Geweldig !!

Super service. Aardig personeel. Alles keurig op de plek gezet kwa bbq aansluiting. Producten netjes en zorgvuldig verpakt. Heerlijk vers. Alles . Ik bestel zeker bij jullie nog een keer . Groetjes lisette bremmer

Was weer top, net zoals de vorige keren

Het wordt netjes bezorgt, het vlees en vis zitten netjes verpakt, en smaakt allemaal goed, En dat de afwas voor je wordt gedaan, is zeker niet vervelend Echt een aanrader

AMAZING

Dit weekend hebben wij met onze familie mogen genieten van het uitgebreide bbq pakket van de BBQ BOER. Wij werden totaal ONTZORGD, de bbq stond klaar, de boorden waren brandschoon gefaciliteerd samen met al het uitstekende vlees, salades en zelfs bijpassende sauzen. Een mooie variatie aan bbq delicatessen waar we met 15 familieleden, samen van hebben mogen genieten. Een verbindende activiteit, samen eten klaar maken, werd ons zo makkelijk gemaakt door de BBQ BOER dat we ons compleet hebben verloren in het genieten, van elkaar en van de bbq, Onwijs bedankt!

Echt fantastisch!

Voor onze straat BBQ hebben we alles laten verzorgen door De BarbecueBoer. En wat een goede keuze is dat geweest! Van de duidelijke en overzichtelijke website, het gemak waarmee de bestelling geplaatst kan worden, de communicatie over het leveren, maar bovenal het fantastische eten. We hadden Beef&Steak en Vis&Vlees pakketten en iedereen was ontzettend te spreken over kwaliteit en hoeveelheid hiervan. De verse salades, stokbrood en sausjes maakte het echt af. Ik heb echt geen enkele op of aanmerkingen, De BarbecueBoer was echt boven verwachting goed!

GEWELDIG

Alles is keurig verzorgd. Het vlees is goed en mals. En er is ruim voldoende. Ze hebben aan alles gedacht. Je krijgt een mail en een sms wanneer ze alles komen brengen en ook wanneer ze het opkomen halen. Ze komen altijd in dat uur wat ze zeggen. Je mag het vuil in de krat doen en alles kan je gewoon buiten zetten. Wij komen uit bergen op zoom dus dat is een eind rijden voor de barbecueboer. De prijs is voor wat je krijgt niet duur. En de service is top. We hebben het nu 2 keer in oktober gedaan omdat wij dan een reünie hebben. Dat is dan natuurlijk geen bbq tijd. Maar ik neem aan dat de service en kwaliteit hetzelfde is in de echte bbq tijd. Ik raad ze iedereen aan. TOP bedrijf

Service geweldig

Goed verzorgd en lekkere vlees salades en stokbrood. Voor een geweldige barbecue moet je bij de Barbecue de Boer zijn.

Herfstig genot!!!

Een BBQ in de herfst, wat een plezier. Buitenkachel en dikke vesten aan, en als kers op het ijs :) een heerlijk verzorgde BBQ! Heerlijk vlees, fantastische verfrissende salade en fijne sauzen! Precies genoeg, en een lekkere maaltijd voor een herfstige avond BBQ'en! Zeker een aanrader, en voor ons voor herhaling vatbaar! Zelfs bij minder weer!

Dik voor elkaar

Prima geregeld, op tijd met leveren en met ophalen . Compleet ontzorgd . Heerlijk gegeten.

