukjes vlees, lekkere salades en de sauzen in een spuitflesjes met anti-lekdop. Alles netjes van elkaar verpakt en ingeseald. Voor de levering en ophaal een mail en SMS ontvangen en in de tijdsraam van een uur alles geleverd en een dag later weer opgehaald

Genieten op volle toer van mijn bestelling bij De Barbecue - en Buffettenboer

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst voor onze familie Kerst BBQ 2022. De website, service, kwaliteit van het vlees, salades, stokbroden en verschillende sausen kunnen wij omschrijven als top! Prima prijs voor een goed product. Wij kunnen door deze ervaring De Barbecue- en Buffettenboer aanraden!

Compleet verzorgd

Compleet verzorgd! Voor kerst hebben we de tafel gedekt, vuurkorf en fakkels aangestoken en later de bbq. Het eten was gevarieerd en ook erg lekker. Na afloop is het zo opgeruimd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alles tot in de puntjes geregeld

De eerste keer een BBQ via de barbecue boer besteld. Wat hebben we genoten 2e kerstdag. Alles op tijd geleverd, de salades en vlees keurig gekoeld en verpakt. Genoeg borden bestek servetten. We hebben er van genoten. Het vlees, de salades, het brood, het was allemaal heerlijk. Fijne grote gasBBQ. Wij gaan zeker nog eens bestellen!

Voldoet volledig aan verwachtingen

Het BBQ pakket is netjes en compleet geleverd!

Heerlijk gegeten

Goed verzorgde bbq met lekker vlees

Geweldige 1ste kerstdag winterbbq

Net als de vorige keer weer een geweldige service en overheerlijk vlees met lekkere salades, stokbrood, sauzen en kruidenboter. Keuze genoeg voor iedereen wij hadden gekozen voor het beef en steak bbpakket. HEERLIJK met echt goed vlees. Ook het boer'n bbqpakket was super. Dit is wederom voor herhaling vatbaar. We hebben genoten met zijn allen. Dankjewel Barbecue Boer voor alles

Meer dan geweldig

Wat mooi, netjes, volledig, een goede service en vooral heel erg lekker. Goed geregeld en zeker aan te raden. Voor een volgende keer hoef ik niet meer te zoeken.

Prima idee voor de kerst

Op tijd bezorgd. Goede kwaliteit en voldoende eten Miste alleen kruidenboter bij stokbrood

Ontspannen, genieten, verzorgend

Perfect geregeld

Voldoende vlees, sauzen, salade, en brood. Het kan aan mij liggen maar ik wist niet van te voren dat het brood nog afgebakt moest worden, dus dat zou voor mij nog duidelijker mogen. Kwam nu allemaal goed gelukkig. Verder goed en lekker vlees. Prima BBQ's

Heerlijke winterbarbecue zonder rompslomp

We hebben genoten van een heerlijke winterbarbecue. Het was smullen met vlees en vis van uitstekende kwaliteit. Het is via De BarbecueBoer erg gemakkelijk om een geslaagde barbecuefeest te organiseren.

Vlees was erg lekker, net als de salades. bezorging stipt op tijd en geen minpunten. Misschien enige tip: Plastic borden bij het kinder menu.

Supergoede winterBBQ voor 17 man

Overzichtelijke website, fijne service als je belt met vragen. De basispakketten zijn heel compleet en hebben een groep van 17 hongerige mannen goed gevoed! De hoeveelheden zijn prima, kun je echt op varen. Ideaal dat je het compleet met gasBBQ en borden bestek en servetten kunt laten bezorgen, je hebt nergens omkijken naar. Voor herhaling vatbaar!

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken