Hele goeie kwaliteit en goed verzorgd. Alles wat ze schrijven klopt. En ook echt genoeg! Waar voor je geld. Mvg Debby

Tot nu toe geen communicatie

Bestelling gedaan bij de babqboer maar deze heb ik door corona uitbraak de avond vtv moeten annuleren. De bezorger heeft het vlees de volgende dag mee teruggenomen omdat de annulering akkoord was. Nu heb ik een mail gelregen van jullie dat het toch betaald moet worden omdat ik te laat geannuleerd heb. Ik heb nu a.s vrijdag ons personeelsfeest en wacht al 4 dagen of wij het nu wel of niet kosteloos of met extra bezorgkosten mogen verzetten naar a.s vrijdag? Ps. Als de bezorger mij had verteld dat het niet geannuleerd kan worden dan had ik de bestelling uiteraard wel aangenomen. Nu hebben we niets en het geld kwijt.. Hoor het graag :)

Goede kwaliteit en fijn e service.

Duidelijke internetsite en makkelijk te bestellen. Tevens geen probleem om met de bezorg- en ophaaltijden te schuiven. Helder afspraken zijn goed mogelijk.

Goed verzorgd en volgende en heel lekker

Keurig optijd bezorgt vriendelijke bezorger het vlees was van uitstekende kwaliteit en heerlijke salade en broodjes erbij

Goed eten bbq deed het maar voor de helft

Eten was goed verzorgd! Ook gluten en allergeenvrij. Enkel de bbq deed het niet goed, mogelijk doordat deze dicht zat, omdat de ondergril niet schoon was

Super, compleet, geweldig, lekker en verzorgd

Netjes volgens afspraak geleverd, super vriendelijk personeel. Iedereen op onze barbecue was super tevreden! Lekker vlees, genoeg stokbrood, salades en sausjes. We hebben allemaal genoten van een heerlijke barbecue en we hoefden niet eens de afwas te doen. Ook netjes weer een mailtje en berichtje voor het ophalen zodat je alles weer klaar kan zetten. Perfect! Zeker voor herhaling vatbaar!

Barbecue boer is een aanrader alles wordt netjes geseald geleverd. Het eten is heerlijk iedereen vond het lekker zeker nog een keer bestellen!!!.

super geregeld

alles prima geregeld en lekker eten

Super geregeld en heerlijk gegeten

Het eten en de service waren echt heel goed. Veel complimenten gehad over de kwaliteit van het eten. En ik zelf ben ook erg tevreden over de service.

Ondanks dat het regende hebben we heerlijk gegeten! Super vlees en top dat het gebracht en gehaald word! Geen omkijken naar!

geweldig.

zeer goede kwaliteit van het gebodene. werkelijk voortreffelijke service. al het beloofde word door de barbecue boer waargemaakt. uitstekende service. ik kan het iedereen aanraden.

Helemaal perfect, niets meer aan doen

BBQ voor 40 man gehad Was super lekker en genoeg van alles Krijg allemaal appjes van mensen dat ze heerlijk hebben gegeten

Fijne service en goed eten

De BarbecueBoer is ideaal voor bedrijven! Alles was netjes volgens afspraak geleverd. Daarnaast kan je tot kort van te voren de aantallen aanpassen en super fijn dat alles vies terug mocht. Wij hadden het Boer’n barbecue pakket, onze groep bestond uit bijna alleen maar mannen en we hadden meer dan genoeg eten gekregen. Wel jammer dat ze alleen vega opties hebben een geen vegan.

Top verzorgd!

Ongelooflijk compleet. Aan alles is gedacht vwb eten, sausjes, brood, servies en barbecues. Het vlees en de salades zijn van echt goede kwaliteit! Je wordt volledig ontzorgd omdat alles in een keer geleverd en weer opgehaald wordt zonder dat je alles hoeft af te wassen.

Lekker, goede service, duidelijke communicatie.

Tweede keer dit jaar bij dit bedrijf een barbecue voor een grote groep mensen besteld. Iedereen was tevreden, meer dan genoeg eten. Volgende keer weer!

Goed verzorgd.

Goed contact, bezorgd zoals gewenst. Salades,vlees,vis alles was prima echt aan te raden! In 1 woord samengevat “ fantastisch “

Top service en kwaliteit

De bezorging was ontzettend vriendelijk en behulpzaam Het eten was erg lekker en voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar, aanrader!

Totale ontzorging!

Van vlees tot salades tot andere bijgerechten: allemaal prima. Nooit klachten over het eten of de service!

Alles was goed zelfs aparte halal salade, vlees,vis en vegetariers hebben genoten op ons buurtfeest. Alles is opgegaan.

Heerlijk!!

Heerlijk gegeten tijdens ons personeelsfeestje. Alles zit erbij van vlees, salades totbestek, borden, brood, sauzen enzo. en dat je het weer vies mee kan geven is ook zo fijn. Echt een aanrader!! Bij de volgende personeelsfeestje weten wij wie we moeten bellen.

Super goed

Heerlijk vlees, goede salades , goed verpakt. Op tijd geleverd. Alles ruim voldoende

Top event

Goede kwaliteit en prima Service

Heerlijk vlees, nette BBQ, een aanrader!

Bedrijfs BBQ gehad met onze monteurs. Vlees is allemaal opgegaan, was heerlijk en onze jongens niet een keer horen mopperen over iets! Zeer goede kwaliteit vlees en de salades waren ook heerlijk. De goede meegeleverde BBQ haalde het beste in een van onze jongens naar boven, wellicht hierdoor een nieuwe carriereswitch! Op naar de volgende keer :-)

Een geweldige barbecue zonder zorgen!!!

Wij hebben op vrijdag 23 september 2022 een personeelsfeest gehad. Ruim 60 personeelsleden waren er. Iedereen vond het eten geweldig, we hadden vis, vlees, vegetarisch, Halal, ...voor ieder wat wils. Groentepannetje, maïskolven, spiesjes, burgers, zalm, biefstuk salades, stokbroden, sauzen en fruit. En als afsluiting keuze uit verschillende toetjes...we hadden lemon, oreo, strawberry en choco toetjes. En ze waren verrukkelijk!!! We kregen complimenten van alle kanten. Het eten was zo goed geregeld! Maar ik kan zeggen niet dankzij ons maar dankzij De Barbecueboer!!! Te makkelijk voor woorden, je gaat naar de website maak je keuzes en bestelt. En op de afgesproken dag komen ze alles ruim op tijd bezorgen. Dus al het vlees, vis, groente, sauzen, toetjes etc. maar ook de (gas) BBQ natuurlijk. Maar dat is nog niet alles?? Het is zelfs inclusief borden en bestek en na afloop hoef je ook niet af te wassen...wie wil dat nou niet. Volgens afspraak komen ze de volgende dag alles (vies) weer ophalen. Ik zal dit aan iedereen aanraden echt 100% kwaliteit en service. Dit heb ik natuurlijk tijdens het feest dan ook aan iedereen verteld. Met vriendelijke groet, kinderopvangservice De Droomplaats

Goede prijs kwaliteit en goede smaak

Iedereen vond het heerlijk .. tja wat kun je dan nog meer zeggen? Oh de bbq zelf werkte prima en duidelijke bezorg afspraken

Hogebrinkerweg 22

3871 KN Hoevelaken