Kwalitatief een uitstekend pakket

We hadden het basic barbecue pakket, en dat was ontzettend lekker! Goed vlees, heerlijke salades, genoeg sauzen, gewoon top :)

Hele goeie kwaliteit en goed verzorgd. Alles wat ze schrijven klopt. En ook echt genoeg! Waar voor je geld. Mvg Debby

Tot nu toe geen communicatie

Bestelling gedaan bij de babqboer maar deze heb ik door corona uitbraak de avond vtv moeten annuleren. De bezorger heeft het vlees de volgende dag mee teruggenomen omdat de annulering akkoord was. Nu heb ik een mail gelregen van jullie dat het toch betaald moet worden omdat ik te laat geannuleerd heb. Ik heb nu a.s vrijdag ons personeelsfeest en wacht al 4 dagen of wij het nu wel of niet kosteloos of met extra bezorgkosten mogen verzetten naar a.s vrijdag? Ps. Als de bezorger mij had verteld dat het niet geannuleerd kan worden dan had ik de bestelling uiteraard wel aangenomen. Nu hebben we niets en het geld kwijt.. Hoor het graag :)

Goede kwaliteit en fijn e service.

Duidelijke internetsite en makkelijk te bestellen. Tevens geen probleem om met de bezorg- en ophaaltijden te schuiven. Helder afspraken zijn goed mogelijk.

Goed verzorgd en volgende en heel lekker

Keurig optijd bezorgt vriendelijke bezorger het vlees was van uitstekende kwaliteit en heerlijke salade en broodjes erbij

Goed eten bbq deed het maar voor de helft

Eten was goed verzorgd! Ook gluten en allergeenvrij. Enkel de bbq deed het niet goed, mogelijk doordat deze dicht zat, omdat de ondergril niet schoon was

Super, compleet, geweldig, lekker en verzorgd

Netjes volgens afspraak geleverd, super vriendelijk personeel. Iedereen op onze barbecue was super tevreden! Lekker vlees, genoeg stokbrood, salades en sausjes. We hebben allemaal genoten van een heerlijke barbecue en we hoefden niet eens de afwas te doen. Ook netjes weer een mailtje en berichtje voor het ophalen zodat je alles weer klaar kan zetten. Perfect! Zeker voor herhaling vatbaar!

Barbecue boer is een aanrader alles wordt netjes geseald geleverd. Het eten is heerlijk iedereen vond het lekker zeker nog een keer bestellen!!!.

super geregeld

alles prima geregeld en lekker eten

Super geregeld en heerlijk gegeten

Het eten en de service waren echt heel goed. Veel complimenten gehad over de kwaliteit van het eten. En ik zelf ben ook erg tevreden over de service.

Ondanks dat het regende hebben we heerlijk gegeten! Super vlees en top dat het gebracht en gehaald word! Geen omkijken naar!

geweldig.

zeer goede kwaliteit van het gebodene. werkelijk voortreffelijke service. al het beloofde word door de barbecue boer waargemaakt. uitstekende service. ik kan het iedereen aanraden.

Helemaal perfect, niets meer aan doen

BBQ voor 40 man gehad Was super lekker en genoeg van alles Krijg allemaal appjes van mensen dat ze heerlijk hebben gegeten

Fijne service en goed eten

De BarbecueBoer is ideaal voor bedrijven! Alles was netjes volgens afspraak geleverd. Daarnaast kan je tot kort van te voren de aantallen aanpassen en super fijn dat alles vies terug mocht. Wij hadden het Boer’n barbecue pakket, onze groep bestond uit bijna alleen maar mannen en we hadden meer dan genoeg eten gekregen. Wel jammer dat ze alleen vega opties hebben een geen vegan.

Top verzorgd!

Ongelooflijk compleet. Aan alles is gedacht vwb eten, sausjes, brood, servies en barbecues. Het vlees en de salades zijn van echt goede kwaliteit! Je wordt volledig ontzorgd omdat alles in een keer geleverd en weer opgehaald wordt zonder dat je alles hoeft af te wassen.

Lekker, goede service, duidelijke communicatie.

Tweede keer dit jaar bij dit bedrijf een barbecue voor een grote groep mensen besteld. Iedereen was tevreden, meer dan genoeg eten. Volgende keer weer!

Goed verzorgd.

Goed contact, bezorgd zoals gewenst. Salades,vlees,vis alles was prima echt aan te raden! In 1 woord samengevat “ fantastisch “

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken