Het was heerlijk en heel goed

Het was heel goed

Comminucatie goed, vlees prima, salades erg matig

comminucatie goed, salades erg matig

Perfect verzorgde barbecue!

We hebben met ons teamuitje erg genoten van de BBQ van de BarbecueBoer! Fijne communicatie wat betreft levering, het eten was netjes verpakt, veel vegetarische opties en duidelijk wat Vega en niet Vega was! Superfijn dat borden en bestek worden meegeleverd en de volgende dag weer opgehaald worden! Bedankt voor de goede service!

Super geregeld en buitengewoon lekker

Bezorzing en ophaalmomenten perfect gecommuniceerd. Heerlijke producten en voldoende voor grote groepen. Onze medewerkers hebben genoten!

echt heeel super!!

bbq besteld op een vakantiepark bij Assen in de buurt. waren er netjes op de afgesproken tijd. alles goed klaar gezet en volgende dat weer opgehaald op de afgesproken tijd. het eten was ook echt super lekker!!! super tevreden!

Top geregeld

Makkelijk bestellen. Op locatie afgeleverd. Prima vlees en salades. Volgende keer weer. Dank.

Super gebruiksvriendelijk en super kwaliteit!

Onlangs voor de eerste keer besteld bij de BBQ-boer en zeker voor herhaling vatbaar. Het is een geweldige alles-in-1 oplossing voor je BBQ. De kwaliteit van vlees, salades en brood is uitstekend, en ook op de levering (en het weer ophalen ervan) is niets aan te merken.

Het weer zat niet mee maar dankzij de Barbecue Boer was het een zeer geslaagde en smakelijke avond.

Kwaliteits vlees en vis. Heerlijke salades en super vers stokbrood. Alles zo keurig verpakt, gekoeld en verzorgd. Echt een aanrader!

geweldige kwaliteit van het vlees

Het vlees was zeer goed, alles was heel goed verzorgd. Alleen de salades waren erg weinig voor een barbecue van 24 senioren en veel te veel stokbrood. De kwaliteit van alle artikelen waren echter geweldig!!! Senioren eten toch al niet zoveel maar de salades was miniem.....

Geweldig geregeld, netjes en lekker!

Netjes geregeld, flexibel qua brengen en ophalen. We stonden dit keer op een vakantiepark en was netjes geregeld.

Goede kwaliteit vlees, we hebben heerlijk gegeten

We hadden een BBQ voor 50 personen, de levering was keurig zoals afgesproken. Het eten vond iedereen heerlijk. Niets op aan te merken, gewoon top!

Gewoon super

Zo makkelijk alles verzorgd, alleen zelf barbecuen, gewoon top.

Heerlijk

Goed verzorgd. Alles netjes aangeleverd. Lekker en prima kwaliteit

Dit is de derde keer dat we besteld hebben. En het is elke keer een super verzorgende bbq

Prettig geregeld!

Bestellen gaat makkelijk, duidelijke communicatie. Wat afgesproken is word netjes nagekomen.

Super goed geregeld en super lekker!!

Nette bezorger die alles duidelijk had uitgelegd. Eten was geweldig en gelukkig geen afwas.

Kwalitatief super verzorgd en prima service!

Voldoende hoeveelheid van top kwaliteit met heerlijke salades. 2e keer en wederom een succes! Thanks voor weer een geweldige avond.

Top verzorgd goede kwaliteit!

Offerte aanvraag duidelijk, na plaatsen bestelling nog wijzigingen kunnen doorvoeren zelfs nog 3 dagen van tevoren. Bezorging kreeg dag van te voren hoe laat en werd op tijd bezorgd. Alles was goed verpakt uitleg BBQ van bezorger ook goed. Salades en vlees zagen er goed uit en waren heerlijk. Iedereen heeft heerlijk gegeten en alles is zo goed als op gegaan porties zijn dus echt goed (voor 38 mensen besteld). De sausjes in fles geweldig stond leuk op tafel! Gaan volgende keer zeker weer hier bestellen voor ons straat feest!

We zijn zeer tevreden over de service. BBQ wed op een mooie tijd bezorgd. Alles werkte uitstekend. De chauffeur was uiterste vriendelijk en behulpzaam. Al met al een aanrader voor iedereen!

Royale stukken vlees,vis Duidelijk omschreven op de pakketten Alles vers Voldoende goed verpakt stokbrood Vers fruit,heerlijk salade. Alles goed verpakt in gekoelde boxen. We hebben genoten De vieze borden,bestek terug in de boxen.scheelt ontzettend veel tijd en konden daarna relax naar huis. Echte aanrader.super bedankt.100xtop producten

Super geslaagde BBQ

Voor het eerst besteld, maar zeker voor herhaling vatbaar Meer dan voldoende!! En wat een heerlijk vlees. Ik had voor 14 personen besteld uiteindelijk 16 personen gegeten. Dank jullie wel!

Prima bbq, maar bezorging en klantenservice matig

De barbecue incl. vlees op zichzelf is prima. Mooie hoeveelheid. De vacuüm getrokken stokbroden zijn wat bijzonder, maar na het zien van de bus van de bezorger toch wel fijn (de bbq resten zitten door de hele bus). De bezorging daarentegen was verschrikkelijk. De bestelling is 2,5 uur na het laatste moment van het tijdvak gebracht en de klantenservice kon helemaal niets. Die beloofde telkens terug te bellen, maar dat gebeurde uiteindelijk pas 2 uur nadat de spullen er al hadden moeten zijn. Toen kwam de mededeling dat de bezorger er bijna was. Uiteindelijk nog een half uur mogen wachten. De bezorger gaf aan dat hij de straat niet kon vinden, maar wij wisten van niets. Prima bbq maar na zo lang moeten wachten... Liever niet meer. Ook het ophaaltijdvak is onderhand alweer verplaatst...

Lekker handig en compleet

Voor t eerst hier bestelt. Alles ging eenvoudig en goed. Fijne duidelijke website, bestellen is makkelijk. Fijne klantenservice. Wijzigingen kan je zeer eenvoudig doen. Eten was goed. Als ik iets aan te merken heb is het dat de Porties iets groter zouden kunnen zoals bijvoorbeeld twee kleine bakjes kruidenboter op 9 stokbroden. Ook de hamburgers waren erg klein. Maar over het algemeen gewoon goed en lekker. Vooral de biefstuk was verrassend lekker en mals. Al met al voor herhaling vatbaar!

Goed gezelschap verdiend heerlijk eten.

Burendag bij ons in de tuin met heerlijk eten. Top verzorgt door jullie. Wij gaan dit zeker herhalen. Alles was op en de avond geslaagd. Nog bedankje aan de bezorgers, zij hebben alles keurig verzorgd gebracht en gehaald en vriendelijk uitgelegd. TOP.

Super voor elkaar

Alles was naar wens